אני לא בא להגן על אבוקסיס, וראינו שגם ברק בכר בעונה שכל הכוכבים עזבו והיה לו סגל חלש משמעותי עשה פה אחוזים נוראיים וכדורגל שבא לך למות מלראות אותו.dor69 כתב: ↑12 נובמבר 2020, 19:15אי אפשר להפיל הכל על העומס כמו שאי אפשר להקריב פלייאוף שלם בשביל שני משחקי גביע במרחק של חודש אחד מהשני. ויודע מה? הייתי זורם איתך על העומס אם היינו רואים נגד סכנין וכפר סבא מחצית ראשונה טובה לצורך העניין ובשנייה ירידה ביכולת כתוצאה מעומס.
הנה הנתון שמפריך את כל התירוצים:
יוסי אבוקסיס בליגה בבאר שבע (מינואר שעבר עד היום)-
7 ניצחונות
11 תוצאות תיקו
6 הפסדים
44.4% הצלחה
נגד הגדולות בליגה (פלייאוף עליון+ חיפה ומכבי העונה)-
2 ניצחונות
7 תוצאות תיקו
5 הפסדים
30.9% הצלחה
אני בסך הכל אומר שהסגל שלנו קצר ממש, כל חילוף מההרכב הראשון הירידה ברמה היא דרמטית, זה לא כמו בעונות האליפות שבספסל היו לך בוזגלו, ברדה, אלחמיד ולוסיו.
וגם אז אם לא הולך אז מכניסים את טוני ונותנים גול באיזה דקה 80, מזמין אותך ללכת אחורה לפוסטים ישנים של משחקים נגד נתניה, הפועל תל אביב וכאלו, מה היו התגובות אחרי אותם משחקים, שגם אם ניצחנו זה היה באמת אחרי כדורגל לא טוב מאיזה מהלך מבריק של טוני,מליקסון או בוזי.
אבוקסיס הוא לא בכר וכנראה לא נראה פה את הכדורגל שהתרגלנו לראות ב 3 שנים של האליפויות, אבל זאת לא השיטה היחידה לשחק כדורגל, חובת ההוכחה על אבוקסיס, בינתיים לטעמי הוא מתפקד בסדר גמור עם הקלפים שחולקו לו,
שנה שעברה מבחינתי לא הכי נחשבת, היה לו סגל חולה, היה פה קורונה, היה עזיבה של אלונה היו מלא דברים שהיו מפילים כמעט כל מועדון, הוא שרד את זה יפה עם כדורגל מגעיל ותואר.
השנה הסגל כבר נראה הרבה יותר טוב, הוא בינתיים מקבל ממני ציון 9.5 על אירופה, בליגה אנחנו עדיין לא נראים טוב אבל אני מאמין שכשאירופה תיגמר גם זה יגיע, אנחנו נראה טוב יותר וניתן פייט למקום שלישי שזה מה שהסגל הזה שווה פחות או יותר.