אני בכלל לא מבין את מדיניות המועדון.
לפי הפרסומים האחרונים , רוצים להשאיל 2 שחקנים צעירים ממכבי , במקום להביא את אוסיאקו.
במידה ואוסיאקו יתן עונה טובה אפשר להשאיר אותו לעוד כמה עונות בניגוד לשחקנים ממכבי.
אני בכלל נגד המדיניות של השאלה ללא אופציית רכישה. מה אנחנו קבוצה קטנה שאין לה תקציב? הייתי מעדיף להישאר עם זינו לבד מאשר להביא את קהת . אולי זינו ישחק פחות טוב , אבל לפחות הוא שחקן שלנו שיש לנו אותו לעוד כמה שנים !
ממש לא מבין את המועדון !
אולי בשנה שעברה בינואר זה עוד היה מקובל בגלל המצב בתחתית. השנה אני לא רואה אותנו מסתבכים בתחתית.
מעדיף לסיים מקום 8 עם שחקנים שלנו , מאשר מקום 5 עם 2 שחקנים שמושאלים ממכבי וחוזרים אליה אוטומטי בסוף העונה.
לא מבין את מדיניות המועדון !
Re: לא מבין את מדיניות המועדון !
אתה בהחלט צודק ואני לא מבין את ההיגיון בלהשאיל 2 שחקנים ממכבי שיחזרו בסיומה לקבוצת האם שלה.
זאת במקום להביא זר שיכול להיות בינגו ולהיות אצלנו לעוד כמה שנים טובות.
וזה מבלי לציין את העובדה שעדיף שחקן אחד עם נסיון ולא משנה העובדה שהוא זר מאשר שתי שחקנים צעירים.
זאת במקום להביא זר שיכול להיות בינגו ולהיות אצלנו לעוד כמה שנים טובות.
וזה מבלי לציין את העובדה שעדיף שחקן אחד עם נסיון ולא משנה העובדה שהוא זר מאשר שתי שחקנים צעירים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דיא סבע לחלוטין שחקן שהייתי רוצה לראות פה גם אם בהשאלה, אבל שתהיה אופציה לקנייה.
שאר השחקנים פשוט יהיה טיפשי לקחת עדיף להחתים את אוסיאקו ולגמור את הסגל שלדעתי נראה טוב ויראה טוב עם שני השחקנים הללו.
רועי קהת ורפי דהן זה פשוט טמטום להביא אותם...
שאר השחקנים פשוט יהיה טיפשי לקחת עדיף להחתים את אוסיאקו ולגמור את הסגל שלדעתי נראה טוב ויראה טוב עם שני השחקנים הללו.
רועי קהת ורפי דהן זה פשוט טמטום להביא אותם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כרגע למועדון יש דבר אחד בראש וזה לא לשחזר את העונה הקודמת ואם הם צריכים להביא 2 שחקנים בהשאלה הם יביאו , המטרה לדעתי היא לאזן את הקבוצה ולהיות אמצע ומעלה ואז בשנה הבאה להביא חיזוק ספציפי בשביל לשדרג משמעותית כדי להילחם על תואר
בכל אופן אני מעדיף השנה שחקן טוב מושאל מאשר לקנות שחקן ביינוני בעיקר בגלל השנה הנוראית שעברנו
וסבע שחקן שמחובר למועדון ואוהב את הקבוצה ובנוסף גם מוכח והלוואי והיינו יכולים לקנות אותו אבל זה לא מציאותי
בכל אופן אני מעדיף השנה שחקן טוב מושאל מאשר לקנות שחקן ביינוני בעיקר בגלל השנה הנוראית שעברנו
וסבע שחקן שמחובר למועדון ואוהב את הקבוצה ובנוסף גם מוכח והלוואי והיינו יכולים לקנות אותו אבל זה לא מציאותי