סחטיין לוואלה שעם כל הרמה הנמוכה של תקשורת הספורט בארץ היחידים שעושים כתבות מקצועיות באמת.
עשרת שחקני הרכש הכושלים בעידן ברקת:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2571589" onclick="window.open(this.href);return false;
בעוד שהיו שחקנים, בעיקר אצל עזורי שהיו שחקנים גרועים לאורך כל הקריירה (כמו בנגורה), היו גם שחקנים כשרוניים שסתם פספסנו (יובאנוביץ, פרננדש). לקח חשוב (מישהו אמר דוארטה?) לאור קריאות החוסר סבלנות כלפי נ'גובו ואוסיאקו. לאט לאט!
כתבה טובה מבית וואלה
Re: כתבה טובה מבין וואלה
כמה נקודות..
1. וואלה!ספורט זה האתר ספורט הכי טוב היום וגם ביחס לשאר המדיות (עיתונות כתובה, רדיו, מסך קטן) הוא מייצר תוכן ענייני, מקצועי צבעוני ומרתק, סחטיין!
2. האמת שהספקתי לשכוח אבל הייתה לנו קבוצה לא רעה בכלל בעונת 07/08, אני חושב שעם קצת יותר יכולת מנטלית היינו יכולים לעלות כבר באותה אבל לא נורא, טוב שזה לא קרה.
3.שחקן הרכש הכי גרוע שהגיע להפועל באר שבע בעידן אלונה הוא בכלל מאמן וזה גיא עזורי ואין על זה ספק בכלל.
4.הפועל באר שבע היא תחנה אחרונה עבור הרבה שחקנים שהיו כאן בשנים האחרונות, לצד כאלה שלקחו בשתי ידיים את ההזדמנות (בן דיין, מליקסון ועוד רבים וטובים) היו כאלה שלא הצליחו לעשות את השינוי התפיסתי והמשיכו בשאלה , זאן הוא דוגמה לאחד כזה, בטח שחקן שיכול לשחק בליגה הבכירה ועדיין ללא קבוצה מאז ינואר שעבר, כנראה גם שלא ימשיך בכדורגל שלנו. אני מקווה שברוכיאן יקח את הדוגמה של בן דיין ומליקסון ולא את הדוגמה של זאן.
5. הסיפור של טורס הוא סיפור ממש עצוב שמספר את סיפורה של באר שבע העיר, אני חושב שהיה מדובר בשחקן לא רע בכלל מי שראה את היכולת שהציג במשחקו הראשון בראשון לציון ראה שלשחקן יש הרבה כדורגל, הוא היה טכני וגם נתן תרומה הגנתית יפה, כנראה שלקח באמת קשה את כל סיפור ההסלמה בדרום ולא הצליח להשתקם.
1. וואלה!ספורט זה האתר ספורט הכי טוב היום וגם ביחס לשאר המדיות (עיתונות כתובה, רדיו, מסך קטן) הוא מייצר תוכן ענייני, מקצועי צבעוני ומרתק, סחטיין!
2. האמת שהספקתי לשכוח אבל הייתה לנו קבוצה לא רעה בכלל בעונת 07/08, אני חושב שעם קצת יותר יכולת מנטלית היינו יכולים לעלות כבר באותה אבל לא נורא, טוב שזה לא קרה.
3.שחקן הרכש הכי גרוע שהגיע להפועל באר שבע בעידן אלונה הוא בכלל מאמן וזה גיא עזורי ואין על זה ספק בכלל.
4.הפועל באר שבע היא תחנה אחרונה עבור הרבה שחקנים שהיו כאן בשנים האחרונות, לצד כאלה שלקחו בשתי ידיים את ההזדמנות (בן דיין, מליקסון ועוד רבים וטובים) היו כאלה שלא הצליחו לעשות את השינוי התפיסתי והמשיכו בשאלה , זאן הוא דוגמה לאחד כזה, בטח שחקן שיכול לשחק בליגה הבכירה ועדיין ללא קבוצה מאז ינואר שעבר, כנראה גם שלא ימשיך בכדורגל שלנו. אני מקווה שברוכיאן יקח את הדוגמה של בן דיין ומליקסון ולא את הדוגמה של זאן.
