משחקים 24/25
משחקים 24/25
ו... התחלנו.
פותחים ממש ברגע זה את העונה מול קרית אתא בגביע הטוטו של הכדורסל. משודר ב56.
מי שרוצה להתעדכן במצב הסגל יש את טופיק ההחתמות. אהרוני אמר שהוא עדיין רוצה לצרף זר נוסף, בטח סנטר. הסגל הישראלי סגור.
כרגיל החליפו את כל הקבוצה חוץ מנטע סגל, ויטלם, רון ציפר ואיוריו. אנשים במועדון טוענים שמוליניאר נראה כמו שחקן שחקן. את גריפין אנחנו זוכרים כשחקן נהדר אבל הוא קצת מבוגר וצריך לראות איך הוא. פול סקרוגס עם ניסיון אירופי טוב וקרים ריד נראה כמו זר שמגיע כזר חמישי ולא יותר מזה.
בהצלחה
פותחים ממש ברגע זה את העונה מול קרית אתא בגביע הטוטו של הכדורסל. משודר ב56.
מי שרוצה להתעדכן במצב הסגל יש את טופיק ההחתמות. אהרוני אמר שהוא עדיין רוצה לצרף זר נוסף, בטח סנטר. הסגל הישראלי סגור.
כרגיל החליפו את כל הקבוצה חוץ מנטע סגל, ויטלם, רון ציפר ואיוריו. אנשים במועדון טוענים שמוליניאר נראה כמו שחקן שחקן. את גריפין אנחנו זוכרים כשחקן נהדר אבל הוא קצת מבוגר וצריך לראות איך הוא. פול סקרוגס עם ניסיון אירופי טוב וקרים ריד נראה כמו זר שמגיע כזר חמישי ולא יותר מזה.
בהצלחה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: משחקים 24/25
אין לי איזה ציפיות עם הסגל הזה. נילחם שוב על הירידה.
לא מצאתי לזה אישור רשמי בתקנון של המנהלת אבל כנראה שהשנה יש שתי יורדות. יהיה קשה.
אתה עוקב מספיק כדי להגיד מה הולך אצל שאר הקבוצות בתחתית ובמיוחד אצל העולות? יש להם הרבה ישראלים צעירים שאני פחות מכיר. גם אצלנו אגב.
זה התקנון:
עונה רגילה
14 קבוצות ישחקו ביניהן בשני סיבובים, כאשר כל קבוצה תפגוש כל יריבה בבית ובחוץ (26 משחקים סך הכול לכל קבוצה).
פליי־אין, בית תחתון
בתום הסיבוב השני יעפילו הקבוצות במקומות 1–6 ישירות לשלב הפלייאוף, בעוד הקבוצות שיסיימו במקומות 7–10 ישחקו ביניהן בפליי־אין על שני הכרטיסים הנוספים לשלב רבע הגמר – ואילו מקומות 11–14 ישחקו בבית תחתון של שני סיבובים לקביעת היורדות (שישה מחזורים סך הכול).
פלייאוף
המדורגת הראשונה תפגוש את השמינית, השנייה את השביעית, השלישית את השישית והרביעית את החמישית. לאורך כל שלבי הפלייאוף, יתרון הביתיות יהיה של הקבוצה שסיימה את העונה הרגילה בדירוג גבוה יותר. סדרות רבע הגמר ייערכו בשיטת הטובה מחמישה משחקים, בעוד סדרות חצי הגמר וגמר הפלייאוף יתקיימו בשיטת הטובה משלושה משחקים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא הכי עוקב אבל נראה שיש להם עוגנים יותר משמעותיים, גם בזרים וגם בישראלים.
נראה איזה זר נוסף יביאו.
נראה איזה זר נוסף יביאו.
יש לנו את הסגל הישראלי הכי חלש בליגה נחלשנו משמעותית וניהיה תלויים בזרים שחוץ מגריפין שגם הוא לא יציב הם בגדר חידה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- אורי אדום בנשמה
טוב, נגמר בתבוסה 85-66 מול קבוצה שעל פניו לא נמנית על אריות הליגה... בשני הקרוב, 18:30, מארחים בדימונה את הפועל עפולה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
עוד הפסד בגביע ווינר - 86-78 לעפולה. בשישי ב-14:00 מארחים בקונכיה את הפועל חולון.
- אורי אדום בנשמה
הפסד נוסף 83-76 שמסיים את דרכנו בטורניר. הפנים לליגה, נקווה לטוב
היום הליגה מתחילה.
19:30, בני הרצליה בחוץ. יהיה שידור ב5STARS.
לאחר מכן שני משחקי בית מול עפולה והפועל ת"א. בהצלחה ונקווה לעונה שקטה בלי הסתבכות בתחתית
19:30, בני הרצליה בחוץ. יהיה שידור ב5STARS.
לאחר מכן שני משחקי בית מול עפולה והפועל ת"א. בהצלחה ונקווה לעונה שקטה בלי הסתבכות בתחתית
סיכום מחצית:
התחלה קטסטרופה. היו איזה 3 איירבולים מהשלוש ברבע הראשון והרצליה עשו לנו בית ספר. ברבע השני נראה שהם התעייפו ובעיקר לא מפסיקים להחטיא.
מחצית שהייתה צריכה להיגמר ב10+ להרצליה נגמרת ברק 51-49 לטובתם.
מבחינת הזרים, סקראגס ממשיך להיות אוויר וגריפין עם יכולת רעה מאוד. כבד ולא מזכיר בכלום את השחקן מהקדנציה הקודמת. מקווה שזאת רק חלודה.
בצד החיובי מולינאר שחקן וגם אצל ספולדינג יש פוטנציאל למרות שהוא קצת שכונתי כרגע. בישראלים ויטלם חמוד וציפר כרגיל נותן תפוקה כשהוא עולה מהספסל.
לא מעט סימני שאלה גם מבחינת המאמן שעדיין אני לא רואה טביעת אצבע שלו על הקבוצה בניגוד לרמי הדר וליובין ז"ל.
אני אחזור לצפות רק ברבע הרביעי בתקווה שעד אז נהיה במשחק.
התחלה קטסטרופה. היו איזה 3 איירבולים מהשלוש ברבע הראשון והרצליה עשו לנו בית ספר. ברבע השני נראה שהם התעייפו ובעיקר לא מפסיקים להחטיא.
מחצית שהייתה צריכה להיגמר ב10+ להרצליה נגמרת ברק 51-49 לטובתם.
מבחינת הזרים, סקראגס ממשיך להיות אוויר וגריפין עם יכולת רעה מאוד. כבד ולא מזכיר בכלום את השחקן מהקדנציה הקודמת. מקווה שזאת רק חלודה.
בצד החיובי מולינאר שחקן וגם אצל ספולדינג יש פוטנציאל למרות שהוא קצת שכונתי כרגע. בישראלים ויטלם חמוד וציפר כרגיל נותן תפוקה כשהוא עולה מהספסל.
לא מעט סימני שאלה גם מבחינת המאמן שעדיין אני לא רואה טביעת אצבע שלו על הקבוצה בניגוד לרמי הדר וליובין ז"ל.
אני אחזור לצפות רק ברבע הרביעי בתקווה שעד אז נהיה במשחק.
- אורי אדום בנשמה