"זה לא אותו דבר
מלבד הגעגוע
למשהו רגוע
לשיר מהעבר הלא רחוק..."
ושוב חזרנו למציאות של ירי הגראדים על באר שבע (לא ממעיט בסבלם של יישובי עוטף עזה שלא יודעים כבר כמה שנים טובות מהו שקט).
ושוב הדבר ככל הנראה ישפיע על הזרים, בראשם סוארס שאי אפשר לדעת איך זה ישפיע על משפחתו אחרי ששיכנעו אותם לחזור... על אג'ידה ונג'ובו שאמנם מכירים את מה שקורה בישראל אבל לא באמת חוו את זה. וכמובן מרינקוביץ' ואוסייקו.. שגם הם עלולים להבהל ולרצות לעזוב.
גם אם הרצון לעזוב לא יגיע עכשיו המצב בוודאי ישפיע עליהם.. הרבה פחות מרוכזים מאשר היו.
הפיתרון? לא יודע אם קיים כזה.
זה לא אותו דבר, מלבד הגעגוע...
Re: זה לא אותו דבר, מלבד הגעגוע...
לנסות לתת להם ביטחון כמה שאפשר, להציע להם להתגורר במרכז..
אבל זה לא באמת יכול להשפיע על זר שבאמת מרגיש חוסר ביטחון פה.
נקווה שלא ניפגע מזה במישור המקצועי
אבל זה לא באמת יכול להשפיע על זר שבאמת מרגיש חוסר ביטחון פה.
נקווה שלא ניפגע מזה במישור המקצועי
הפועל באר שבע ♥
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מספיק אזעקה אחת והמצב יתחרפן, למה הם לא יורים על תל אביב, שייצרו קצת איזשהו איזון בליגה קיבינימאט (וגם אחריי שהם יירו על תל אביב הממשלה תפיל את עזה...)...
אגב לגביי שאר הזרים אני לא דואג, ביוואן מרקוביץ' אמר כבר שהוא מגיע מאזור מוכה מלחמות, ואג'ידה הוא חי פה מספיק בשביל לא לברוח, היחידי שאולי יברח יהיה אוסיאקו.
וסוארס גם בעייתי...
אנג'ובו נראה לי בסדר עם זה, בניגוד לשנה שעברה לא כולם ירגישו רע עם העניין הזה...
אגב לגביי שאר הזרים אני לא דואג, ביוואן מרקוביץ' אמר כבר שהוא מגיע מאזור מוכה מלחמות, ואג'ידה הוא חי פה מספיק בשביל לא לברוח, היחידי שאולי יברח יהיה אוסיאקו.
וסוארס גם בעייתי...
אנג'ובו נראה לי בסדר עם זה, בניגוד לשנה שעברה לא כולם ירגישו רע עם העניין הזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש הבדל בין לשמוע על זה בחדשות או דרך חברים בישראל לבין לחוות את זה באמצע הלילה.. אי אפשר לדעת איך ישפיע עליהם.
גם פלצ'וק אגב, יכול להיכנס לקטגוריית ה'זרים' כאן

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פלצ'וק לא יכול ולא חייב להכנס לזה, הוא מארגנטינה גם שם יש דברים לא עלינו...Amit M כתב:יש הבדל בין לשמוע על זה בחדשות או דרך חברים בישראל לבין לחוות את זה באמצע הלילה.. אי אפשר לדעת איך ישפיע עליהם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אפשר לחשוב שהישראלים הלא מקומיים שמשחקים פה ושגרים בעיר שירתו במוצבים בלבנון...
זה מאוד מאוד אינדיבידואלי ה-איך לקחת את המצב...
זה מאוד מאוד אינדיבידואלי ה-איך לקחת את המצב...
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ניר, אל תשווה בכלל.
גם אם מישהו היה משק ממטרות הוא עדיין יגיב אחרת בתור צבר או אחד שגדל במדינה לעומת זר שבא לעבוד פה.
אין ספק שעלולה להיות לזה השפעה קטלנית על עונה שלמה...
גם אם מישהו היה משק ממטרות הוא עדיין יגיב אחרת בתור צבר או אחד שגדל במדינה לעומת זר שבא לעבוד פה.
אין ספק שעלולה להיות לזה השפעה קטלנית על עונה שלמה...