סבן היה מצויין תפסיקו לבלבל את המוח, מה אתם מצפים שהוא יעצור את ההתקפות בחצי?! במקסימום לעצור את אבו ענזה על סף הרחבה אבל זה תמיד נגמר בהגבהה. מי שהיה צריך למנוע את ההתקפות זה היה פיראס עווד שהיה חלש להחריד בעמידה שלו על המגרש, כך גם לוטם ז'ינו שפעם אחר פעם השאיר את דוידזאדה לבד בהתקפות של אשדוד באגף שמאל, וזה למה היה הבדל משמעותי בין המחצית הראשונה לשנייה.
אני ממש רציתי להיכנס למגרש ולצעוק על לוטם על העמידה הגרועה על המגרש, זה היה נראה כאילו אין לו מושג איפה הוא צריך להיות כך גם עווד. היה בלבול בין השחקנים לאחר החילופים בצורה מחרידה.
רשמים מהמשחק 0-2 לבאר שבע !
Re: רשמים מהמשחק 0-2 לבאר שבע !
חברים לא משנה מה יעשו כאן.
יש אוהדים שלא יעזור מה יעשו בשבילם ימצאו מה לא טוב.
אז סומסום וחבריו לא יפסיקו למרר לנו ולקבוצה את החיים כי לא החתימו את מויסוב, ראדי ועומרי קנדה.
לא משנה מה יהיה הכל תמיד יראה שחור בשבילם.
אין מה להגיד אם לא בושה לאוהדים כאלה שמחכים בפינה..שמשהו יהיה לא בסדר.
אפילו ההגנה של ברצלונה עושה טעויות אבל להגנה של ב"ש? מה פתאום..אסור. הכל צריך להיות מושלם. עוד מעט סומסום וחבריו יגידו שמרקוביץ לא זרק טוב חוץ ולכן הוא חרא בלם.
אוסיאקו? הוא חייב להיות צ'אבי אם לא? טעות נוראית להביא אותו לכאן, מחדל אנוש...ועוד ועוד
אם הכל היה מושלם כנראה הייתה רץ לאליפות..אבל מה לעשות? זה לא יקרה העונה. תגיד תודה שהקבוצה שלך מכוונת לצמרת.
פשוט בושה של אוהדים.
יש אוהדים שלא יעזור מה יעשו בשבילם ימצאו מה לא טוב.
אז סומסום וחבריו לא יפסיקו למרר לנו ולקבוצה את החיים כי לא החתימו את מויסוב, ראדי ועומרי קנדה.
לא משנה מה יהיה הכל תמיד יראה שחור בשבילם.
אין מה להגיד אם לא בושה לאוהדים כאלה שמחכים בפינה..שמשהו יהיה לא בסדר.
אפילו ההגנה של ברצלונה עושה טעויות אבל להגנה של ב"ש? מה פתאום..אסור. הכל צריך להיות מושלם. עוד מעט סומסום וחבריו יגידו שמרקוביץ לא זרק טוב חוץ ולכן הוא חרא בלם.
אוסיאקו? הוא חייב להיות צ'אבי אם לא? טעות נוראית להביא אותו לכאן, מחדל אנוש...ועוד ועוד
אם הכל היה מושלם כנראה הייתה רץ לאליפות..אבל מה לעשות? זה לא יקרה העונה. תגיד תודה שהקבוצה שלך מכוונת לצמרת.
פשוט בושה של אוהדים.
כל הילדים פה שממהרים לקטול ביקורות של אנשים אחרים כדאי שתשבו בשקט או לפחות תביעו את דעתכם בצורה רלוונטית.
לבטל את כל מה שאחרים אומרים בצורה צינית לא הופך את זה לשטויות.
לשמחתי עד למשחק מול אשדוד (שבו שיחקו הסגל שכנראה ירוץ כל העונה) לא הבעתי את דעתי על הקבוצה.
אחרי שראיתית את המשחק הבעתי את דעתי, ולדעתי הקבוצה עדיין די חלשה ובמקרה הכי טוב תסיים מקום 7-8.
יכול להיות שאני טועה, ויכול להיות שסומסום טועה אבל, לעניות דעתי ומסתבר גם דעתו זה המצב.
