עונת 21/22, משחקים - פותחים עונה מול גלבוע/גליל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עונת 21/22, משחקים - פותחים עונה מול גלבוע/גליל
אם נפסיד בשני המשחקים וראשון ינצחו את ה3 שנשארו מי תרד?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנחנו עם 33 נקודות, ראשון לציון עם 29 נקודות ומשחק פחות.
אם הם ינצחו את כל שלושת המשחקים (כולל אותנו במחזור האחרון בקונכייה) הם יהיו עם 35 נקודות, אם אנחנו נפסיד את שני המשחקים הנותרים גם אנחנו עם 35 נקודות.
אנחנו ניצחנו אותם ב - 7 הפרש בראשון לציון, והפסדנו להם ב-12 הפרש בבאר שבע, כלומר ניצחון שני שלהם שלנו העונה במצב של שיווין נקודות ישאיר אותם בליגה ויוריד אותנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ראשון הפסידה ונשארנו רשמית וסופית בליגה
מסיימים את עונת 21/22 בטעם מתוק עם ניצחון 95-76 על ראשל"צ. ניק הורנסבי (מי בכלל ידע שהוא עדיין בארץ) ודמפס עם 20 נקודות, בל עם 17.
עונה אפורה ומתסכלת שבנס לא נגמרה עם ירידת ליגה. קשה לחוות דעה על המאמן הקפריסאי. רק נותר לקוות שיעשו הכל כדי להשאיר את פארדון ובלייקני ושבעונה הבאה ירעננו את השורות, במיוחד בגזרת הישראלים שאכזבו מאוד.
עונה אפורה ומתסכלת שבנס לא נגמרה עם ירידת ליגה. קשה לחוות דעה על המאמן הקפריסאי. רק נותר לקוות שיעשו הכל כדי להשאיר את פארדון ובלייקני ושבעונה הבאה ירעננו את השורות, במיוחד בגזרת הישראלים שאכזבו מאוד.
הורנסבי עם טריפל דאבל.הפועלעולה כתב: ↑08 מאי 2022, 19:26מסיימים את עונת 21/22 בטעם מתוק עם ניצחון 95-76 על ראשל"צ. ניק הורנסבי (מי בכלל ידע שהוא עדיין בארץ) ודמפס עם 20 נקודות, בל עם 17.
הראשון שהייתי משאיר זה את דמפס. אחלה שחקן מאוד מתאים לליגה הישראלית.הפועלעולה כתב: ↑08 מאי 2022, 19:26מסיימים את עונת 21/22 בטעם מתוק עם ניצחון 95-76 על ראשל"צ. ניק הורנסבי (מי בכלל ידע שהוא עדיין בארץ) ודמפס עם 20 נקודות, בל עם 17.
פארדון לא ישאר, הוא שווה יותר.
את המאמן אני מחליף ב100%. אכזב מאוד.
לא מת על דמפס. הוא כמעט תמיד נותן תפוקה יפה אבל מרגיש לי אינדיבידואלי מדי. מזכיר את TJ וויליאמס שהיה כאן לפני כמה שנים.
מה גם מהמעט שראיתי התרשמתי שבלייקני אותו סוג שחקן והוא כנראה הרבה יותר טוב אז אני מעדיף שיביאו רכז זר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא יודע אם אכזב מאוד זו הגדרה מתבקשת, אבל בטוח לא הרשים יתר על המידה. די אמביוולנטי כלפיו, זה לא שעומדים פה בתור
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר