אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
איך לא יראה כמו גופה? ברדה משחק איתו ועם סטויאנוב על הקו ומנגד אין שום עקיפה של מגן, הצטרפות מקו שני של קשרים, צריך יכולת אישית של ניימאר כדי להצליח לבוא לידי ביטוי בשיטה כזאת.
אם יקבל את הקרדיט של סטויאנוב הוא יביא יותר תמורה. לא להוריד לספסל.
אם יקבל את הקרדיט של סטויאנוב הוא יביא יותר תמורה. לא להוריד לספסל.
2 משחקים אחרונים שפתח שניהם על זסנו שלא הסתדר איתו בכלל וזה הפער הפיזי של שחקן בוגרים צעיר.
אני ממשיך איתו עוד משחק בהרכב בכל זאת.
אני ממשיך איתו עוד משחק בהרכב בכל זאת.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אוקיי ואחרי זה היה הפועל תא פתח ובישל יפה לשמיר
ולפני זה היה מכבי חיפה שגם פתח והוחלף מוקדם כי לא הסתדרנו בצד של חאליילי.
הוא צריך לעבוד על הפן הפיזי שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה אחרת שהייתי מעדיף בשמאל. רק יוני ואני רוצה שיעלה מהספסל מול הגנה עייפה.
התכוונתי למאצ'אפ מול זסנו שבאותה תקופה שיחק באשדוד ואני זוכר שהקשה על גנאח במשחק הזה.
עם השורה התחתונה מסכים. לסטויאנוב היו משחקים מדהימים בשמאל ומאז הוא משחק רק בימין. אם נצליח לרוץ עד סוף העונה ברוטציה של בדש/קניונס, ספר/עומאר, גנאח/יוני אני חושב שנהיה במקום טוב.
יואו נכוןהפועלעולה כתב: ↑05 מרץ 2024, 00:22התכוונתי למאצ'אפ מול זסנו שבאותה תקופה שיחק באשדוד ואני זוכר שהקשה על גנאח במשחק הזה.
עם השורה התחתונה מסכים. לסטויאנוב היו משחקים מדהימים בשמאל ומאז הוא משחק רק בימין. אם נצליח לרוץ עד סוף העונה ברוטציה של בדש/קניונס, ספר/עומאר, גנאח/יוני אני חושב שנהיה במקום טוב.
כמו שדדיה פתח את השער לחטואל עם אותו משחק אימון שפרפר אותו זסנו הוא האויב של גנאח עשה לו את המוות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בית״ר נתנו לזסנו הוראה להיצמד אליו ולשחק איתו מאוד פיזי וזאת הסיבה העיקרית ליכולת שלו.
הוא יהיה חייב לשפר את הפיזיות שלו כדי להיות משמעותי לאורך זמן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לצערי לאט לאט רואה מתגלה כחטואל2 - סופר סאב וזהו.
נכון כי כל משחק שהוא פותח הוא מינימים אמבפה .
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איזה יציבות אתם מצפים מילד בן 19 שאחרי כל הופעה בהרכב יורד לספסל?
תנו לו לרוץ 3-4-5 משחקים בהרכב. מה הבעיה?מה נפסיד?
+1 ובנוסף, לא היגיוני שהוא תמיד חילוף ראשון.Melikson24 כתב: ↑05 מרץ 2024, 10:49איזה יציבות אתם מצפים מילד בן 19 שאחרי כל הופעה בהרכב יורד לספסל?
מסכים, בהמון מקרים העונה ראינו את החשיבות של הביטחון הזה לשחקן צעיר.Melikson24 כתב: ↑05 מרץ 2024, 10:49איזה יציבות אתם מצפים מילד בן 19 שאחרי כל הופעה בהרכב יורד לספסל?
- ForeverRed
אפשר להמשיך לתת לו לשחק ולבקר במקביל על היכולת.
אין פה סתירה.
תירוצים תמיד יהיו אבל כשמסתכלים על המכלול, אז הוא פשוט גרוע כשהוא פותח משחקים. זה המצב כרגע.
אין פה סתירה.
תירוצים תמיד יהיו אבל כשמסתכלים על המכלול, אז הוא פשוט גרוע כשהוא פותח משחקים. זה המצב כרגע.
זה יותר מורכב מזה. קשה לו עם שחקנים פיזיים לא משנה אם יעלה מהספסל/הרכב כי על משחקים חלשים אפשר גם לתת משחקים שעשה גם דברים טובים כמו נגד הפועל תא או הפועל ירושלים ופתח שם.ForeverRed כתב: ↑05 מרץ 2024, 13:12אפשר להמשיך לתת לו לשחק ולבקר במקביל על היכולת.
אין פה סתירה.