אהבתי לראות את החוצפה החיובית של מרקוביץ' שלא פחד כבר במשחק הראשון שלו אצלנו לשלוח כדורים על 40 ו50 לשחקני ההתקפה שלנו. מהצד השני, המשחק מול בית"ר י"ם הראה בעיקר את היתרונות שלנו ופחות את החולשות.
יהיה מעניין לראות את מרקוביץ' לאורך זמן ובמיוחד איך הוא יתמודד מול שחקנים מהירים שיבואו מולו.
בויאן מרקוביץ'
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בויאן מרקוביץ'
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נו, עכשיו אחרי המשחק השני נגד רמה"ש גרם לכם לשנות דעתכם?
אני חושב שחסרה לו מהירות וזה משהו שיפגע בנו חזק העונה. נקווה שהוא ידע/יודע כיצד להתמודד מול חלוצים מהירים ויש לו את החכמה לדעת למקם את עצמו טוב.
אני חושב שחסרה לו מהירות וזה משהו שיפגע בנו חזק העונה. נקווה שהוא ידע/יודע כיצד להתמודד מול חלוצים מהירים ויש לו את החכמה לדעת למקם את עצמו טוב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בהחלט שיחוק עד כה של אלישע לוי, בלם חכם שיודע לקרוא את מהלכי היריב, אני ראיתי שדוידזאדה היה בהתקפה איך הוא ידע בול איפה להתמקם, בלם חכם שמחפה על האיטיות שלו בהבנת משחק מדהימה ובחוכמה רבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוב, אז אחרי הרבה מחמאות שנשפכו פה, מרקוביץ' מפתיע לרעה עם טעות שלא ציפינו משחקן שעושה רושם של שחקן חכם.
פנדל מיותר זה אנדרסטייטמנט.
טעוית זה חלק מהמשחק אין מה לעשות - גם פפה ופויל עושים טעוית , עד עכשיו השחקן שמשחק הכי יציב בקבוצה מתחילת העונה.yedidel כתב:טוב, אז אחרי הרבה מחמאות שנשפכו פה, מרקוביץ' מפתיע לרעה עם טעות שלא ציפינו משחקן שעושה רושם של שחקן חכם.