הפועל ב"ש-רמה"ש - מה חסר ?
הפועל ב"ש-רמה"ש - מה חסר ?
טוב קודם כל הרבה זמן לא ראיתי בונקר כזה של קבוצה ועוד בגביע הטוטו. כבר היה עדיף שלא יקבלו את האדום..
אז אין ספק שחסר עושה משחק.ואני מקווה שאוסיאקו טוב וידע באמת למלא את התפקיד הזה ברמה גבוה.
המצטיינים שלי היום היו סוארז, דוידזאדה, קלמי ודובב
קצת מאכזב היה מצידו של פלצ'וק, סויסה והבלם החדש אך זה סהכ משחקי הכנה ואני בטוח שנראה אותם טובים יותר.
חייבים לסגור כבר לכאן או לכאן עם נאסר..או שהוא יחתום או למכור אותו כי חסר לנו עומק בספסל וחסר לנו יצירתיות בהתקפה!
כמובן מבחינת הקהל כל הכבוד ל4,500 האוהדים שהגיעו היום..ובאמת מקווה שיהיה עידוד כזה ותמיכה כזאת מצד האוהדים כל העונה!
אז אין ספק שחסר עושה משחק.ואני מקווה שאוסיאקו טוב וידע באמת למלא את התפקיד הזה ברמה גבוה.
המצטיינים שלי היום היו סוארז, דוידזאדה, קלמי ודובב
קצת מאכזב היה מצידו של פלצ'וק, סויסה והבלם החדש אך זה סהכ משחקי הכנה ואני בטוח שנראה אותם טובים יותר.
חייבים לסגור כבר לכאן או לכאן עם נאסר..או שהוא יחתום או למכור אותו כי חסר לנו עומק בספסל וחסר לנו יצירתיות בהתקפה!
כמובן מבחינת הקהל כל הכבוד ל4,500 האוהדים שהגיעו היום..ובאמת מקווה שיהיה עידוד כזה ותמיכה כזאת מצד האוהדים כל העונה!
Re: הפועל ב"ש-רמה"ש - מה חסר ?
ללא ספק נפתחה עונה עם אנרגיות חיוביות כמו שלא ראינו המון זמן. רק שיימשך ככה.
מקווה שהפציעה של אבולאבן לא משמעותית.
סבע ואוסיאקו- נשמע טוב לסגור איתם את הסגל.
מקווה שהפציעה של אבולאבן לא משמעותית.
סבע ואוסיאקו- נשמע טוב לסגור איתם את הסגל.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הרגו אותי עם הבונקר הזה! אבל הקבוצה חייבת להבין שבשביל להיחשב קבוצת צמרת זה אומר שגם יבואו מולה להתבנקר וצריכים לדעת לפרוץ את זה.
חובה בועט טוב מרחוק, סבע כזה את אוסיאקו אני לא מכיר אבל באמת שהיום היו יותר מדי נסיונות להכנס ל 16 וזה קצת קשה שיש שישה שחקני הגנה באמצע
חובה בועט טוב מרחוק, סבע כזה את אוסיאקו אני לא מכיר אבל באמת שהיום היו יותר מדי נסיונות להכנס ל 16 וזה קצת קשה שיש שישה שחקני הגנה באמצע
חסר קשר מרכזי וחלוץ מרכזי.
אוסיאקו יפתור אני מקווה את בעיית הקשר, לגבי חלוץ ? כנראה שלא יהיה לנו העונה סקורר מוביל.
אוסיאקו יפתור אני מקווה את בעיית הקשר, לגבי חלוץ ? כנראה שלא יהיה לנו העונה סקורר מוביל.
סוויסה אכזב . ברגע שהוציאו את אנג'ובו לא היה באמת שחקן כנף .
אנג'ובו במשחק חלש. לא ברור במה הוא טוב. הוא לא תכליתי בכלל
אנג'ובו במשחק חלש. לא ברור במה הוא טוב. הוא לא תכליתי בכלל
נכון למשחק הזה:
דודזאדה מצויין!!!
לוטם ז'ינו שזכה רק למחצית אחת היה טוב מאוד.
