נא להנמיך טורים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: נא להנמיך טורים!

שליחה על ידי bs war »

שי האדום כתב:
עוד תיקו או הפסד ותראה איזה שבירת כלים יהיו שם.

דבר נוסף, לחיפה יש את הגב ואת העומק שלנו אין, היא בקלות תברח ממאבקי תחתית.
מה אתה? אתה הפסד שניים ואתה עד סוף העונה דבוק לתחתית.
אין לנו את הסגל של שנה שעברה. הפעם יש לי הרבה יותר ביטחון שנצא מהר מאזור התחתית, זה סגל ששווה הרבה יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:
אין לנו את הסגל של שנה שעברה. הפעם יש לי הרבה יותר ביטחון שנצא מהר מאזור התחתית, זה סגל ששווה הרבה יותר מזה.
השנה הליגה חזקה יותר.
הפועל רמת השרון מנצחת את הפועל ת"א, הפועל עכו מנצחת בטדי, הפועל רמת גן פירקה את סכנין בחוץ כשהיא גם שיחקה כדורגל טוב בהפסדים לבני יהודה והפועל ת"א.
השנה אין קבוצה כמו הפועל פ"ת שירדה ליגה עוד לפני שהליגה התחילה או קבוצה כמו ראשון לציון שהייתה עם סגל ברמה של קבוצה בליגה לאומית.
אם באמת נפסיד גם למכבי ת"א וגם לקריית שמונה אנחנו נהיה עם 3 נקודות מ18 אפשריות, מה שיכול להיכנס אותנו לסחרור.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

משה אוחיון כתב: השנה הליגה חזקה יותר.
הפועל רמת השרון מנצחת את הפועל ת"א, הפועל עכו מנצחת בטדי, הפועל רמת גן פירקה את סכנין בחוץ כשהיא גם שיחקה כדורגל טוב בהפסדים לבני יהודה והפועל ת"א.
השנה אין קבוצה כמו הפועל פ"ת שירדה ליגה עוד לפני שהליגה התחילה או קבוצה כמו ראשון לציון שהייתה עם סגל ברמה של קבוצה בליגה לאומית.
אם באמת נפסיד גם למכבי ת"א וגם לקריית שמונה אנחנו נהיה עם 3 נקודות מ18 אפשריות, מה שיכול להיכנס אותנו לסחרור.
אם הן קבוצות מספיק חזקות כדי לנצח אותנו, והם רצות לאליפות, תאמין לי שאנחנו לא נהיה היחידים שהן ייקחו מהם נקודות.. אז בסופו של דבר אנחנו צריכים לבחון את עצמנו בטבלה ביחס לשאר הקבוצות בסיום הסיבוב הראשון כשכולן שיחקו מול כולן.
לא חוכמה לשחק עד מחזור 6 מול 3 קבוצות שרצות לאליפות ועוד אחת שאמורה להיות בלבל שלך ולהגיד שלא הולך.

ואם קבוצות כמו עכו ורמה"ש עושות חיל מול הגדולות, זה לא אומר שהליגה התחזקה.. זה אומר שבמשחק נתון הכל יכול להיות, וזאת יכולה להיות סיבה למה במשחק כזה או אחר (סכנין, בית"ר) לא הולך בדיוק כמו בתוכניות.
קורה, אבל זה לא צריך להעיד על כלל המשחקים העונה.. תרימו את הראש
הפועל באר שבע ♥

שלח תגובה