רפי דהן.. רועי קהת..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
שמעון א
Title: CrazyRed

רפי דהן.. רועי קהת..

שליחה על ידי שמעון א »

באמת שאני חושב דהן וקהת שחקנים טובים ומוכשרים.

אבל למה שוב לא נותנים צ'אנס לשחקני הנוער שלנו? אני לא מדבר על צ'אנס בהרכב, אבל לפחות בתור מחליפים שיקבלו מידיי פעם דקות משחק. זאת לדעתי גם אחת הסיבות ל"לוזריות הבאר שבעית". תמיד אנחנו חושבים או שגורמים לנו לחשוב(גם לי לפעמים אני מודה) שאנחנו פחות טובים. זה גם גורם לחוסר ביטחון אצל שחקן.

עם כל הכבוד לעידו אקסברד, אני בטוח שאם היו נותנים לאבו לאבן את הדקות והקרדיט שעידו קיבל במהלך העונה שעברה הוא היה תורם לא פחות ממנו.

אם לא ניתן להם הזדמנות אנחנו כל שנה ושנה נמשיך להתחנן לשחקנים מהמרכז\צפון ש"יחזקו" אותנו.

האם לדעתכם לוטם זינו, אבוחצירא, אבולאבן עד כדי כך גרועים? האם הם לא יכולים לקבל מידי פעם במהלך העונה קצת דקות משחק? האם יש להם סיכוי להיות שחקני הרכב בהפוועל ב"ש בליגת העל בשנים הקרובות?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: רפי דהן.. רועי קהת..

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לוטם ז'ינו לא הוכיח את עצמו, שחקן חלש, אבולאבן כנ"ל, אבוחצירא באמת לא קיבל הזדמנות....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני בד"כ בדעה ששחקן טוב (בית או לא בית) צריך להצליח לפלס את דרכו להרכב ככה או ככה... אבל במקרה הזה אני מסכים איתך. לא רואה שום סיבה לבנות סגל כזה רחב.
אם היה מדובר בהזדמנות לרכוש איזה כישרון עולה... אבל מדובר פה בהשאלה. אנחנו לא במצב חרום כמו ינואר הקודם שאנחנו צריכים להשאיל את דיא סבע כדי להישאר בליגה.

במצב כמו היום שיש על הספסל את נג'ובו, פיראס עווד, זינו, אקסברד, אילוז ועוד, אני לא רואה סיבה לעבות יותר את הסגל חוץ מבלם שלישי שחסר (וגם שם סוארס יכול להשלים שז'ינו מחליף אותו בקישור)

