על מיצוב התדמית ועל מה שנדרש לכך.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: על מיצוב התדמית ועל מה שנדרש לכך.

שליחה על ידי sumsum »

גיל, לא מתאים לך להיות נאיבי, להלן עובדות בלבד: אצל קלינגר, לא רצו אותו והוא נשאר בגלל החוזה שהיה לו ל3 שנים שנחתם כמדומני עם סיום עונתו של גיא עזורי כ'שחקן הבית היחידי'
בעונתו הראשונה של קלינגר ניתן לו צ'אנס כשחקן בית וכבעל חוזה, לאחר אותה עונה 'לא ממש מוצלחת', הובא טורס הפורטוגלי כהבעת אי אמון מוחלטת וגם בתור קשר הוא לא ממש קיבל את חולצת ההרכב.
אחר כך התפוטר קלינגר, בא גיא לוי, שנתן לו חסד נעורים, שנגמר מהר מאוד ולא נספר שוב אף לא כקשר אגף, ולכווווווללללללללללם ברור, שלו גיא לוי היה ממשיך אילוז לא היה מקבל הצעה לחוזה חדש...אז בא אלישע...שוב, ניגנו לו על ה-'שחקן בית'...'דמות'...'קפטן'....האתרים החלו לפמפם בזמן הדיונים על החוזה 'שהנה אביתר הראשון שיקבל הצעה לחוזה חדש'
ו'הבעת האמון' -לאחר שחתם ישר הועבר מתפקיד הקפטן ודאגו שוב לפמפם באתרים 'בשבילנו אביתר הוא הקפטן האמיתי' לכן עזוב את הגישה שלך כי עובדתית הוא לא קיבל הצעה אחת משום קבוצה בליגת העל, ואם יורשה לי קיבל הצעה אחת בלבד מאלונה ברקת בגישה של 'רוצה תחתום, אם לא, שלום'!
אז עזוב...זריית המלח בעיניים בעניינו היא פסולה, הוא לא הצליח ב5 שנים אחרונות בלשון המעטה.
ויתרה מכך...השפיע באופיו על הקבוצה..
אז המאמנים שהיו חלק קיבלו אותו בירושה, כאמור חוזה ל3 שנים, וחלק התחילו איתו ולא רצו 'לקלקל את היחסים עם הקהל' כי אמרו להם ש'הוא יקיר האוהדים' אני מכיר את הדברים האלה...
והגיע הזמן שתדעו, והנקודה התחתונה שכל מאמן שימשיך/ממשיך עונה שניה והוא לא יהיה תחת חוזה אני מניח, על פי נסיון העבר שלא היו נאבקים בעבור החתמתו. וחבל כי באמת יש לו כשרון ברגליים רק שהוא כבר בן 28-29 כמדומני וכנראה כבר לא יפרוץ, הגיע הזמן שנתן צ'אנס לשחקן בית צעיר בתחילה כמחליף והלאה, צריך לחשוב על העתיד.

שלח תגובה