לא מובן !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: לא מובן !

שליחה על ידי Amit M »

sumsum כתב:פייטר כסוארז, לוחם עשוי ללא חית ולוחם ללא פשרות, שחקן בולט ודמות שהקבוצה נשענת עליו ותלויה בו.
+ ושבסופו של יום לא באמת רוצה לשחק פה (ולא משנה אם הנושא הבטחוני מוצדק או לא).

בכל אחד אפשר למצוא למה לא מתאים לו להיות.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

בסדר, מסכים איתך שיש גם בסוארז מינוסים,
אני מאוד רוצה לשחק שם, אפשרי שאהיה הקפטן? :)

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

אם זה אתה אז אפשר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:אם אני תומך בו אני לא אובייקטיבי אבל אם אתה תוקף אותו בכל שורה שאפשר אתה כן?!
נו מיילא... אולי יגיע היום ואני יבין את צורת החשיבה הזו.

כן, בהחלט, מי שתומך במי שכבר כמה שנים טובות הוא החולייה החלשה, כזה שעצם הישארותו בקבוצה היא רק בשל צירופי מקרים וסטטוס מקומי במציאות של אין מוחלט בכל הקשור לשחקני בית, ולא סתם תומך, אלא אפילו למשרת הקפטן, מעלה הרהורים בדבר שיקולים סובייקטיביים.

ואומר שוב - ממש לא תוקף אותו בכל מצב, אז בבקשה לא לסלף בשביל לייצר טיעון טוב. ויודע מה? גם אם במידה וכן - זה לא בהכרח מעיד על סובייקטיביות, כי במהות הדברים נכונים.
Amit M כתב:ואפרופו קונצנזוס, שנה שעברה שנערך סקר בפורום באתר הקאמלס השתתפו כמה מאות אנשים והיה לו רוב לתפקיד הקפטן. השחקן שהאוהדים היו רוצים לראות כקפטן. אז אולי אתה לא באמת מכיר את דעת הרוב. או שאולי האנשים סביבך חושבים בצורה מסויימת ואנשים אחרים חושבים אחרת, לכן אין מקום לקבוע ככה סתם איפה יש או אין קונצנזוס.

להבדיל מסומסום, אני דווקא כן פוסל את עניין הסקר. מה לעשות, חתך הגילאים של הרוב המכריע של משתתפי הסקר הוא כזה שמיותר להרחיב עליו הדיבור. אתה שמנפנף בו כהוכחה ניצחת, לא היית מוכן לשים 10$ בשביל להרוויח 1000 שבכל אתר אחר שיערך סקר דומה יתקבלו תוצאות זהות.
Amit M כתב:המשפט הזה הוא נסיון השתקה?! איך בדיוק??
ו-א': עובדתית שים לב שבכל דיון שהוא מוזכר הוא מותקף סתם. גם אם לא מקצועית או שאלו לא דיונים שעוסקים בו וסתם מישהו בחר להזכיר אותו. כמו כמה שהיו פה לאחרונה.
ב': אמרתי, אם הדיון יהיה ת'כלס אז זה מקובל... אני לא מתווכח פה על הנושא המקצועי, הטון עצמו הוא ההשמצה המיותרת... בין אם זה נכון ובין אם לאו.. כך שאתה דווקא מצדיק א תמה שרשמתי... גם אם הוא לא מתאים דבר בטון שמכבד את השחקן.

חופשי ניסיון השתקה, כי מה לעשות, ברוב המקרים הוא לא מותקף "סתם" אלא בצדק מוחלט.

לגבי הטון? עניין של פרשנות... בכל אופן, הפורום הוא במה ציבורית לאוהדי הקבוצה לומר את אשר על ליבם, ומה לעשות, לא כולם פרופסורים ואנשי רוח.
Amit M כתב:מה גם שאני ממש לא חי בגישה של הקפטן הוא השחקן הכי טוב וכשרוני בקבוצה..

אף אחד גם לא חי בגישה הזו, קפטן אמור להביא איתו כערך מוסף גם מכלול של תכונות מנטליות, וגם באלמנטים הללו חוסר התאמתו לתפקיד לא נקצין מתנוסס מעל כדגל שחור, אבל בולט דיו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

חחחח... אחלה.

ואם אתה באמת מאמין ולו באחוז בודד מהדברים שרשמת, אין לי מה להתווכח איתך. חשיבה שלפי ראות עיני מקובעת מידיי מכדי לנסות ולשכנע אחרת.
זכותך :)

שבת שלום!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עמית, עזוב..לא עניין אישי, באמת שלא
מספיק היה לשמוע אצטדיון שלם רוטן וצועק לו בוז אחרי הצגותיו הכושלות בעונה שעברה
וזה לאחר מספר עונות של יכולת סב-סטנדרט בלשון המעטה.
ובלשון המעטה נוסף הוא שהקהל של ב"ש היה שמח לראות את סיום הקשר (זו האמת) ולא היה יוצא ל-מחאה בעד השארתו, בגלל ואך ורק בגלל יכולתו המקצועית הדלה.

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

אני לא כל כך מבין מה הוויכוח, אילוז לא עלה אתמול מהנוער, כולם מכירים אותו מספיק כדי להבין שהוא מגן ימני לא טוב, וקשר די בינוני אבל אי אפשר להחליף את כל הסגל, אני חושב שבסופו של דבר כשהליגה תתחיל קלימי יהיה המגן הימני.

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

עמית , תענה לי על השאלה בכנות

במידה ואתה מתבקש לבחור 4 עמדות שבהם צריך חיזוק (פותח) להרכב באילו היית בוחר? (התעלם מהרכש הנוכחי)

שלח תגובה