נתון מדאיג+נתונים משמחים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נתון מדאיג+נתונים משמחים
אז ככה, שמתי לב לנתון מאוד מדאיג הקבוצה במקרה או שלא כבשה שער אחד בלבד בפעולה שלא נוצרה ממצב נייח במשחק מול בית"ר ירושלים.
וזה מדאיג בגלל שבכדורגל של היום צריך להיות יותר ממצבים נייחים...
ועכשיו לנתותנים המשחמחים:
קלמי סבן מלך הבישולים של הקבוצה עם שני בישולים
וסוף כל סוף לקבוצה יש אחרי זמן רב הפרש שערים חיובי 5-6 = +1.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: נתון מדאיג+נתונים משמחים
מצד שני, כבשנו כבר 4 שערים במצבים נייחים...זה גם חשוב.דר אדום בנשמה כתב:אז ככה, שמתי לב לנתון מאוד מדאיג הקבוצה במקרה או שלא כבשה שער אחד בלבד בפעולה שלא נוצרה ממצב נייח במשחק מול בית"ר ירושלים.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
גם הגול של נג'ובו לא היה ממצב נייח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא התחיל ממצב נייח...אביאל כתב:גם הגול של נג'ובו לא היה ממצב נייח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי יש לנו בעיה בהנעת כדור בקישור האחורי.
וגם מרכז ההגנה שלנו כבד מאוד.
אלישע חייב להחזיר את השחקנים לקרקע ומהר. יש לנו משחק קשה בקיריית אליעזר מול הפועל חיפה.
אם עשינו "סוויץ'" והתחלנו לנצח קבוצות גדולות, אז צריך לעשות עוד סוויץ' ולנצח קבוצות במשבר ולא לתת להם ללהתאושש\להתפוצץ על חשוננו.
וגם מרכז ההגנה שלנו כבד מאוד.
אלישע חייב להחזיר את השחקנים לקרקע ומהר. יש לנו משחק קשה בקיריית אליעזר מול הפועל חיפה.
אם עשינו "סוויץ'" והתחלנו לנצח קבוצות גדולות, אז צריך לעשות עוד סוויץ' ולנצח קבוצות במשבר ולא לתת להם ללהתאושש\להתפוצץ על חשוננו.
אוסיאקו וסוארז התחילו משהו יפה נגד מכבי, חיביים להמשיך אותו.
הבלמים מקבלים כדור מחפשים את השניים והם מתחילים להניע קדימה אם זה לברוכיאן אם זה לנאסר או אם זה לפלצ'וק.
מצבים נייחים אמור להיות אך ורק בונוס.
הבלמים מקבלים כדור מחפשים את השניים והם מתחילים להניע קדימה אם זה לברוכיאן אם זה לנאסר או אם זה לפלצ'וק.
מצבים נייחים אמור להיות אך ורק בונוס.

שמע זה מדהים, הפועל חיפה כל-כך חלשה וכמה שהיא חלשה כך גדלים הסיכויים שלא ננצח שם...שמעון א כתב:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ההגנה שלה אולי חלשה.ניב כתב:
שמע זה מדהים, הפועל חיפה כל-כך חלשה וכמה שהיא חלשה כך גדלים הסיכויים שלא ננצח שם...
התקפית - אפשר לראות בתקצירים שהם מגיעים להרבה מצבים. הם מחמיצים הרבה, אבל זה מתאזן בסופו של דבר ואסור שזה יקרה נגדנו.
צריך לבוא מאוד מפוקסים, מאוד מרוכזים ולא ליפול שם. הפועל חיפה קבוצה טובה יותר ממה שהתוצאות והנקודות מראות עד עכשיו.
עזוב, אל תעשה להם הנחות, הם לא מתפקדים כקבוצה אין שם מעבר בין הגנה להתקפה, קישור חלש, חלוצים ברמה נמוכה.RedRock כתב:
ההגנה שלה אולי חלשה.
התקפית - אפשר לראות בתקצירים שהם מגיעים להרבה מצבים. הם מחמיצים הרבה, אבל זה מתאזן בסופו של דבר ואסור שזה יקרה נגדנו.
צריך לבוא מאוד מפוקסים, מאוד מרוכזים ולא ליפול שם. הפועל חיפה קבוצה טובה יותר ממה שהתוצאות והנקודות מראות עד עכשיו.
קיצור.....קבוצה של קלינגר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
זה רק מחזק את זה שאסור בשום אופן ליפול שם. צריך לקחת שלוש נקודות בשתי ידיים (או רגליים).
בקשר לנושא של השערים ממצבים נייחים, או המחסור בשערים ממצבים לא נייחים, אנחנו רואים שגם סוויסה וגם גבאי פשוט לא בפוקוס. ממש הייתי רוצה שאלישע ינסה לעשות איזשהו שינוי בחלק הזה של הקבוצה, אולי אפילו (OMG) יסכים לעלות עם אבו לאבן, לפחות למשחק אחד לתת לו את ההזדמנות.
בעיקר כי גם ככה החלוצים ממש לא פוגעים...
בקשר לנושא של השערים ממצבים נייחים, או המחסור בשערים ממצבים לא נייחים, אנחנו רואים שגם סוויסה וגם גבאי פשוט לא בפוקוס. ממש הייתי רוצה שאלישע ינסה לעשות איזשהו שינוי בחלק הזה של הקבוצה, אולי אפילו (OMG) יסכים לעלות עם אבו לאבן, לפחות למשחק אחד לתת לו את ההזדמנות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
להישאר בבית במשחק נגד קרית אליעזר זה לחלשים. 
משחק שאם ננצח אותו בהחלט אפשר להתחיל מומנטום חיובי.

[align=center]
GIFSoup[/align]

בס"דcrazyred כתב:זה רק מחזק את זה שאסור בשום אופן ליפול שם. צריך לקחת שלוש נקודות בשתי ידיים (או רגליים).
פלצ'וק יכול לתפקד כחלוץ והצבתו שם נראה הגיונית יותר מאבו לאבן.
אישית אני הייתי מספסל את גבאי וממשיך באותו המערך ששיחק מול מכבי כשהשינוי הוא הצבתו של סוויסה בחוד ופלצ'וק באגף.
לחיפה יש הגנה חלשה וזו אחלה הזדמנות לסוויסה (או לגבאי שיעלה מהספסל) לתת גול ולהשתחרר.
איבוד נקודות שם יהיה מאוד מאכזב, חייבים למנף את הניצחון מול מכבי לרצף משחקים טוב שצריך להתחיל עם ניצחון בקריית אליעזר.
אחרי השבוע האחרון - ניגמר לי הכסף לבית מלון....אביב כתב:להישאר בבית במשחק נגד קרית אליעזר זה לחלשים.
וחוץ מזה אני מביא את הנאחס אז עדיף שאשאר בבית.

הפועל אני כבר משתגע
8red כתב: אחרי השבוע האחרון - ניגמר לי הכסף לבית מלון....
וחוץ מזה אני מביא את הנאחס אז עדיף שאשאר בבית.

[align=center]
GIFSoup[/align]