ישנם לא מעט דיונים מקצועים שמתקיימים עכשיו בפורום, אבל אני אפתיע ואגיד שהדבר שבגללו יצאתי רותח מעצבים מהאיצטדיון, שהדבר שאיכזב אותי הכי הרבה, לא היה קשור בכלל למשהו מקצועי. מה שהכי הרתיח אותי בהפסד לנתניה היה החוסר רצון, החוסר בתשוקה, החוסר במלחמה.
השחקנים שידרו שלא אכפת להם מהתוצאה, שהם לא באמת רוצים לתת את הספרינט הנוסף או המאבק הנוסף על כדור אבוד כדי להשוות את התוצאה. אפילו מהלכים פשוטים נעשו באיטיות ובאדישות.
שחקן יכול לתפוס "יום רע" מבחינת היכולת, אבל שחקן לא יכול להגיע למשחק ולא לרצות, להגיע למשחק ולא לתת את הכל.
אפשר להפסיד, כאוהדי הפועל באר שבע זה קורה לנו לא מעט, אבל להפסיד כשלשחקנים לא אכפת מכך? אני התביישתי בקבוצה היום, אני הרגשתי שהנסיעה לרמת גן הייתה מיותרת, אני הרגשתי שהשחקנים זילזלו בי ובכל אוהד שהגיע היום למגרש.
השחקנים צריכים להתבייש בעצמם על המשחק היום ושלא יתפלאו אם בעקבות המשחק היום ימי החסד שהם קיבלו הסתיימו אחרי המשחק המביש היום.
אכזבה מהדרך ולא רק מהתוצאה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אכזבה מהדרך ולא רק מהתוצאה
מסכים בהחלט.משה אוחיון כתב:ישנם לא מעט דיונים מקצועים שמתקיימים עכשיו בפורום, אבל אני אפתיע ואגיד שהדבר שבגללו יצאתי רותח מעצבים מהאיצטדיון, שהדבר שאיכזב אותי הכי הרבה, לא היה קשור בכלל למשהו מקצועי. מה שהכי הרתיח אותי בהפסד לנתניה היה החוסר רצון, החוסר בתשוקה, החוסר במלחמה.
השחקנים שידרו שלא אכפת להם מהתוצאה, שהם לא באמת רוצים לתת את הספרינט הנוסף או המאבק הנוסף על כדור אבוד כדי להשוות את התוצאה. אפילו מהלכים פשוטים נעשו באיטיות ובאדישות.
שחקן יכול לתפוס "יום רע" מבחינת היכולת, אבל שחקן לא יכול להגיע למשחק ולא לרצות, להגיע למשחק ולא לתת את הכל.
אפשר להפסיד, כאוהדי הפועל באר שבע זה קורה לנו לא מעט, אבל להפסיד כשלשחקנים לא אכפת מכך? אני התביישתי בקבוצה היום, אני הרגשתי שהנסיעה לרמת גן הייתה מיותרת, אני הרגשתי שהשחקנים זילזלו בי ובכל אוהד שהגיע היום למגרש.
השחקנים צריכים להתבייש בעצמם על המשחק היום ושלא יתפלאו אם בעקבות המשחק היום ימי החסד שהם קיבלו הסתיימו אחרי המשחק המביש היום.
כתבתי בטופיק אחר שאני לא לוקח כלום מהמשחק היום מהסיבה הזו (ואולי זה בדיוק ההיפך, מה שהכי אמור להדאיג).
המשחק היום הזכיר את הקבוצה של תחילת העונה הקודמת. מפסידים בקלות.
וזה עוד שנתניה הפסיקו לשחק בדקה 26 ולא ניסו אפילו לסכן את השער שלנו.
מקווה מאוד שיראו את הלחימה מהמשחקים נגד חיפה ובית"ר.
- dardasmiley
Re: אכזבה מהדרך ולא רק מהתוצאה
עמית מה בדיורךק הסיבה לדעתך?