איזה כיף

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

איזה כיף

שליחה על ידי yedidel »

פטריק אוסיאקו חתם רשמית לשנתיים.
בלי קשר להגעתו או אי הגעתו של דיא סבע (שזה בונוס לסגל), זה מרענן שכבר בשלב כזה של העונה הסגל הושלם. לא זכור לי שזה קרה בשנים האחרונות.
עוד יותר מעודד שכל הסגל כולל הזרים החדשים עבר מחנה האימונים עם הקבוצה.

נכון שכרגיל בעמדת המגן הימני יש לנו קצת ספקות, אבל בכל השאר אפשר להגיד שיש לנו שחקנים מוכחים עם גיבוי מספיק טוב. גם במידה שהזרים החדשים לא ישתלבו (ולשם שינוי שניהם מגיעים בכושר משחק מלא, אוסיאקו גם מליגות טובות), אז יש לנו גיבוי של סוארס בעמדת הבלם ושל זינו/נ'גובו בעמדת הקישור האחורי.

שיהיה בהצלחה!

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: איזה כיף

שליחה על ידי bs war »

אותי עדיין מדאיגה העובדה שיש לנו רק 2 בלמים טבעיים בסגל. שלפחות ישאירו את גל דהן.

E26

שליחה על ידי E26 »

bs war כתב:אותי עדיין מדאיגה העובדה שיש לנו רק 2 בלמים טבעיים בסגל. שלפחות ישאירו את גל דהן.
מה הלחץ על גל דהן? שחקן נוער אבל בינוני מאוד וללא נסיון רשמי בליגת העל, טוב עשו ששיחררו אותו בהשאלה לצבור דקות.

יש לך את גביש&מרקוביץ ובשעת הצורך את סוארס.

מקסימום - יש את ינואר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ONmyOWN כתב:
מה הלחץ על גל דהן? שחקן נוער אבל בינוני מאוד וללא נסיון רשמי בליגת העל, טוב עשו ששיחררו אותו בהשאלה לצבור דקות.
מה זה קשור?
שכחת איך דודזאדה נכנס להרכב?
אז מה אם אין לו נסיון?

E26

שליחה על ידי E26 »

אופיר זה מקרה של אחד לכמה שנים(משחקי נוער) וזה מוכח, במיוחד בב"ש.

עכשיו דוגרי בוא נשים את הקלפים על השולחן - מה יש לגל דהן? פיזי הוא לא, מהיר הוא לא.

שילך להשתפשף ויחזור.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

ONmyOWN כתב:אופיר זה מקרה של אחד לכמה שנים(משחקי נוער) וזה מוכח, במיוחד בב"ש.

עכשיו דוגרי בוא נשים את הקלפים על השולחן - מה יש לגל דהן? פיזי הוא לא, מהיר הוא לא.

שילך להשתפשף ויחזור.
אהה כי מרקוביץ למשל מהיר כמו בולט ופיזי כמעט כמו ערן לוי ( באסה שצריך לרוחב ולא רק לגובה)

לא חושבת שאפשר לשפוט את היכולת של גל במעט שיצא לראות אותו (גם הנוער לא משקף), רק שאלישע לא כ"כ מאמין בו ואי אפשר להכריח.

אני מסכימה שצריך עוד בלם בסגל, זה שיש את סוארס כאופציה זה לא מספק.
תמונה

E26

שליחה על ידי E26 »

הילה חדד כתב:
אהה כי מרקוביץ למשל מהיר כמו בולט ופיזי כמעט כמו ערן לוי ( באסה שצריך לרוחב ולא רק לגובה)

לא חושבת שאפשר לשפוט את היכולת של גל במעט שיצא לראות אותו (גם הנוער לא משקף), רק שאלישע לא כ"כ מאמין בו ואי אפשר להכריח.

אני מסכימה שצריך עוד בלם בסגל, זה שיש את סוארס כאופציה זה לא מספק.
מרקוביץ שווה ערך לדהן במהירות, נניח, בשאר הנתונים אני אשאיר לך את התשובה מי יותר עדיף וטוב.
אני בדעה שיכלנו להביא בלם יותר טוב גם ממרקוביץ ואני עדיין לא בטוח שזה הבלם שישדרג אותנו, אבל אני מניח שהוא הרבה יותר טוב, יעיל ומנוסה מדהן.

ומאין לך שאין לשפוט את היכולת שלו? אלישע ראה ואני מאמין שלא צריך להיות גאון כדורגל בשביל לדעת משהו על שחקן X.

אם אלישע החליט שהוא רוצה לשלוח אותו בהשאלה הוא יודע מה הוא עושה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ONmyOWN כתב:
מרקוביץ שווה ערך לדהן במהירות, נניח, בשאר הנתונים אני אשאיר לך את התשובה מי יותר עדיף וטוב.
אני בדעה שיכלנו להביא בלם יותר טוב גם ממרקוביץ ואני עדיין לא בטוח שזה הבלם שישדרג אותנו, אבל אני מניח שהוא הרבה יותר טוב, יעיל ומנוסה מדהן.

ומאין לך שאין לשפוט את היכולת שלו? אלישע ראה ואני מאמין שלא צריך להיות גאון כדורגל בשביל לדעת משהו על שחקן X.

אם אלישע החליט שהוא רוצה לשלוח אותו בהשאלה הוא יודע מה הוא עושה.
מאיפה אתה יודע כ"כ הרבה על גל דהן?
מתי כבר ראית אותו משחק (חוץ מרבע שעה בגביע הטוטו)?
תבין, הבעיה היא אצלנו. תראה מה קורה בקבוצות אחרות מבחינת שחקני הבית ותבין למה "חוסר הניסיון" הוא פרט שולי.
לא זכור לי ששחקנים בקבוצות אחרות הגיעו לבוגרים עם ניסיון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לדעתי בונים בקבוצה על אדלי כבלם המחליף (כשאם תהיה העדרות ארוכת טווח אז יעבירו לשם את סוארס).
אם אלישע לוי לא בונה על גל דהן אז זה טוב שגל יצא ויקבל דקות במקום האחר, זה יכול להיות יותר משמעותי מעוד עונה על הספסל שלנו, בטח בגילו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לגמרי, נראה כאילו יש מישהו עם יד על הדופק תמיד.

אני מבין שדיא סבע וקהת מועמדים...
אז אני אומר למה לא כבר אלי זיזוב? שחקן עם טונה כישרון שלא מקבל גרם במה במכבי.
תמונה

שלח תגובה