הפועל באר שבע במשחק בינוני מצליחה לעלות ליתרון משכנע של 2-0 מול הפועל רמת גן.
אך כידוע הפועל באר שבע לעולם לא מפסיקה להפתיע ולמרות שעד דקה 89 הובילה בבטחה 2-0 המשחק נגמר בתוצאת תיקו 2-2.
סיבות לאופטימיות לקראת חיפה.
מתקדמים אל העבר
מתקדמים אל העבר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מתקדמים אל העבר
לפחות רועי קהת וירדן אבוחצירא כבשו גם את זה צריך לקחת אחי
אני : "אבא ניצחנו 2-0 את רמת גן"
אבא : " פשש לא פרייארים ב"ש השנה"
אני : " אבא תיקו 2-2!!!"
אבא: " מה אבל אמרת שניצחנו,לא? אפסים כאלו לא ישתנו אף פעם"
חחחחחחחחח פנים חדשות, צרות ישנות !
אבא : " פשש לא פרייארים ב"ש השנה"
אני : " אבא תיקו 2-2!!!"
אבא: " מה אבל אמרת שניצחנו,לא? אפסים כאלו לא ישתנו אף פעם"
חחחחחחחחח פנים חדשות, צרות ישנות !

הנק' אור מהמשחק הזה שעד הדקה ה90 שלטנו במשחק ובקלות יכולנו להגיד תתוצאה בגול או שתיים.
אלישע צריך לירדן אבוחצירה לשחק הרבה יותר (במקום אוסיאקו החושך שלא עושה פעולה אחת טובה) הכניס למשחק מלא אנרגיות , אקסברד ? גמל שלמה , מהירות של סבתא בת 80 שמעשנת שלוש טיים ביום - גועל נפש של שחקן !!
יאללה אנחנו עם הפנים לחיפה !! יאללה הפועל , שבוע טוב
אלישע צריך לירדן אבוחצירה לשחק הרבה יותר (במקום אוסיאקו החושך שלא עושה פעולה אחת טובה) הכניס למשחק מלא אנרגיות , אקסברד ? גמל שלמה , מהירות של סבתא בת 80 שמעשנת שלוש טיים ביום - גועל נפש של שחקן !!
יאללה אנחנו עם הפנים לחיפה !! יאללה הפועל , שבוע טוב
הקישור וההתקפה לאורך כל המשחק לא היו מורכבים מהאנשים שישחקו בהרכב במוצ"ש..
אז בשבת אני מצפה לקצת יותר יכולת לסכן את השער וקצת יותר תכליתיות.
הגולים באו מחוסר ריכוז של דקה אחרי שהרדמנו את המשחק 15 דקות לפני זה, בתפר שבין אדלי ללוגסי, שני שחקנים שלא יהיו בהרכב בשבת.
נשכח את הדקות האחרונות, נבוא בשבת עם הרכב מלא ונעשה הכי טוב שיש.. בואו לא נקבור את עצמנו לפני חיפה, אפשר לעשות תוצאה יפה.
אז בשבת אני מצפה לקצת יותר יכולת לסכן את השער וקצת יותר תכליתיות.
הגולים באו מחוסר ריכוז של דקה אחרי שהרדמנו את המשחק 15 דקות לפני זה, בתפר שבין אדלי ללוגסי, שני שחקנים שלא יהיו בהרכב בשבת.
נשכח את הדקות האחרונות, נבוא בשבת עם הרכב מלא ונעשה הכי טוב שיש.. בואו לא נקבור את עצמנו לפני חיפה, אפשר לעשות תוצאה יפה.
הפועל באר שבע ♥
בס"ד
מרכז ההגנה וצד שמאל היו טיילת ברוב שלבי המשחק, כבר הפסקתי לספור כמה פעמים בן שאנן (אחלה הופעה) היה צריך לשמש כבלם.
בסה"כ אי אפשר ללמוד שום דבר מהמשחק הזה, כמו שעומר ציין ההרכב שישחק בשבת יהיה שונה, וכמובן מידת הרצינות והמוטיבציה יהיו בלבל אחר לגמרי.
הדבר היחידי שאני לוקח זה את היכולת של בן שאנן שהראה שיש שוער שני בשער, את ההרצה של סבע שזקוק לדקות ואת השער של קהת שיוסיף לו לביטחון.
מרכז ההגנה וצד שמאל היו טיילת ברוב שלבי המשחק, כבר הפסקתי לספור כמה פעמים בן שאנן (אחלה הופעה) היה צריך לשמש כבלם.
בסה"כ אי אפשר ללמוד שום דבר מהמשחק הזה, כמו שעומר ציין ההרכב שישחק בשבת יהיה שונה, וכמובן מידת הרצינות והמוטיבציה יהיו בלבל אחר לגמרי.
הדבר היחידי שאני לוקח זה את היכולת של בן שאנן שהראה שיש שוער שני בשער, את ההרצה של סבע שזקוק לדקות ואת השער של קהת שיוסיף לו לביטחון.
המחצית הראשונה הייתה דיי חלשה, השנייה מעט טובה יותר.
עך אף התסכול, לא צריך לקחת רק את 2 הדקות האחרונות ולשפוט את יכולת הקבוצה, מה גם שכמו שאמרו, ההרכב הוא לא זה שירוץ בשבת.
מקווה שאלישע יסיק מאותן דקות את מה שהוא צריך ויעבוד על זה לקראת המשחק מול חיפה.
עך אף התסכול, לא צריך לקחת רק את 2 הדקות האחרונות ולשפוט את יכולת הקבוצה, מה גם שכמו שאמרו, ההרכב הוא לא זה שירוץ בשבת.
מקווה שאלישע יסיק מאותן דקות את מה שהוא צריך ויעבוד על זה לקראת המשחק מול חיפה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השער השני במשחק היום (שער הבכורה בבוגרים של ירדן אבו חצירא) -
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=bJQhdb8 ... ture=share[/BBvideo]
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=bJQhdb8 ... ture=share[/BBvideo]
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!