בני סכנין- הפועל באר שבע, רביעי, 20:00, דוחא
בני סכנין- הפועל באר שבע, רביעי, 20:00, דוחא
אם תרקדו את ריקוד הגשם חזק ובקצב, יש מצב שהמגרש בדוחא שוב יהיה מוצף והמשחק יועתק לאנשהו, אם סכנין תסכים כמובן, כי שואלים אותה.
ואם לא, הפועל באר שבע תסע ביום שלישי למשחק השלמה מול בני סכנין עם מומנטום חיובי, כדורגל חלש וכשהיא לגמרי במשחק.
סכנין תחסר את שחקנה הטוב ביותר, בירם כיאל. אבל מגיעה כשרוח גבית מלווה אותה , אחרי התיקו המפתיע בבלומפילד.
לרוב, אני ממתין לסיום המחזור על מנת לדבר על המשחק הבא, אך קוצר הזמן והעובדה כי מדובר על משחק השלמה, הכריעו.
תכתבו איזה הרכב שמתחשק לכם, בתנאי שמיכה רשום בו.
יאללה הפועל
ואם לא, הפועל באר שבע תסע ביום שלישי למשחק השלמה מול בני סכנין עם מומנטום חיובי, כדורגל חלש וכשהיא לגמרי במשחק.
סכנין תחסר את שחקנה הטוב ביותר, בירם כיאל. אבל מגיעה כשרוח גבית מלווה אותה , אחרי התיקו המפתיע בבלומפילד.
לרוב, אני ממתין לסיום המחזור על מנת לדבר על המשחק הבא, אך קוצר הזמן והעובדה כי מדובר על משחק השלמה, הכריעו.
תכתבו איזה הרכב שמתחשק לכם, בתנאי שמיכה רשום בו.
יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 06 פברואר 2023, 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, שלישי, 20:00, דוחא
לא פראיירים בכלל סכנין, משחק סופר קשה.
אם אנחנו לא דורשים שיהיה מגרש חלופי להתמודדות הזו במקרה ששוב דוחא לא יאפשר משחק אנחנו פראיירים בני פראיירים.
גלזר
לופס ויטור עביד דדיה
פאון אליאס שמיר מיכה
אנסה חמד
הולך להיות משחק קשה ומגעיל שנסבול בו לא מעט. כמו הניצחון מול אשדוד בי"א, ה.חיפה בסמי, ק"ש חוץ...
כיאל בחוץ וזה מעודד אבל יש להם עוד כלים כדי להקשות עלינו. נצטרך לשחק חכם ולדאוג שיהיו מחליפים ראויים מהספסל. רקק ניצחון
לופס ויטור עביד דדיה
פאון אליאס שמיר מיכה
אנסה חמד
הולך להיות משחק קשה ומגעיל שנסבול בו לא מעט. כמו הניצחון מול אשדוד בי"א, ה.חיפה בסמי, ק"ש חוץ...
כיאל בחוץ וזה מעודד אבל יש להם עוד כלים כדי להקשות עלינו. נצטרך לשחק חכם ולדאוג שיהיו מחליפים ראויים מהספסל. רקק ניצחון
צריך לשלב במחצית השניה את סולומון במקום לופז ואת טיבי ושאבועביד ישחק מגן ולחלק כוחות.
רמזי השלים 90 דק אז לתת לו לנוח, גורדנה יצא גם לא בטוב אז צריך לשמור אותו למכבי. אולי אפילו פאון במקום שמיר באמצע.
גלזר
לופז ויטור אבועביד דדיה
באריירו אליאס שמיר
חטואל קלימלה מיכה
רמזי השלים 90 דק אז לתת לו לנוח, גורדנה יצא גם לא בטוב אז צריך לשמור אותו למכבי. אולי אפילו פאון במקום שמיר באמצע.
גלזר
לופז ויטור אבועביד דדיה
באריירו אליאס שמיר
חטואל קלימלה מיכה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
פאון בשמאל, חתואל בימין, חמד בשפיץ..
מיכה חייב לשחק באמצע, ליד באריירו ואליאס. גורדנה חייב לנוח קצת וגם לא לעשות לי התקף לב עם דריבלים מיותרים כשהוא רחוק מאחורה( לצד מהלכים אדירים שלו!).
מיכה חייב לשחק באמצע, ליד באריירו ואליאס. גורדנה חייב לנוח קצת וגם לא לעשות לי התקף לב עם דריבלים מיותרים כשהוא רחוק מאחורה( לצד מהלכים אדירים שלו!).
גלזר
לופז עביד ויטור בריירו יחזקאל
גורדנה אליאס מיכה
חמד קלימלה
לופז עביד ויטור בריירו יחזקאל
גורדנה אליאס מיכה
חמד קלימלה
יחזקאל במקום דדיה, מיכה במקום ספורי. חוץ מזה אותו הרכב.
כל עוד לא מחליטים לפתוח על פטריק אני חד משמעית ממשיך עם אנסה, העמדה הזאת חייבת היררכיה מסודרת
כל עוד לא מחליטים לפתוח על פטריק אני חד משמעית ממשיך עם אנסה, העמדה הזאת חייבת היררכיה מסודרת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז:
גלזר
לופס, ויטור, אבו עביד, דדיה/יחזקאל
בריירו
פאון, ספורי, אליאס, מיכה
קלימלה
גלזר
לופס, ויטור, אבו עביד, דדיה/יחזקאל
בריירו
פאון, ספורי, אליאס, מיכה
קלימלה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חתואל מרגיש הרבה יותר טוב בשמאל, פאון יכול לשחק גם בימין...
אם תנאי המגרש יהיו גרועים, מעדיף בהתחלה את ספורי, בגלל בעיטות מרחוק וכדורי עונשין.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
דדיה ויטור טיבי דדיה
שמיר ברירו אליאס
רותם מיכה
אנסה
שמיר ברירו אליאס
רותם מיכה
אנסה
דדיה אחד היה לא טוב היום, לא בטוח שנצליח להתמודד עם שניים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איפה חוני המעגל שצריך אותו...
אפרופו מגרש, דוחא הולך ונותן פייט רציני לסמי על תואר המגרש המנחוס....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מקווה שהמנהלת יודעת שגם השבוע יירד גשם, כל ביטול/הזזה/דחייה או איך שלא ייקראו לזה באישור שלנו זו תהיה בדיחה מצידנו, או שהמשחק מתקיים (בתנאים נורמליים) או שסכנין יילכו לחפש.
מוקש לא קטן, גם איצטדיון רע וגם יריבה אפורה.
עולה עם אותו הרכב רק מיכה במקום חטואל, בכל יום אחר הייתי מטיס את ספורי לספסל אבל נגד סכנין צריך אמצע אגרסיבי וכלים לאיים מרחוק.
מוקש לא קטן, גם איצטדיון רע וגם יריבה אפורה.
עולה עם אותו הרכב רק מיכה במקום חטואל, בכל יום אחר הייתי מטיס את ספורי לספסל אבל נגד סכנין צריך אמצע אגרסיבי וכלים לאיים מרחוק.
מתאים לי טכני