5. הסיפור של טורס הוא סיפור ממש עצוב שמספר את סיפורה של באר שבע העיר, אני חושב שהיה מדובר בשחקן לא רע בכלל מי שראה את היכולת שהציג במשחקו הראשון בראשון לציון ראה שלשחקן יש הרבה כדורגל, הוא היה טכני וגם נתן תרומה הגנתית יפה, כנראה שלקח באמת קשה את כל סיפור ההסלמה בדרום ולא הצליח להשתקם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מצד אחד - כל עניין המצב הבטחוני הוא הסבר הגיוני ומובן.ניב כתב: 5. הסיפור של טורס הוא סיפור ממש עצוב שמספר את סיפורה של באר שבע העיר, אני חושב שהיה מדובר בשחקן לא רע בכלל מי שראה את היכולת שהציג במשחקו הראשון בראשון לציון ראה שלשחקן יש הרבה כדורגל, הוא היה טכני וגם נתן תרומה הגנתית יפה, כנראה שלקח באמת קשה את כל סיפור ההסלמה בדרום ולא הצליח להשתקם.
מצד שני - שרואים את אשדוד שהצליחה עם כל הזרים שלה בשנים האחרונות, עולה התהייה אולי כן אפשר לעשות יותר ולא חייב לקבל את זה כגזירה משמיים.
גם מאוד אינדבדואלי כל הסיפור הזה.yedidel כתב:
מצד אחד - כל עניין המצב הבטחוני הוא הסבר הגיוני ומובן.
מצד שני - שרואים את אשדוד שהצליחה עם כל הזרים שלה בשנים האחרונות, עולה התהייה אולי כן אפשר לעשות יותר ולא חייב לקבל את זה כגזירה משמיים.
סימיוני למשל ראה אקשן בכל הסיפור הזה של הטילים. זה מאוד משתנה בין אדם לאדם איך מתמודדים עם זה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
כמה שחסר לנו איזה סימיוני בחוד עם סוויסה..ניב כתב:
גם מאוד אינדבדואלי כל הסיפור הזה.
סימיוני למשל ראה אקשן בכל הסיפור הזה של הטילים. זה מאוד משתנה בין אדם לאדם איך מתמודדים עם זה.
כתבה מצוינת , סוף סוף קצת כתבת צבע מעניינת על הפועל ב"ש ולא על מכבי ת"א/חיפה/הפועל ת"א
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: כתבה טובה מבית וואלה
טורס השחקן הכי משמעותי שהגיע לכאן, הבעיה היא שמישהו דאג לזה שהוא לא ישחק טוב,
אין דברים כאלה ,במשחקי האימון הוא היה שלוש דרגות מעל לכל הקבוצה,
לאחר משחק או שניים הוא צלל שזה לא יאמן.
ואף אחד לא שאל את השאלה המתבקשת,
מי גרם לו לפחד ולא לשחק?
מי גרם לו לפחד ולא לשחק?
מצאתי לך קצת חומר לקריאה: https://www.psychiatrist.org.il/%D7%A4% ... 7%99%D7%94" onclick="window.open(this.href);return false;הסניגור האדום כתב:טורס השחקן הכי משמעותי שהגיע לכאן, הבעיה היא שמישהו דאג לזה שהוא לא ישחק טוב,
מי גרם לו לפחד ולא לשחק?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
גם הטלפונים המאיימים הם סוג של התקף פרנויה?
הכתב מצא לו הסבר מניח את הדעת "בעקבות המצב הבטחוני כושר משחקו ירד" נו באמת.
הכתב מצא לו הסבר מניח את הדעת "בעקבות המצב הבטחוני כושר משחקו ירד" נו באמת.
- dardasmiley
מישל כיוון שאתה כותב את זה פה, ראוי שתסביר ותפרט כל מה שאתה יודע ואם הדברים מגובים בהוכחות אז שווה גם להזכיר את זה.
מדי פעם עולה פה כותב זה או אחר שטוען דברים חמורים ואף פליליים בנוגע למה שקורה סביב לקבוצה. אם זה אמיתי כדאי שתפתחו פה אחת ולתמיד את הדברים ואולי נשים להם סוף ואם לא לפחות נוכל לבחור לא לתרום לזה ע"י קניית מנויים.
אם זה לא אמיתי (לא שאני רומז לזה) אז אנא מכם הניחו לנו עם הרמיזות וחצאי הדברים....
*הדברים לא נכתבו לגופו של כותב ואין בהם כדי לנסות ולהעליב מישהו/י
מדי פעם עולה פה כותב זה או אחר שטוען דברים חמורים ואף פליליים בנוגע למה שקורה סביב לקבוצה. אם זה אמיתי כדאי שתפתחו פה אחת ולתמיד את הדברים ואולי נשים להם סוף ואם לא לפחות נוכל לבחור לא לתרום לזה ע"י קניית מנויים.
אם זה לא אמיתי (לא שאני רומז לזה) אז אנא מכם הניחו לנו עם הרמיזות וחצאי הדברים....
*הדברים לא נכתבו לגופו של כותב ואין בהם כדי לנסות ולהעליב מישהו/י
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כתבה מעניינת ששוב מבליטה כמה דקות בוזבזו כאן על שחקני רכש בינונים ומטה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!