התייחסות לסוגיית שחקני הבית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: התייחסות לסוגיית שחקני הבית

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
אבו לאבן היה שחקן הרכב וקיבל לא מעט דקות עונה שעברה, למה הוא יצא משם?
אני לא נכנסת לויכוח של הטופיק הזה, אבל אתה זה משהו.
תגדיר בבקשה לא מעט.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:
אני לא נכנסת לויכוח של הטופיק הזה, אבל אתה זה משהו.
תגדיר בבקשה לא מעט.
שהאתר של ההתאחדות יחזור לפעול אני יוציא לך את המספר המדויק.
מה שבטוח זה שהוא קיבל מקום בהרכב כבר במחזור 4 של העונה הראשונה שלו בבוגרים, שזאת הזדמנות שרוב השחקנים רק חולמים עליה. משם זה היה רק ברגליים שלו (בטח שהתחרות זה מול שחקן כמו אקסברד)

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

yedidel כתב:

סה"כ 705
תמונה
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שחקני בית ?

עד אלונה כולם ברחו ובצדק.

הגיעה אלונה ואז גם בשנתיים הראשונות יחד איתה היו עוד התלבטויות של שחקנים וגם הורים שאני מכיר , האם לתת לילד לשחק בקבוצת נוער בליגה השנייה ? וכאשר יסיים גיל נוער יעלה לבוגרים שגם הם בליגה השנייה ?

היום כבר שנתיים אנחנו במצב שונה, רק שאת הפירות נראה בעוד שנה או שנתיים.

סבלנות.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אבולאבן כבר 2 שערים בדקות שהוא שיחק.
תבדוק כמה אקסברד קיבל וכמה הוא כבש

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
מה שבטוח זה שהוא קיבל מקום בהרכב כבר במחזור 4 של העונה הראשונה שלו בבוגרים, שזאת הזדמנות שרוב השחקנים רק חולמים עליה. משם זה היה רק ברגליים שלו (בטח שהתחרות זה מול שחקן כמו אקסברד)
אז אם אתה אומר שאקסברד הוכיח את עצמו יותר מאבולבן עונה שעברה, הדיון הזה מיותר. אתה פשוט אוהב ליהיות מגמתי שזה לא יאומן.

הלו, תבין. המשחק האחרון של אבולאבן בליגת העל היה נגד מכבי חיפה ב 28/1!

מעניין שאת אקסברד לא יודעים לייבש ככה, אולי כי פשוט אי אפשר להוריד גם אותו לנוער...

זה לא נקרא לתת צ'אנס לשחקן. שלא נדבר על משחקים שנכנס דקה 90 או הוחלף בדקה 39 לדוגמא.

אבל העיקר שאתה תגיד שזה ברגליים שלו ובלה בלה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:
אז אם אתה אומר שאקסברד הוכיח את עצמו יותר מאבולבן עונה שעברה, הדיון הזה מיותר. אתה פשוט אוהב ליהיות מגמתי שזה לא יאומן.

הלו, תבין. המשחק האחרון של אבולאבן בליגת העל היה נגד מכבי חיפה ב 28/1!

מעניין שאת אקסברד לא יודעים לייבש ככה, אולי כי פשוט אי אפשר להוריד גם אותו לנוער...

זה לא נקרא לתת צ'אנס לשחקן. שלא נדבר על משחקים שנכנס דקה 90 או הוחלף בדקה 39 לדוגמא.

אבל העיקר שאתה תגיד שזה ברגליים שלו ובלה בלה.
וואלה, הנה העונה גם אקסברד נכנס רק בדקות האחרונות, כי יש שחקנים יותר טובים ממנו מסגל (שלדעתי הוא מיותר שם בכלל)

אז נכון אני מגמתי, ואלישע לוי מגמתי, וגיא לוי מגמתי, וכל המאמנים והסקאוטים בישראל מגמתיים... כולם סימנו את השחקנים הבאר שבעיים ונחושים לדפוק להם את הקריירה!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
וואלה, הנה העונה גם אקסברד נכנס רק בדקות האחרונות, כי יש שחקנים יותר טובים ממנו מסגל (שלדעתי הוא מיותר שם בכלל)

אז נכון אני מגמתי, ואלישע לוי מגמתי, וגיא לוי מגמתי, וכל המאמנים והסקאוטים בישראל מגמתיים... כולם סימנו את השחקנים הבאר שבעיים ונחושים לדפוק להם את הקריירה!
אתה מגמתי זה בטוח.

השאר פשוט מרגישים יותר בנוח לייבש שחקני בית, או להוריד אותם חזרה לנוער מאשר שחקני רכש שהגיעו בקול תרועה רמה ובלא מעט כסף.

זה הכל.

ולא, לא כל שחקן מהנוער נחשב בעיניי כשחקן טוב וצריך לשחק. אבל יש כאלה שכן, וגם אותם הכי קל להוריד לספסל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:
אתה מגמתי זה בטוח.

השאר פשוט מרגישים יותר בנוח לייבש שחקני בית, או להוריד אותם חזרה לנוער מאשר שחקני רכש שהגיעו בקול תרועה רמה ובלא מעט כסף.

