משחקים 24/25

פורום הכדורסל של הפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: משחקים 24/25

שליחה על ידי הפועלעולה »

כצפוי הפסדנו למכבי ת"א לפני שבוע (ומשום מה לא שיחקנו מול חולון), היום מול אליצור נתניה עם ניצחון 88-69 מצוין.
אפשר להגיד שכרגיל מולינאר מצטיין עם משחק נהדר של 25 נק', אחריו סקראגס (14 נק') וספולדינג (16 נק') עם סימני חיים אחרי פתיחת עונה בינונית.

בעיקר מעודד לראות קבוצה כזאת חלשה בליגה שגם אנחנו יכולים לפרק אותה.
המשחק הבא רק בתחילת דצמבר מול הפועל ירושלים, אחרי זה רצף מול יריבות שפחות או יותר ברמתנו. כרגע אנחנו במאזן של 2/5 כאשר עברנו משחקים מול התל אביביות, לא רע בכלל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניצחון חשוב מאוד.
כמה יורדות השנה, אגב?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

בהחלטה מוזרה ולא צפויה אורן אהרוני פוטר מתפקידו. מי שצפוי להחליף אותו זה רמי הדר שיעשה קאמבק.
קשה להגיד שאני מאוכזב כי הוא כמעט שנה בתפקיד ועדיין לא זיהיתי טביעת אצבע ברורה כמו הקבוצות של הדר וליובין.
ועדיין מוזר לפטר כבר בתחילת העונה כשהקבוצה נבנתה והוא בסך הכל במאזן לא רע בליגה.

לא יודע מה לחשוב על חזרה של רמי הדר. מאוד אהבתי אותו אבל בדרך כלל קאמבקים לא עובדים.
בפעמיים הקודמות שמאמן עזב באמצע העונה זה הוביל לעונות סיוט עם המאמן הקפריסאי ושנה שעברה. נקווה שהפעם זה יהיה יותר טוב.
אורי אדום בנשמה כתב:
12 נובמבר 2024, 23:56
ניצחון חשוב מאוד.
כמה יורדות השנה, אגב?
לפי הטבלה באתר של המנהלת יהיו שתי יורדות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:
16 נובמבר 2024, 12:01
בהחלטה מוזרה ולא צפויה אורן אהרוני פוטר מתפקידו. מי שצפוי להחליף אותו זה רמי הדר שיעשה קאמבק.
קשה להגיד שאני מאוכזב כי הוא כמעט שנה בתפקיד ועדיין לא זיהיתי טביעת אצבע ברורה כמו הקבוצות של הדר וליובין.
ועדיין מוזר לפטר כבר בתחילת העונה כשהקבוצה נבנתה והוא בסך הכל במאזן לא רע בליגה.

לא יודע מה לחשוב על חזרה של רמי הדר. מאוד אהבתי אותו אבל בדרך כלל קאמבקים לא עובדים.
בפעמיים הקודמות שמאמן עזב באמצע העונה זה הוביל לעונות סיוט עם המאמן הקפריסאי ושנה שעברה. נקווה שהפעם זה יהיה יותר טוב.

לפי הטבלה באתר של המנהלת יהיו שתי יורדות.
לפי אתר וואלה הפיטורים קרו בגלל חילוקי דעות מקצועיים ולאו דווקא בגלל התוצאות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

החלטה תמוהה מאוד...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

רשמית, רמי הדר חוזר.
לא מת על קאמבקים אבל אם הוא מגיע עם האנרגיות הנכונות זה המאמן הכי טוב ונכון להפועל ב"ש כדורסל. העיקר עשו את זה מהר ויהיה לו זמן בפגרה לתרגל.

אישית אני מת על הכדורסל של הקבוצות שלו ונהניתי בקדנציה הקודמת למעט העונה האחרונה שהשאירה טעם מר.
שיהיה המון בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:
17 נובמבר 2024, 09:58
רשמית, רמי הדר חוזר.
לא מת על קאמבקים אבל אם הוא מגיע עם האנרגיות הנכונות זה המאמן הכי טוב ונכון להפועל ב"ש כדורסל. העיקר עשו את זה מהר ויהיה לו זמן בפגרה לתרגל.

אישית אני מת על הכדורסל של הקבוצות שלו ונהניתי בקדנציה הקודמת למעט העונה האחרונה שהשאירה טעם מר.
שיהיה המון בהצלחה.
הבעיה איתו שהוא וואן טריק פוני ודיי מקובע
נקווה שזה לא יעלה לנו בירידת ליגה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

הקאמבק של רמי הדר מסתיים בהפסד אסטרונומי של 104-68.
ראיתי רק מחצית ראשונה ודווקא שיחקנו לא כזה גרוע. פשוט יום קליעה נוראי וחוסר כישרון משווע בסגל הכריעו.

עדיין לא הבנתי מה טוב בסקראגס, גריפין סוס מת וספולדינג נראה כמו מישהו שיכול אבל לא רוצה. צריך להחליף את שלושתם. גם בישראלים המצב קשה למרות התעלות נחמדה של ציפר מתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הפועלעולה כתב:
01 דצמבר 2024, 23:18
הקאמבק של רמי הדר מסתיים בהפסד אסטרונומי של 104-68.
ראיתי רק מחצית ראשונה ודווקא שיחקנו לא כזה גרוע. פשוט יום קליעה נוראי וחוסר כישרון משווע בסגל הכריעו.

עדיין לא הבנתי מה טוב בסקראגס, גריפין סוס מת וספולדינג נראה כמו מישהו שיכול אבל לא רוצה. צריך להחליף את שלושתם. גם בישראלים המצב קשה למרות התעלות נחמדה של ציפר מתחילת העונה.
המחצית השנייה הייתה גארבג' טיים מהדקה הראשונה בערך.
לגבי גריפין אמר לי מישהו ביציע שאהרוני התעקש להחליף אותו ובמועדון לא הסכימו ובגלל זה אהרוני סיים פה.
בסגל הקיים היעד הוא להישאר בליגה ולא בטוח שרמי הדר עדיף על אהרוני בהיבט הזה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

אריאל2 כתב:
02 דצמבר 2024, 00:56
המחצית השנייה הייתה גארבג' טיים מהדקה הראשונה בערך.
לגבי גריפין אמר לי מישהו ביציע שאהרוני התעקש להחליף אותו ובמועדון לא הסכימו ובגלל זה אהרוני סיים פה.
בסגל הקיים היעד הוא להישאר בליגה ולא בטוח שרמי הדר עדיף על אהרוני בהיבט הזה.
שמעתי על זה, גם אם זה נכון עדיין צריך לעשות משהו עם מצבת הזרים.
הקבוצה כל כך לא מוכשרת. לראות את ספנסר וסקראגס מנסים לכדרר זה כואב בעיניים, גם הגבוהים על הפנים.

גריפין בקדנציה הראשונה היה חיה בצבע ולפעמים גם נתן שלשות, לא נשאר לו כלום מזה. באסה.
רואה קבוצה כמו עפולה שאני מניח שהתקציב שלהם בערך כמו שלנו מביאה את ג'ייקובן בראון שכבר במשחק הראשון נתן הצגה. חוץ מכריסטון שהגיע עם רזומה NBA לא זוכר מתי עשינו החתמה מגניבה כזאת.

שלח תגובה