קלמי, גביש, דובב, פלצ'וק וסוארס סבירים.
הבלם החדש, סוויסה ונג'ובו על הפנים.
אני מקווה שזה רק משחק גרוע שלו כי הבלם היה קטסטרופה.
סוארז חייב לשחרר את הכדור ולהפסיק לחשוב שהוא עושה משחק.
אם יגיע קשר עושה משחק נורמאלי יש מצב שנראה בסדר העונה (מקומות 4-7)
בלי קשר עושה משחק נחזור על עונה שעברה.
בהצלחה
דודזאדה מצויין!!!
לוטם ז'ינו שזכה רק למחצית אחת היה טוב מאוד.
קלמי, גביש, דובב, פלצ'וק וסוארס סבירים.
הבלם החדש, סוויסה ונג'ובו על הפנים.
אני מקווה שזה רק משחק גרוע שלו כי הבלם היה קטסטרופה.
סוארז חייב לשחרר את הכדור ולהפסיק לחשוב שהוא עושה משחק.
אם יגיע קשר עושה משחק נורמאלי יש מצב שנראה בסדר העונה (מקומות 4-7)
בלי קשר עושה משחק נחזור על עונה שעברה.
בהצלחה
רק אהבה תנצח...
אנג'ובו היה לדעתי מצויין. מה ראיתם אתמול אני לא מבין?
סה"כ גביע הטוטו חברים צריך להיות מעודדים מהיכולת ואני בטוח שהצוות המקצועי יודע מה חסר והוא ישפר את זה עד הליגה.
לא זכור לי בשנים האחרונות קבוצה רצה 90 דק' בלי ליפול מהרגליים וללחוץ על שער היריבה בקצב טוב לשלב הזה של הליגה.
סה"כ גביע הטוטו חברים צריך להיות מעודדים מהיכולת ואני בטוח שהצוות המקצועי יודע מה חסר והוא ישפר את זה עד הליגה.
לא זכור לי בשנים האחרונות קבוצה רצה 90 דק' בלי ליפול מהרגליים וללחוץ על שער היריבה בקצב טוב לשלב הזה של הליגה.
שהוא היה באגף במחצית הראשונה - הוא לא עשה אפילו פריצה אחת על האגף . הוא אוהב להחזיק את הכדור ורואים שפחות מתאים לו לשחק באגף.ONmyOWN כתב:אנג'ובו היה לדעתי מצויין. מה ראיתם אתמול אני לא מבין?
במחצית השניה שהוא שיחק בעמדה יותר טבעית בשבילו (מרכז המגרש ) הוא בקושי נגע בכדור. הוא לא בא לקבל את הכדור. אפילו סוארז שהוא אמור להיות שחקן הגנתי - בא לקבל כל הזמן את הכדור לעומת אנג'ובו .
הוא לא עשה אפילו פעולה אחת התקפית ראויה לציון . בתור קשר התקפי הייתי מצפה ממנו לנסות משהו נועז פעם אחת לפחות , ולא להחזיר את הכדורים אחורה כל הזמן אל האופציה הקלה.
יכול להיות שמדובר בתחילת עונה , ויש לו בעיות קצת עם עניין הביטחון . אני מקווה שהוא ישתפר עם הזמן . כי כרגע ביכולת הנוכחית במידה שסבע ואוסיאקו חותמים - אני לא רואה אותו בהרכב בשום מצב.
אנגו'בו שחקן חכם שמבין מאוד את המשחק, אבל הוא לא יצירתי ויש לו טכניקה של זקנה בת 90.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. מול בית"ר י"ם הוא היה מצוין על הקו.yakar כתב:
שהוא היה באגף במחצית הראשונה - הוא לא עשה אפילו פריצה אחת על האגף . הוא אוהב להחזיק את הכדור ורואים שפחות מתאים לו לשחק באגף.
במחצית השניה שהוא שיחק בעמדה יותר טבעית בשבילו (מרכז המגרש ) הוא בקושי נגע בכדור. הוא לא בא לקבל את הכדור. אפילו סוארז שהוא אמור להיות שחקן הגנתי - בא לקבל כל הזמן את הכדור לעומת אנג'ובו .
