דיסלייק!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: דיסלייק!

שליחה על ידי bs war »

ניב כתב:
עזוב נו,
אם כל הכבוד לנאסר וסבע אין לך שחקן אחד בסגל שמסוגל לנהל את המשחק מהאמצע ולתת כדורי עומק.
האחרון שהיה פה כזה היה מליקסון, לפניו זה היה בונפלד.
ואני לא מאמין שברוכיאן ימלא לך את החוסר הזה. אבל אני מת לאכול את הכובע.
והאמת שאני מאמין שסבע ואנג'ובו (כשיחזור לעצמו, אם בכלל) מספיק טובים לכך.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

bs war כתב:
ואני לא מאמין שברוכיאן ימלא לך את החוסר הזה. אבל אני מת לאכול את הכובע.
והאמת שאני מאמין שסבע ואנג'ובו (כשיחזור לעצמו, אם בכלל) מספיק טובים לכך.
ברוכיאן הוא כזה, אנו לוקחים סיכון שאנחנו לא יודעים באיזה כושר או מגיע אבל אני חושב שזה בהחלט סיכון שטוב שהקבוצה לקחה.
לגביי סבע, הוא לא תכליתי ועדיין לא בשל אבל זה כבר דיון אחר.
ואנג'ובו? גם כשיחזור לעצמו, שאני לא יודע מתי זה יהיה, אני לא יודע אם אלה הדברים שיתן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני מקווה שברוכיאן יגרום לכולנו לאכול את הכובע.

אבל עדיין, קבוצה במצבנו ועם המטרות שלנו לא צריכה להגיע ליום האחרון של ההעברות בשביל למלא את המשבצת הזאת.

מה גם שאני בטוח שאלו לא היו התכניות ואם היו שואלים את אלישע אז הוא היה מוותר על החתמות קודמות. יש בהחלט אינפלציה של שחקנים סבירים שהיה אפשר להמיר אותה לפחות שחקנים אבל יותר טובים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

yedidel כתב:קבוצה במצבנו ועם המטרות שלנו לא צריכה להגיע ליום האחרון של ההעברות בשביל למלא את המשבצת הזאת.

מה גם שאני בטוח שאלו לא היו התכניות ואם היו שואלים את אלישע אז הוא היה מוותר על החתמות קודמות. יש בהחלט אינפלציה של שחקנים סבירים שהיה אפשר להמיר אותה לפחות שחקנים אבל יותר טובים.
לא רלוונטי.
קבוצה במצבנו?
מה מצבנו? איך אנחנו שונים ממכבי חיפה? מכבי ת"א?(גזרת הקבוצות המסודרות)

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מחזק את אביאל, בשבוע האחרון חיפה ומכבי התחזקו ב3-4 שחקנים כל אחת.
נכון שהשאיפה היא להיות ערוכים ומוכנים הרבה לפני תם מועד חלון ההעברות , אבל זה לא שזה לא קיים בכדורגל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אביאל כתב: לא רלוונטי.
קבוצה במצבנו?
מה מצבנו? איך אנחנו שונים ממכבי חיפה? מכבי ת"א?(גזרת הקבוצות המסודרות)
מכבי חיפה זאת דוגמא רעה מאוד, כולם מבינים שם שהבנייה שלהם היתה לקויה הקיץ...

שאני אומר קבוצה במצבנו, ההבדל הוא שלנו פחות משנה אם נסיים מקום 5 או 7 (מה שמכבי ת"א לא יכולים להגיד שלא משנה להם 1 או 3). החתמה כמו ברוכיאן ברגע האחרון זה לא סתם תוספת שחקן, זה סוג של לשנות שיטת משחק שעבדו עליה כל הקיץ (כי אין מה לעשות איתו ב4-4-2) 3 מחזורים אל תוך הליגה.
בכל מקרה, יש מישהו שחושב שהיה הגיון בהשאלה של רועי קהת עכשיו?

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

yedidel כתב:
מכבי חיפה זאת דוגמא רעה מאוד, כולם מבינים שם שהבנייה שלהם היתה לקויה הקיץ...

בכל מקרה, יש מישהו שחושב שהיה הגיון בהשאלה של רועי קהת עכשיו?
לא היה ולא יהיה היגיון בהשאלה שלו.
אם כבר הביקורת כלפי הקבוצה צריכה להגיע לעבר הכיוון הזה ופחות אל ההחתמה של ברוכיאן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:
אבל אתה לא מכבי חיפה ואתה לא הפועל תל אביב. אתה משחק במסגרת אחת. ודרך אגב, אני חושב שמכבי חיפה בקצב הזה הולכת ליפול השנה, בגלל כמות השחקנים האדירה שצירפה בקיץ. שחקנים טובים אבל לא כולם לגמרי הכרחיים.
לא ביקשתי שחקני בית, ביקשתי עתיד. שחקנים צעירים שיוכלו להתקדם השנה.
גם מכבי חיפה השיגה את האליפות האחרונה שלה בזכות שני שחקנים בולטים- ליאור רפאלוב ותומר חמד, צעירים שהיא גידלה בתוך בסיס שהחזיק עם השנים. לנו לא נשאר בסיס. במקום לחזק את הסגל נקודתית הבאנו הקיץ כבר יותר מ- 10 שחקנים חדשים לדעתי (לא ספרתי). למה החתימו את פיראס עוואד לדוגמא? למה החתימו חצי מקבוצת הנוער על חוזים ל- 5 שנים? בשביל לייבש אותם ביציע?
אם לא מאמינים בצעירים בסגל שלנו, אז שיודו בזה. שישחררו או ישאילו. אבל שלא יחזיקו לי אותם בסגל בלי לקבל דקה כל השנה, ועוד ימשיכו לדבר על בנייה לטווח ארוך.