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לגבי דהן וקהת אני מסכים, הם לא שחקנים שיכולים לעשות את ההבדל ונמצאים בעמדות שיש עליהם מספיק שחקנים.
סבע הוא כן שחקן שיכול לעשות את ההבדל, החלק היצירתי שלנו די לוקה בחסר והוא יכול לשדרג אותנו בתחום הזה.
אותם דברים נכונים גם לגבי סולליך לדוגמא.
אם יש אפשרות להביא שחקן שיכול לשדרג את הקישור ההתקפי, הייתי הולך עליו גם אם מדובר בהשאלה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yossi כתב:בס"ד
לגבי דהן וקהת אני מסכים, הם לא שחקנים שיכולים לעשות את ההבדל ונמצאים בעמדות שיש עליהם מספיק שחקנים.
סבע הוא כן שחקן שיכול לעשות את ההבדל, החלק היצירתי שלנו די לוקה בחסר והוא יכול לשדרג אותנו בתחום הזה.
אותם דברים נכונים גם לגבי סולליך לדוגמא.
אם יש אפשרות להביא שחקן שיכול לשדרג את הקישור ההתקפי, הייתי הולך עליו גם אם מדובר בהשאלה.
יוסי אחי, אבל לא ענית על השאלה שלי.
האם לדעתך לוטם זינו, אבוחצירא, אבולאבן עד כדי כך גרועים? האם הם לא יכולים לקבל מידי פעם במהלך העונה קצת דקות משחק? האם יש להם סיכוי להיות שחקני הרכב בהפוועל ב"ש בליגת העל בשנים הקרובות?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לא יודע כמה מכם ראו את אותם שחקנים במספיק משחקים אבל אין ספק שאם הם היו מספיק טובים
הם היו מקבלים הרבה צ'אנסים בעונה הקודמת שבה הסגל היה עלוב. היחיד היום שמסוגל להשתלב
בסגל זה זינו, שיש לו פוטנציאל אבל טרם הוכיח את עצמו. אבו לאבן שחקן לא רע אבל הייתי ממליץ לו
לצאת לצבור דקות בחוץ כי בסגל עם פלצ'וק,סויסה,אקסברד וגבאי, אני לא בטוח שהוא יצליח לקבל
צ'אנס. לגבי אבוחצירא, כרגע מבחינה פיזית ומבחינת מהירות הוא לא מתאים לקבוצה וגם לו הייתי
מציע לצאת לצבור דקות בחוץ. יש לו טכניקה מעולה ואחלה ראיית משחק אבל כרגע זה לא מספיק
לליגת העל. לפעמים עונה או שתיים בחוץ יכולה לשדרג שחקן באופן משמעותי ונרוויח אותם בעתיד
ובגדול. יש שחקנים (למשל משה אסולין) שהעדיפו להירקב על הספסל אבל להשתייך לסגל ולחשוב
שזה כבוד גדול. שחקן צעיר צריך לשחק ואם הוא מבין שלא בונים עליו לא קרה כלום, צא החוצה
ותחזור מהדלת הקדמית.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

ירדן אבוחצירא מבחינה פיזית הוא חזק מספיק. הרבה יותר מהרבה שחקנים בסגל. מהירות? לא חייב להיות מהיר כדי להיות שחקן כדורגל מצליח בישראל.
ולא כל שחקן נוער חייב להיות ברדה, בניון, איציק זוהר או אבי נמני. אפשר גם להיות שחקן לגיטימי בליגת העל. לא כל שחקן חייב להיות כוכב.

ובקשר לצאת ולצבור דקות אני מסכים איתך בהחלט.
למרות שזה מאוד קשה לשחקן באר שבעי כי האופציות הנורמליות שלו באיזור הדרום הם אפסיות... קשה למצוא קבוצה ממרכז הארץ שתסכים לקלוט אותו ולדאוג לו לנסיעות, כי גם במרכז יש הרבה(מאוד) שחקני נוער שלא מוצאים את מקומם בקבוצות שלהם(בני יהודה, הפועל ומכבי ת"א, פתח תקווה וכו') ורוצים לצבור דקות משחק.
אבל בגדול, אין להם ברירה. זה המצב. לכן אני מסכים איתך בקטע הזה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:
יוסי אחי, אבל לא ענית על השאלה שלי.
האם לדעתך לוטם זינו, אבוחצירא, אבולאבן עד כדי כך גרועים? האם הם לא יכולים לקבל מידי פעם במהלך העונה קצת דקות משחק? האם יש להם סיכוי להיות שחקני הרכב בהפוועל ב"ש בליגת העל בשנים הקרובות?
בס״ד
את זינו אני מאמין שנראה לא מעט השנה.
אבו לאבן ממה שראיתי אותי הוא לא הרשים, את אבוחצירא אני לא מכיר מספיק כדי לגבש דעה.
אף אחד לא יודע מה יקרה איתם בעתיד, בינתיים היחידי שהולך על המסלול הנכון הוא זינו.לשאר הייתי מייעץ את אותה עצה שנתן אריק, צאו להשאלה.
אם כבר שחקני בית צעירים, וקנין הראה לא מעט ניצוצות ואז נעלם, שחקן שהייתי רוצה לראות יותר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ירדן אבוחצירא - פוטנציאל מעניין.
יוני אוזן - כנ"ל.
לוטם זינו - חייב לקבל יותר הזדמנויות ובהחלט יכול להתפתח לשחקן קישור אחורי לגיטימי.
אבו לבן - חייב לעבוד בהיבט הפיזי, בלמים חזקים פשוט מעיפים אותו ואז הוא נשען רק על מהירות וזה לא מספיק.

