בס"ד
מחצית ראשונה עם הנעת כדור רעה ומשחק מאוד כבד ואדיש.
במחצית השנייה משחק המעבר השתפר והגענו ליותר מצבים בעיקר דרך האגפים, חסרונו של שחקן אמצע דומיננטי מורגש.
בסה"כ משחק חלש שלנו.איבדנו 4 נק' מול קבוצות שאם אתה רוצה לרוץ לפליאוף עליון אתה צריך לנצח.
מהמשחק הזה ניקח את השיפור של סוויסה במחצית השנייה (לא מבין את החילוף, אלא אם כן הוא פצוע), את הניצוצות של פלצ'וק שיצטרך לבלוט יותר, את סבן שנתן אחלה הופעה ואת גבאי שממשיך להיות השחקן הכי טוב שלנו.
נצטרך להראות שיפור גדול ברצף המשחקים הבאים כדי להביא נקודות, יש לאלישע שבועיים של אימונים ויש עוד המון מה לשפר.
מחזור 2 נגד בית"ר
Re: מחזור 2 נגד בית"ר
פתיחה סבירה , אם היינו בלוח משחקים רגיל.
אבל עכשיו אנחנו הולכים להתמודד נגד הקבוצות הכי טובות בליגה הישראלית.
משחק הבא נגד מכבי חיפה, שהפסידה משחק שני ברצף על אף שהיא שיחקה מצויין והגיעה לכמות מאוד גדולה של מצבים . גם ביכולת שיא שלנו אני לא רואה אותנו מנצחים. תיקו יהיה רק במידה ואג'ידה ייתן משחק ענק.
אח"כ מכבי תל אביב , נתניה והפועל תל אביב. מכבי תל אביב התחילה את העונה מצויין , עם כושר גופני מעולה. נתניה אומנם התחילה חלש. הפועל תל אביב מתחזקת מאוד בזמן האחרון. הולכת להחתים בנוסף את ורמוט.
בקיצור, משחקים מאוד קשים . 5 נקודות מ4 המשחקים יהיה הישג מצויין .
הבעיה היא שגם אחרי 5 נקודות (במקרה הכי טוב) נהיה עם 7 נקודות מ6 משחקים. המתאים לקבוצת תחתית. (לפחות כבר עכשיו יותר טוב משנה שעברה
)
אבל עכשיו אנחנו הולכים להתמודד נגד הקבוצות הכי טובות בליגה הישראלית.
משחק הבא נגד מכבי חיפה, שהפסידה משחק שני ברצף על אף שהיא שיחקה מצויין והגיעה לכמות מאוד גדולה של מצבים . גם ביכולת שיא שלנו אני לא רואה אותנו מנצחים. תיקו יהיה רק במידה ואג'ידה ייתן משחק ענק.
אח"כ מכבי תל אביב , נתניה והפועל תל אביב. מכבי תל אביב התחילה את העונה מצויין , עם כושר גופני מעולה. נתניה אומנם התחילה חלש. הפועל תל אביב מתחזקת מאוד בזמן האחרון. הולכת להחתים בנוסף את ורמוט.
בקיצור, משחקים מאוד קשים . 5 נקודות מ4 המשחקים יהיה הישג מצויין .
הבעיה היא שגם אחרי 5 נקודות (במקרה הכי טוב) נהיה עם 7 נקודות מ6 משחקים. המתאים לקבוצת תחתית. (לפחות כבר עכשיו יותר טוב משנה שעברה

yakar כתב: אח"כ מכבי תל אביב , נתניה וק"ש.
קודם כל אני שמח לטעות ולומר שאם סבן ימשיך ביכולת הזו יש לנו מגן ימני טוב !
yakar חיפה בלחץ אטומי צריך לנצל את זה השחקנים מתחילים לבקר את עטר כבר אחרי 2 משחקים , צריכים לנצל את הלחץ הזה ולעקוץ במיוחד בבית אני חושב שאנחנו יכולים לנצח ..
yakar חיפה בלחץ אטומי צריך לנצל את זה השחקנים מתחילים לבקר את עטר כבר אחרי 2 משחקים , צריכים לנצל את הלחץ הזה ולעקוץ במיוחד בבית אני חושב שאנחנו יכולים לנצח ..
בס"ד
המשחק המלא ביוטיוב:
https://www.youtube.com/watch?v=rpEFQEOAJgQ" onclick="window.open(this.href);return false;
המשחק המלא ביוטיוב:
https://www.youtube.com/watch?v=rpEFQEOAJgQ" onclick="window.open(this.href);return false;