תסתכל על המהלך שדיא סבע קיבל בו את האדום. לצערי יש לנו מעט מאוד שחקנים, בלי קשר למימדי גוף שהיו שומרים על הכדור במצב הזה.red ultras כתב:ואפרופו כח פיזי,
זה לא שדיא סבע רועי קהת לוטם זינו ואחרים
מפגינים גוף כמו של כריסטיאנו רונאלדו או חאבייר מסצ׳ראנו.
בקיצור השחקן הכי כישרוני במחלקת הנוער חייב לקבל צאנס. גם בניון היה צנום. (ולא שאני משווה)
ירדן אבו חצירא להרכב הראשון !
Re: ירדן אבו חצירא להרכב הראשון !
אז אתה גיל ראית את ירדן אבוחצירה במחצית במשחק אימון נגד אשדוד , אני ראיתי את רועי קהת כבר שנתיים ואת ירדן המון פעמים.
להשוות ביניהם זה בערך כמו להשוות בין מליקסון ליואב זיו .
מספיק לראות את שער הניצחון של קהת בדרבי(נוער) של שנה שעברה כדי להבין כמה הוא מצויין.
מספיק לראות את שער הניצחון של קהת בדרבי(נוער) של שנה שעברה כדי להבין כמה הוא מצויין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הייתי קורא לאבו חצירא מליקסון, מזכיר יותר את בונפלד. ורועי קהת בשבת לא הזכיר לי את יואב זיו אלא הרבה יותר את אייל שן, הרבה רעש לפני הבכורה אבל במשחק עצמו בלי שום יעילות או תרומה אמיתית לקבוצה.eldad21 כתב:אז אתה גיל ראית את ירדן אבוחצירה במחצית במשחק אימון נגד אשדוד , אני ראיתי את רועי קהת כבר שנתיים ואת ירדן המון פעמים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא התכוונת שירדן אבוחצירא זה יואב זיו וקהת זה מליקסון...משה אוחיון כתב: לא הייתי קורא לאבו חצירא מליקסון, מזכיר יותר את בונפלד. ורועי קהת בשבת לא הזכיר לי את יואב זיו אלא הרבה יותר את אייל שן, הרבה רעש לפני הבכורה אבל במשחק עצמו בלי שום יעילות או תרומה אמיתית לקבוצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
דר אדום בנשמה כתב:הוא התכוונת שירדן אבוחצירא זה יואב זיו וקהת זה מליקסון...

לכלכת.... חתום על המצב הראשון שלנו למסגרת העונה!משה אוחיון כתב: לא הייתי קורא לאבו חצירא מליקסון, מזכיר יותר את בונפלד. ורועי קהת בשבת לא הזכיר לי את יואב זיו אלא הרבה יותר את אייל שן, הרבה רעש לפני הבכורה אבל במשחק עצמו בלי שום יעילות או תרומה אמיתית לקבוצה.
.
לא הייתי קורא לאבו חצירא מליקסון, מזכיר יותר את בונפלד. ורועי קהת בשבת לא הזכיר לי את יואב זיו אלא הרבה יותר את אייל שן, הרבה רעש לפני הבכורה אבל במשחק עצמו בלי שום יעילות או תרומה אמיתית לקבוצה.[/quote
אמר מי שרצה את אנג'ובו כקשר עושה משחק של הקבוצה , אם קהת זה אייל שן אנג'ובו אילן ועקנין , פס מדוייק הוא לא נתן.
לא הייתי קורא לאבו חצירא מליקסון, מזכיר יותר את בונפלד. ורועי קהת בשבת לא הזכיר לי את יואב זיו אלא הרבה יותר את אייל שן, הרבה רעש לפני הבכורה אבל במשחק עצמו בלי שום יעילות או תרומה אמיתית לקבוצה.[/quote
אמר מי שרצה את אנג'ובו כקשר עושה משחק של הקבוצה , אם קהת זה אייל שן אנג'ובו אילן ועקנין , פס מדוייק הוא לא נתן.
חייב לקבל דקות משחק בליגה.שחקן מוכשר עם מסירות מדויקות ומשחק לעומק.רוצה מאוד לראות אותו משתלב לאט בהרכב.
[align=center]
GIFSoup[/align]

בהעדר סבע שהיה האופציה היצירתית היחידה שלנו - ירדן חייב להיות אופציה!
אני רואה את זה כסוג של מבחן ראשון לאלישע - יהיה יצירתי ואמיץ וישלב את הילד או יילך עם שחקני הרכש שהביא גם כשהם דורכים אחד על הרגליים של השני.
אני רואה את זה כסוג של מבחן ראשון לאלישע - יהיה יצירתי ואמיץ וישלב את הילד או יילך עם שחקני הרכש שהביא גם כשהם דורכים אחד על הרגליים של השני.
הפועל אני כבר משתגע
מסכים בהחלט.8red כתב:בהעדר סבע שהיה האופציה היצירתית היחידה שלנו - ירדן חייב להיות אופציה!
טוב אז לפי מה שפורסם - אלישע, כמה צפוי, הולך עם קהת...
ובנוסף לזה פורסם שגם וקנין, דהן ושחקן נוסף (ירדן? לוטם?) ישוחררו וכנראה יעלמו בליגות הנמוכות (כמו חבריהם מהשנתונים הקודמים).
במילה אחת: מאכזב.
ובנוסף לזה פורסם שגם וקנין, דהן ושחקן נוסף (ירדן? לוטם?) ישוחררו וכנראה יעלמו בליגות הנמוכות (כמו חבריהם מהשנתונים הקודמים).
במילה אחת: מאכזב.
הפועל אני כבר משתגע
חבל באמת חבל.
אנחנו חייבים ליצור שלד באר שבעי גם אם הוא לא יהיה "נוצץ". 3-4 שחקנים צעירים מהנוער שיהיו השלד שלנו לשנים הבאות.
אנחנו חייבים ליצור שלד באר שבעי גם אם הוא לא יהיה "נוצץ". 3-4 שחקנים צעירים מהנוער שיהיו השלד שלנו לשנים הבאות.
- Sir Alex Ferguson
כמו שאמרתי גיל, אתה לא קורא את המפה. לא רק שאבו חצירא לא היה בכלל בתמונת ההרכב אלא שהוא לא זומן לסגל הקבוצה!
נו טוב, עוד דקות שקהת שיחק (הפעם 70 דקות שבסיומם הוא ביקש לצאת בגלל עייפות) והוא עדין לא ביצע פעולה אחת איכותית שהשפיעה על המשחק. נחכה לפעם הבאה...
נו טוב, עוד דקות שקהת שיחק (הפעם 70 דקות שבסיומם הוא ביקש לצאת בגלל עייפות) והוא עדין לא ביצע פעולה אחת איכותית שהשפיעה על המשחק. נחכה לפעם הבאה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!