אז כן, יש על מי לבנות אבל לא הייתי מוותר על מציאה כמו רפי דהן אותו ראיתי משחק לפחות פעמיים ומדובר בכשרון אמיתי שעוד יגיע רחוק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:ירדן אבוחצירא - פוטנציאל מעניין.
יוני אוזן - כנ"ל.
לוטם זינו - חייב לקבל יותר הזדמנויות ובהחלט יכול להתפתח לשחקן קישור אחורי לגיטימי.
אבו לבן - חייב לעבוד בהיבט הפיזי, בלמים חזקים פשוט מעיפים אותו ואז הוא נשען רק על מהירות וזה לא מספיק.

אז כן, יש על מי לבנות אבל לא הייתי מוותר על מציאה כמו רפי דהן אותו ראיתי משחק לפחות פעמיים ומדובר בכשרון אמיתי שעוד יגיע רחוק.
תגיד אתה אמיתי?
לוטם ז'ינו קיבל אינספור הזדמנויות מגיא לוי ופספס אותם...

מי שקיבל את ההזדמנות בעונה שעברה ואלמלא הפרשיה שהוא נכנס אלייה הוא היה יכול להיות מועמד להרכב, הוא איציק וקנין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

דר אדום בנשמה כתב: לוטם ז'ינו קיבל אינספור הזדמנויות מגיא לוי ופספס אותם...
אינספור הזדמנויות? השאלה היא אם אתה אמיתי במקרה הזה...

חוץ מאותה הרחקה מטופשת באשדוד, מתי הוא 'פספס' את ההזדמנויות?
אם נשים בצד את דעתי על משפחתו (וכמובן שנשים בצד...) - מדובר בצעיר המקומי הכי כשרוני שיש לנו בסגל והוא שווה צ'אנס אמיתי השנה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דר אדום בנשמה כתב:לוטם ז'ינו לא הוכיח את עצמו, שחקן חלש, אבולאבן כנ"ל, אבוחצירא באמת לא קיבל הזדמנות....
אם כל הכבוד לך אדון דר, אתה הצהרת שאתה לא מגיע למשחקים, אז אני לא חושב שיש לך זכות להעביר ביקורת, בטח לא ביקורת כזאת חסרת שחר על לוטם ז׳ינו, שהיה האס של גיא לוי לא מעט פעמים.
אולי תעשה מאמץ ותגיע לוסרמיל ותיראה שדברים שרואים מכאן - לא רואים משם.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גיל שגיב כתב: אבו לבן - חייב לעבוד בהיבט הפיזי, בלמים חזקים פשוט מעיפים אותו ואז הוא נשען רק על מהירות וזה לא מספיק.

.
חייב לעבוד בהיבט הטכני והבנת המשחק.
בדקות שהוא שיחק בשנה שעברה הציג יכולת מעליבה, כרגע אין לו מקום בסגל וגם לא נראה כי יש יותר מידי על מה לבנות לעתיד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

ניב כתב:
חייב לעבוד בהיבט הטכני והבנת המשחק.
בדקות שהוא שיחק בשנה שעברה הציג יכולת מעליבה, כרגע אין לו מקום בסגל וגם לא נראה כי יש יותר מידי על מה לבנות לעתיד.
חד ורהוט, אבל.... לצערי יש לך טעות חמורה.

בתור אחת שראתה אותו המון בעונה שעברה, היבט הטכני והבנת משחק זה דברים שהוא מצטיין בהם.

הבעיה היא בהחלט בהיבט הפיזי. להגיד שאפשר למדוד יכולת בדקות המעטות שהוא קיבל זה לא לעניין. יש לו מקום ויש על מה לבנות.
תמונה

שלח תגובה