עם ניסיון של כמעט 50 שנה שיש לשנינו יחד במצטבר במגרשים אני מניח שמותר לנו גם להביע דעה.
לבטל את כל מה שאחרים אומרים בצורה צינית לא הופך את זה לשטויות.
לשמחתי עד למשחק מול אשדוד (שבו שיחקו הסגל שכנראה ירוץ כל העונה) לא הבעתי את דעתי על הקבוצה.
אחרי שראיתית את המשחק הבעתי את דעתי, ולדעתי הקבוצה עדיין די חלשה ובמקרה הכי טוב תסיים מקום 7-8.
יכול להיות שאני טועה, ויכול להיות שסומסום טועה אבל, לעניות דעתי ומסתבר גם דעתו זה המצב.
עם ניסיון של כמעט 50 שנה שיש לשנינו יחד במצטבר במגרשים אני מניח שמותר לנו גם להביע דעה.
רק אהבה תנצח...
שער 5, תקשיב ראשית אם אתה קורא לי 'בושה' מה זה אומר עליך?
שנית, מנסיוני הרב (סביר להניח שכפול ומכופל משלך) אני נוטה לראות את הדברים כהווייתם
טוב לך? מעולה, לא מסכים? זכותך
אבל בעיקר מה שאמרת עלי ועל שכמותי יותר משמעיד עלי מעיד עליך.
שנית, מנסיוני הרב (סביר להניח שכפול ומכופל משלך) אני נוטה לראות את הדברים כהווייתם
טוב לך? מעולה, לא מסכים? זכותך
אבל בעיקר מה שאמרת עלי ועל שכמותי יותר משמעיד עלי מעיד עליך.
nitsande בפעם האחרונה שבדקתי בת.ז אז אני בן 24..אוטוטו בן 25. אז ילד אני לא.
אין משחק בית מגיל 4 בערך שאני מפסיד וכמעט כל משחק חוץ אני נוסע.
סומסום ו nitsande אם הייתם באמת נותנים ביקורת הולמת ואמיתית והייתם גם נותנים ביקורות חיוביות שצריך אז מילא..אבל מאז שאלישע הגיע אתם פשוט אנטי. נגד.
באמת שאין בעיה להעביר ביקורת נגד הקבוצה וגם לי יש להעביר ביקורת.. אבל מעצבן אותי כלכך שאתם מחכים להגיד " הנה אמרנו לכם " . די כבר! זה לא מוביל לשום מקום.
הקבוצה נראת די טוב וזה סהכ גביע הטוטו.
יש עוד 3 חיזוקים שאמורים לאייש את הסגל - נאסר,קהת,סבע שזה ייתן הרבה יותר אפשרויות לרוטציה ואלה שחקנים עם יכולות התקפיות ויצרתיות שהיו חסרים לנו.
אז תנו שקט למועדון.
בסהכ אני מאמין שהאינטרס של כולנו משותף שהפ' באר שבע תצליח אבל בוא נגיד שיש כמה תגובות שהייתם צריכים לחסוך.
אין משחק בית מגיל 4 בערך שאני מפסיד וכמעט כל משחק חוץ אני נוסע.
סומסום ו nitsande אם הייתם באמת נותנים ביקורת הולמת ואמיתית והייתם גם נותנים ביקורות חיוביות שצריך אז מילא..אבל מאז שאלישע הגיע אתם פשוט אנטי. נגד.
באמת שאין בעיה להעביר ביקורת נגד הקבוצה וגם לי יש להעביר ביקורת.. אבל מעצבן אותי כלכך שאתם מחכים להגיד " הנה אמרנו לכם " . די כבר! זה לא מוביל לשום מקום.
הקבוצה נראת די טוב וזה סהכ גביע הטוטו.
יש עוד 3 חיזוקים שאמורים לאייש את הסגל - נאסר,קהת,סבע שזה ייתן הרבה יותר אפשרויות לרוטציה ואלה שחקנים עם יכולות התקפיות ויצרתיות שהיו חסרים לנו.
אז תנו שקט למועדון.
בסהכ אני מאמין שהאינטרס של כולנו משותף שהפ' באר שבע תצליח אבל בוא נגיד שיש כמה תגובות שהייתם צריכים לחסוך.
אני מסכים איתך, כמו זו שכתבת הרגע