תקציב הפועל תל אביב 164 מיליון
תקציב מכבי תל אביב 90 מיליון
תקציב הפועל ירושלים 60 מיליון
תקציב הפועל ב"ש 9 מיליון...
שתי תובנות:
אם לא יגיע לכאן מיליארדר, העסק לעולם לא יתרומם... עצוב מאד.
משהו מסריח לי לגבי הפועל תל אביב...
מריח לי שאחריי הפסגה הנפילה תהיה ארוכה וכואבת... הפער הוא בלתי סביר ולא הגיוני.
עונת 2025/26
Re: עונת 2025/26
מטורף, מאיפה הכסף בהפועל ת"א בא? אין מצב שעופר ינאי מממן מהבית גבוה מעל 100 מיליון.MikiRed כתב: ↑19 נובמבר 2025, 19:56תקציב הפועל תל אביב 164 מיליון
תקציב מכבי תל אביב 90 מיליון
תקציב הפועל ירושלים 60 מיליון
תקציב הפועל ב"ש 9 מיליון...
שתי תובנות:
אם לא יגיע לכאן מיליארדר, העסק לעולם לא יתרומם... עצוב מאד.
משהו מסריח לי לגבי הפועל תל אביב...
מריח לי שאחריי הפסגה הנפילה תהיה ארוכה וכואבת... הפער הוא בלתי סביר ולא הגיוני.
ניצחון 83-79 חשוב על נתניה בחוץ, איכשהו נקלענו שוב לסיטואציה של קרב תחתית אבל לפחות הניצחון הזה קצת מרחיק אותנו.
כרגע אנחנו במקום 9/14, עם 3 ניצחונות לעומת האחרונות שעם ניצחון אחד.
קלעו להפועל ב"ש/דימונה: יואב ויטלם (8 אסיסטים) 24 נקודות, נטע סגל 15, ברנדון אנג'ל (8 ריבאונדים) 13, סי ג'יי אלבי (9 ריבאונדים) 11, מייקל פוסטר ג'וניור וקודי דמפס 9 כל אחד ונווה בן שמן 2.
כרגיל וינינג זה כלום בפיתה, חייב להחליף אותו כבר. רכז ברמה של ישראלי מהלאומית, זה לא רציני.
כרגע אנחנו במקום 9/14, עם 3 ניצחונות לעומת האחרונות שעם ניצחון אחד.
קלעו להפועל ב"ש/דימונה: יואב ויטלם (8 אסיסטים) 24 נקודות, נטע סגל 15, ברנדון אנג'ל (8 ריבאונדים) 13, סי ג'יי אלבי (9 ריבאונדים) 11, מייקל פוסטר ג'וניור וקודי דמפס 9 כל אחד ונווה בן שמן 2.
כרגיל וינינג זה כלום בפיתה, חייב להחליף אותו כבר. רכז ברמה של ישראלי מהלאומית, זה לא רציני.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אחד הזרים הכושלים שהביאו עוד מהימים בלאומית. לא מבין למה הוא עוד פה.
ויטלם בעונה מדהימה. שנה הבאה הוא לא פה.
ויטלם בעונה מדהימה. שנה הבאה הוא לא פה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
''עצוב מאוד''? בא... פרופורציות. אנחנו עוד טירונים בליגה הראשונה בלי תרבות כדורסל עירונית ובלי מסורת, משימת העל שלנו זה ליצור רצף בליגה הראשונה ומעבר לזה כל דבר הוא בונוס. תוחלת החיים של קבוצות כמונו בליגה הראשונה לא גבוהה במיוחד...
היה להם משהו דומה בקבוצת הכדורגל לפני כעשור...
מוזר שאין שום שיח תקשורתי בנושא...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי אדום בנשמה כתב: ↑10 דצמבר 2025, 20:11''עצוב מאוד''? בא... פרופורציות. אנחנו עוד טירונים בליגה הראשונה בלי תרבות כדורסל עירונית ובלי מסורת, משימת העל שלנו זה ליצור רצף בליגה הראשונה ומעבר לזה כל דבר הוא בונוס. תוחלת החיים של קבוצות כמונו בליגה הראשונה לא גבוהה במיוחד...
MikiRed:
הבעיה שאין המשכיות.
כל שנה ההרכב משתנה כמעט לחלוטין, אין מגמת בנייה עם מטרה להגיע נניח לשישייה הראשונה. בלי בעל בית עם כיס עמוק, העסק לא יתרומם ובשלב מסויים יקרוס. הבדלי התקציב גבוהים מדי.