מרירות וציניות עושות קמטים, לא טוב...
מדגם חברי הפורום
Re: מדגם חברי הפורום
- ForeverRed
מאוחר, מאוחר.
הגירה זה לצעירים.
עד שהבנתי שהמדינה הזו גמורה כבר היה מאוחר מדי.
חוץ מזה אתם צריכים שהחילונים יעבדו כדי לממן את הביזה הגדולה שעומדת לפיתחינו.
- ForeverRed
אתה יכול לזלזל עד שתבין שזה פוגע גם בך.
בערך מיליון ישראלים עזבו את הארץ מקום המדינה. לצערך או לשמחתך מי שעוזב הוא לא רמי בן יהודה או משה גפני אלא אנשים שמקדמים את החברה.
אחד מכל תשעה בעלי תואר דוקטור לא חי בארץ.
תשעה אחוזים מבוגרי לימודי הנדסה באוניברסיטאות לא חיים בארץ.
3,500 רופאים ישראלים חיו בארצות הברית בשנת 2019. סביר שהיום המספר שלהם רק עלה.
האוכלוסיה היצרנית שמשלמת את רוב המיסים ונושאת על גבה את מי שלא היא שעוזבת (לא רק היא אבל ההשפעה שלה על החיים *שלך* גדולה יותר).
אז כשמזברים אותך במיסים, במילואים, וכשאתה מחכה חודשים לרופא מומחה או משלם הון לביטוח רפואי פרטי תדע למה.
כן, כבר הבנתי מתגובות קודמות שלך, שאתה בעייתי, לכן ניסיתי לעזור.
אני מקרה אבוד, אבל לך אולי יש סיכוי לחמוק. תחשוב על המשפחה, חשוב שתלמד להיעלב בעיתוי הנכון.
ועדיין אני צריך את העזרה שלך עם השם החלופי לביביסטים, כי יש להם 3 מפלגות זהות: ליכוד, ש"ס, בן-גביר.
לא הייתי רוצה להתייחס רק לקבוצה אחת, ולקפח את היתר. אתה יודע כמה הם רגישים.
רק חבל שאתה לא חרד ככה כשמדובר בערבים.אריאל2 כתב: ↑02 נובמבר 2022, 16:58אתה יכול לזלזל עד שתבין שזה פוגע גם בך.
בערך מיליון ישראלים עזבו את הארץ מקום המדינה. לצערך או לשמחתך מי שעוזב הוא לא רמי בן יהודה או משה גפני אלא אנשים שמקדמים את החברה.
אחד מכל תשעה בעלי תואר דוקטור לא חי בארץ.
תשעה אחוזים מבוגרי לימודי הנדסה באוניברסיטאות לא חיים בארץ.
3,500 רופאים ישראלים חיו בארצות הברית בשנת 2019. סביר שהיום המספר שלהם רק עלה.
האוכלוסיה היצרנית שמשלמת את רוב המיסים ונושאת על גבה את מי שלא היא שעוזבת (לא רק היא אבל ההשפעה שלה על החיים *שלך* גדולה יותר).
אז כשמזברים אותך במיסים, במילואים, וכשאתה מחכה חודשים לרופא מומחה או משלם הון לביטוח רפואי פרטי תדע למה.