שם המשחק זה יציבות, ואנחנו לא יציבים. בכל עונה אנחנו צריכים חצי שנה להתחבר כי הסגל מוחלף כמעט לחלוטין.
אליפות לוקחים עם בסיס יציב לאורך שנים, לא עם רכש מאסיבי כמו שאתה מבקש. האחרונה שעשתה את זה כך בישראל נמצאת עכשיו על סף פירוק.
אם לא תשאף לשם לעולם לא תגיע ! פעם מכבי חיפה שאפה להיות באר שבע.....ותראה מה קרה בעשרים השניים האחרונות.

אתה רוצה עתיד ?
אין בעיה - יש לך את אג'ידה לשלש שנים, דוידזאדה לשלש שנים וכנראה ליותר, נאסר לשלש שנים, פלצ'וק לשלש שנים, מרקוביץ' לשלש שנים, ויש את הצעירים כמו אוזן אבו לבן זינו ....שחתומים לחמש שנים.

תבין, גם אני כמוך הייתי רוצה שקבוצות יהיו בנויות כמו בשנות השבעים והשמונים אממה זה כבר לא יקרה יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
אם לא תשאף לשם לעולם לא תגיע ! פעם מכבי חיפה שאפה להיות באר שבע.....ותראה מה קרה בעשרים השניים האחרונות.

אתה רוצה עתיד ?
אין בעיה - יש לך את אג'ידה לשלש שנים, דוידזאדה לשלש שנים וכנראה ליותר, נאסר לשלש שנים, פלצ'וק לשלש שנים, מרקוביץ' לשלש שנים, ויש את הצעירים כמו אוזן אבו לבן זינו ....שחתומים לחמש שנים.

תבין, גם אני כמוך הייתי רוצה שקבוצות יהיו בנויות כמו בשנות השבעים והשמונים אממה זה כבר לא יקרה יותר.
אל תשכח את תומר סוויסה ואת דובב גבאי.
יש סגל שיכול להשאר לזמן רב בניגוד לשנים עברו.
נראה שחוץ מדיא סבע+קהת כל הסגל יכול להשאר לעוד שנים רבות ולהתגבש.
בשנה הבאה הקבוצה תביא שחקן במקום סבע ושחקן במקום קהת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:

אתה רוצה עתיד ?

אני לא רוצה שקבוצות יהיו בנויות כמו בשנות השבעים והשמונים, אני רוצה שהקבוצה שלי תהיה בנויה על בסיס יציב שיישמר לאורך זמן. אני רוצה לסיים עונה ולדעת שקידמתי שחקנים צעירים (ולרגע אחד לא טענתי שהם חייבים להיות באר-שבעיים!!) שיוכלו להמשיך את היציבות של הקבוצה. ככה לוקחים תארים. ככה הופכים למועדון גדול. כך מכבי חיפה הפכה להיות מועדון גדול. שים לב שאת האליפויות שלה היא לקחה אחרי רכש צנוע ונקודתי בקיץ. כשהיא התפרעה עם הרכש, כמו בקיץ הנוכחי וזה שקדם לו, היא לא הצליחה. אמנם אני לא מגדת עתידות אבל אני חושב שגם השנה חיפה תיפגע מההתנהלות שלה בקיץ.
צעירים כמו אוזן, אבו-לאבן וזינו חתומים ל- 5 שנים אבל זה רק על הנייר. בקצב הזה הם הולכים לבזבז עונה קריטית מבחינתם ביציע, וזה יכול פשוט לרסק קריירה. אף פוטנציאל לא יכול להתממש ללא דקות משחק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מדובר בהחתמה של פאניקה, בדיוק כמו מכבי חיפה שהחתימה את דמאו בגלל הלחץ שהיה עליה.
אלישע לוי הבין שהבנייה שלו בקיץ הייתה לקויה, שאין לו שחקן יצרתי באמצע שמסוגל לכבוש ולבשל, ולכן הוא הביא את ברוכיאן.
על פניו, כניראה מדובר בשחקן היחידי בסגל שמסוגל לבשל ולכבוש מאמצע הקישור. הבעיה היא שלמרות העומס בקשרים שום קשר לא שוחרר מה שאומר שהצעירים שלנו לא הולכים לקבל השנה הזדמנות.
סגל עמוק הוא חיוני להצלחה אבל יש עומק נחוץ ויש עומק מיותר. אוסיאקו ואנג'ובו הם בדיוק אותו השחקן ואין צורך להחזיק את שניהם בקבוצה. בדיוק כמו שאין צורך להחזיק גם את אבו חצירא, גם את זינו וגם את קהת באותו סגל. כולם צעירים, כולם בוסרים, כולם נלחמים על אותה עמדה בקישור.

שלח תגובה