שמעון א כתב:נקרע לי הלב כל עונה מחדש.

כל עונה מנסה להיות אופטימי ולהגיד לעצמי שהנה העונה יבוא שינוי - וכרגיל.. כל מוצ"ש אני בדיכאון עד יום שני...
עושים מאיתנו צחוק ואנחנו עוד צריכים להיות סבלניים ולתת ימי חסד. די כבר נמאס!
אלונה ואסי היתם צריכים להגיד לאלישע סטופ ברגע שהוא ביקש את קהת וסבע. עם כל הכבוד לאלישע ויש הרבה כבוד והערכה למאמן הזה, הוא לא מעל המועדון. אתם צריכים לקבוע דרך!!!!
סוארז רוצה ללכת בקיץ? שילך! מי שלא רוצה להיות פה "וולקאם".
גביש עושה קולות של בלגיה? טיסה נעימה
נסאר רוצה קבוצה גדולה? בהצלחה
נחמדים עם כולם - בסוף יורקים לנו בפרצוף(דארסיליה) לא שאכפת לי ממנו פשוט זה כואב כי ליעקב שחר הוא לא היה מעז לעשות דבר כזה. אבל אנחנו..."לא נעמוד בדרכו"
לתבוע את הבן אדם שישלם את כל מה שהוא היה אמור לקבל עד סוף העונה!!!!!!
די כבר עם הנאיביות הזאת.
אני לא אומר שצריך לפטר את אלישע, אבל צריך להבהיר לבן אדם שיש דרך ובדרך הזאת הוא צריך ללכת. אם הוא רוצה סבבה, אם לא - שלום!
בבקשה, יש לכם את הכח! אז תעשו את השינוי. עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידיי. כי נקרע לנו הלב

לפחות יהיה לך שבוע וקצת להתאושש ואני מקווה שתנוח נפשית ותתכונן טוב לדכאון הכפול נגד מכבי בבית ונגד ק"ש בחוץ.
מי אמר שההיסטוריה לא חוזרת - אולי דווקא נגד הפועל חיפה נצליח שוב להוציא את הניצחון הראשון שלנו העונה.
ואני לא מבין למה זה לקח לך כל כך הרבה זמן להבין שהדרך של אלונה היא פשוט "אין דרך".
כל מאמן הישר בעיניו יעשה...היא תמשיך לשפוך מזומנים והמאמנים ימשיכו לעבוד עליה, להביא כל מיני "ערב רב" של ישראלים וזרים וימשיכו לייבש את ה2-3 שחקני בית נורמליים שיש לנו.
אבל מי שבאמת נאיביים אלה אנחנו האוהדים.
למה? כי רובנו, אם לא כולנו, הבינו כבר שלמועדון בראשות אלונה אין מה להציע בקטע הזה של התווית אסטרטגיה. אין שום קווים שלפיהם המועדון מתנהל בצורה מקצועית. אין שום עקומת למידה ואין הפקת מסקנות ולקחים מהעבר. סליחה אבל לבוא להגיד למאמן "אני לא רוצה שהשנה שעברה תחזור" זה לא מספיק יסודי ורציני.
ואנחנו, במקום לדרוש מאלונה את התמקצעות הזאת של המועדון, את הניהול ההיי טקי שהבטיחו לנו בתחילת הדרך שלה פה, גם אם זה בדרכים קצת יותר מחוספסות ויותר ישירות (ואפשר לעשות את זה בדרכים לגיטימיות ולא אלימות), אנחנו מעדיפים לעשות קולות של שטיח ולהאשים את המאמן התורן או את השחקנים התורנים - כי זה הכי קל.
אני טוען שאם באמת לאנשים היה אכפת מאלונה והיה כואב להם על הכסף שלה - הם היו ממזמן מציבים לה מראה מול הפרצוף כדי שאולי אחת ולתמיד תבין שב"אין דרך" שהיא מתעקשת ללכת בה - הקבוצה תמשיך להכשל שנה אחר שנה ולא חשוב כמה כסף היא מביאה.