זה הכל.

ולא, לא כל שחקן מהנוער נחשב בעיניי כשחקן טוב וצריך לשחק. אבל יש כאלה שכן, וגם אותם הכי קל להוריד לספסל.
את יודעת, הדיון הזה (שמתרחש כבר שנים פה בפורום) מזכיר לי את מה שקורה סביב הנבחרת, ש30 שנה ממשיכים להתעסק מי המאמן שלה.
אז אם אנחנו לא רוצים להישאר תקועים כמו נבחרת ישראל, כדאי שנפסיק להפיל את הכל על מאמן הבוגרים התורן אלא לבדוק למה מחלקת הנוער שלנו ייצרה שחקן בוגרים לגיטימי אחד בעשר שנים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yedidel כתב:

המאמנים לא נחושים לדפוק את הבאר שבעים. ממש לא.
אבל כשהם באים לב"ש(של אלונה) ומקבלים תקציב גדול יחסית, הם מעדיפים להביא שחקנים במקום לתת צ'אנס לנוער.
בנתניה, בני יהודה, אשדוד, מכבי פ"ת, בית"ר ירושלים... אין תקציב גדול בשנים האחרונות - אז המאמנים נותנים צ'אנסים לשחקנים צעירים, והקבוצה מרוויחה מזה.
כשיהיה להם כסף - אז הצעירים שלהם יקבלו כבר הרבה פחות דקות. אבל אלו שכבר צברו דקות(כשלא היה כסף), הם כבר שחקני ליגת העל לכל דבר.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
את יודעת, הדיון הזה (שמתרחש כבר שנים פה בפורום) מזכיר לי את מה שקורה סביב הנבחרת, ש30 שנה ממשיכים להתעסק מי המאמן שלה.
אז אם אנחנו לא רוצים להישאר תקועים כמו נבחרת ישראל, כדאי שנפסיק להפיל את הכל על מאמן הבוגרים התורן אלא לבדוק למה מחלקת הנוער שלנו ייצרה שחקן בוגרים לגיטימי אחד בעשר שנים.
אני לא נכנסת לדיון של הטופיק הזה, למרות שיש לי הרבה מה להגיד בנושא.

עניתי לך ספציפית כי התגובה שלך הייתה פשוט מעצבנת.

תמשיכו לחשוב שאין שם כלום, לבריאות.
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אני אישית לא מפיל הכל על המאמנים. פשוט חושב שאם אנחנו לא רצים לאליפות, ולא מחתימים פה שחקנים תותחים כמו אלברמן, בן חיים, דמארי, יצחקי, עזרא.... כאלה שיכולים להביא לנו אליפות, אז עדיף לתת צ'אנס לצעירים שלנו.
אבולאבן, וקנין, זינו ואבוחצירא אולי לא יביאו לנו אליפות, אבל גם קיסו, מוטי מלכה, יוסי אופיר וכו' לא יביאו לנו.

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

מאמנים אמנם לא אשמים אבל מבחינתם לשלב צעירים זה הימור ואם הם יורדים ליגה או עושים עונה גרוע זה נרשם להם בקריירה וזה כתם ולכן בקבוצה כמו באר שבע הם מעדיפים להביא שחקנים בינוניים שאולי יפרצו ולכסות את התחת שלהם ..

ואל תחיו באשליות אם היינו עם תקציב כמו לנתניה ובני יהודה מזמן כבר היינו יורדים ליגה מהסיבה הפשוטה שמאמנים בכירים יסרבו לבוא לפה , שחקנים ביינונים מהמרכז יסרבו לבוא לפה , עובדה שבחון חתם בנתניה שחקנים מעולים חותמים בבני יהודה, הבעיה של באר שבע מאז ומעולם הייתה התדמית

שעה נסיעה ברכב אבל 100 קילומטר בראש

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

הילה חדד כתב:
אתה מגמתי זה בטוח.

זה הכל.

סתם שאלה , כמה פעמים ראית את שחקני הנוער שלנו בפעולה ? במשחקי נוער וכו'?
כי יש פה המון אנשים שמדברים בלי שבכלל ראו אותם משחקים ויודעים את היכולת שלהם .

אינטרטל - למה שיבואו לפה במקום לבני יהודה? בני יהודה כבר כמה שנים מסיימת עונה ומגיעה לאירופה , לאן באר שבע מגיעה? צאו כבר מהסרט הזה שרואים אותנו כקבוצה גדולה זה ממש לא ככה.
מי שחושב שבאר שבע אימפריה זה רק הקהל שלה ( ואני ביניהם ) . שחקנים לא ששים להגיע לכאן , זה סיר לחץ מבחינתם והקבוצה רק נכשלת כבר כמה שנים , בני יהודה כל עונה מסיימת בצמרת .

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

eldad21 כתב: סתם שאלה , כמה פעמים ראית את שחקני הנוער שלנו בפעולה ? במשחקי נוער וכו'?
כי יש פה המון אנשים שמדברים בלי שבכלל ראו אותם משחקים ויודעים את היכולת שלהם .
כל משחקי הבית של השלושה בעונה שעברה.
תמונה

שלח תגובה