הוא לא עשה אפילו פעולה אחת התקפית ראויה לציון . בתור קשר התקפי הייתי מצפה ממנו לנסות משהו נועז פעם אחת לפחות , ולא להחזיר את הכדורים אחורה כל הזמן אל האופציה הקלה.
יכול להיות שמדובר בתחילת עונה , ויש לו בעיות קצת עם עניין הביטחון . אני מקווה שהוא ישתפר עם הזמן . כי כרגע ביכולת הנוכחית במידה שסבע ואוסיאקו חותמים - אני לא רואה אותו בהרכב בשום מצב.
2. אנג'ובו הוא מהבודדים שחושבים בלי הפסקה לעומק. הוא נתן שני כדורים מצוינים לסבן שלא הגיע בגלל חוסר במהירות ובכלל הוא תמיד מחפש את המסירה לעומק.
לצערי במשחק מול רמת השרון, מאז ההרחקה לפחות, אף אחד מהחלוצים שלנו לא עשה תנועה עקבית בלי כדור. לא אקסברד, לא סוויסה ולא גבאי. עם חולית התקפה שעושה יותר תנועה הכדורי עומק שלו יהיו יעילים יותר.
3. מאוד קשה לעבור את אנג'ובו והוא פייטר לא נורמלי.
מאז היום שהוא הגיע כל הזמן מדברים על זה שהוא עומד לרדת לספסל, לא מבין את המחשבה הזאת, גם אם הוא היה פושר במחנה האימונים, שחקן אחרי פציעה צריך את הדקות והביטחון כדי להסיר את החלודה ולהראות מה שהוא יודע.
אני מאוד מאמין באנג'ובו ומבחינתי הוא צריך להמשיך לפתוח בהרכב כדי לקבל דקות וביטחון.
חבל על השחרור של שבחון.. בסגל כזה זה שחקן שיכול לשנות הרבה..
1. מול בית"ר אני התרשמתי שאת הפעולות הטובות שלו הוא ביצע שנכנס למרכז .משה אוחיון כתב: 1. מול בית"ר י"ם הוא היה מצוין על הקו.
2. אנג'ובו הוא מהבודדים שחושבים בלי הפסקה לעומק. הוא נתן שני כדורים מצוינים לסבן שלא הגיע בגלל חוסר במהירות ובכלל הוא תמיד מחפש את המסירה לעומק.
לצערי במשחק מול רמת השרון, מאז ההרחקה לפחות, אף אחד מהחלוצים שלנו לא עשה תנועה עקבית בלי כדור. לא אקסברד, לא סוויסה ולא גבאי. עם חולית התקפה שעושה יותר תנועה הכדורי עומק שלו יהיו יעילים יותר.
3. מאוד קשה לעבור את אנג'ובו והוא פייטר לא נורמלי.
מאז היום שהוא הגיע כל הזמן מדברים על זה שהוא עומד לרדת לספסל, לא מבין את המחשבה הזאת, גם אם הוא היה פושר במחנה האימונים, שחקן אחרי פציעה צריך את הדקות והביטחון כדי להסיר את החלודה ולהראות מה שהוא יודע.
אני מאוד מאמין באנג'ובו ומבחינתי הוא צריך להמשיך לפתוח בהרכב כדי לקבל דקות וביטחון.
2 +3 . מדובר פה על תכונות שמיוחסות לשחקן מרכז. לא ראיתי מאנג'ובו פעולות שאני מצפה לראות מקשר קיצוני באגף , כפי שהוא תופקד. (הרמה ? פריצה על האגף ? )
בתור שחקן מרכז , נגד רמת השרון אנג'ובו לא היה מספיק מעורב. מה שיוצר פה דילמה לגבי תפקודו המתאים.
אני בעד שאנג'ובו ייתן את עונת החלומות שלו , פשוט קשה לי לראות אותו מתברג בהרכב הקבוע בתור קשר באמצע ( אוסיאקו וסוארז באנקרים) כמובן שבהתאם למשחק , אפשר לעשות שילובים מסויימים כמו לעבור לשחק עם חלוץ 1 לפעמים , ואז אנג'ובו יכול להשתלב.