אז נכון, השגנו רק 9 נקודות מתוך 24, ונכון שחוץ משני שערים הכל העונה מגיע ממצבים נייחים, אבל אני מאוד רגוע.
הרבה זמן לא נהניתי מהמשחק של ב"ש כמו היום, קצב טוב, הרבה מצבים, כדורגל יפה והתקפי. אני לא חושב שלמישהו יש ספק שיש כדורגל בקבוצה הזו. אני מאמין שבסוף זה יתפוצץ וגם הגולים יגיעו.
אנחנו קבוצה ששווה מקומות 1-4 חברים.אני יודע שזה קצת הזוי להגיד את זה אבל אני מאמין בזה.
הגנה יציבה מאוד,קישור מתואם וזורם. התקפה? כמו הכותרת,בסוף זה יתפוצץ.
אם אשדוד היא המוליכה של הטבלה ואת מכבי ניצחנו בתצוגה מרשימה,לא מבין ממה יש לנו להתבייש.
מסכים אם כל מה שרשמו כאן , ניצול מצבים מקסימלי על ידי חלוץ סקורר סטייל תמוז ואפשר לדבר חזק העונה בצמרת הגבוהה לא אליפות , אבל אירופה מטרה רלוונטית ואפשרית.
בס"ד
מצטרף לרוח הדברים.
משחק ההתקפה המשיך להיות טוב והגענו למספיק מצבים כדי לנצח בתוצאה משכנעת, שוב אף אחד מהם לא נכנס.
אנחנו שווים פליאוף עליון, חוסר המזל הזה חייב לעבור לפני שנפספס את הרכבת.
אהבתי היום את המשחק של גביש וברוכיאן.
הראשון ביחד עם מרקוביץ' שוב עשו עבודת הגנה טובה שהעלימה כמעט לגמרי את אבו ענזה ומקרייב.
ברוכיאן היה מעורב בכל מהלך של הקבוצה, היה מאוד נייד, לקח על עצמו את המשחק ועשה לא מעט קילומטראז'. חייב לשפר את הכושר הגופני, אחרי הדקה ה-80 הוא היה פשוט גמור.
לא אהבתי את המשחק של אילוז ודוידזאדה.
אילוז עשה את העבודה מבחינה הגנתית אך לא הביא שום ערך מוסף מבחינה התקפית, תמיד מאחר בתנועה ובזמן שהוא מרים את הכדור.
דוידזאדה עשה שני חורים במחצית השנייה שלא היו רחוקים מלהפוך לשער לזכות אשדוד, מבחינה התקפית שוב החוסר יכולת שלו בהכנסת הכדור לרחבה הייתה בולטת.
התסריט של יריבות שיסתגרו ויצופפו כמו שעשו ק"ש ואשדוד עוד יחזור על עצמו מספר פעמים העונה, בטח בוסרמיל, בסוג משחק כזה למגנים יש תרומה חשובה למשחק ההתקפה ומהבחינה הזאת אנחנו לוקים מאוד בחסר.
סבן הוכיח את עצמו עם שני בישולים ומשחק הגנה טוב ויציב, לא מובן למה הוא עדיין פותח על הספסל.
ברוכיאן הוכיח לי שהוא שווה את המקום בהרכב, נייד, לא מפחד לקחת על עצמו, וגם היה מעורב בלא מעט מצבים.
ואני לא בטוח שאנחנו חייבים להחתים חלוץ. אני מאוד אוהב את המשחק של הקבוצה כמו שהוא שוחק היום ונגד קרית שמונה.
כמו בנבחרת ספרד (וכמובן בהתאמה לביצה המקומית), הרבה שחקנים התקפיים ומסוכנים, בלי חלוץ חוד.
מצב שמאפשר לכולם להיכנס לחורים באמצע, להחליף עמדות ביניהם תוך כדי המשחק ולהגיע למצב שלא תלויים בשחקן אחד.
היום זה יכל להיות סוויסה, או דובב, או נאסר, או פלצ'וק, או סבע או ברוכיאן שיכלו לשים את הגול וככה זה צריך להיות.
הרבה שחקנים שמעורבים, הרבה מצבים.
המשחק היה בקצב טוב עד הדקה ה75 בערך, עד שלברוכיאן נגמר האוויר ובתוספת החילופים הקצת משונים לטעמי של סבע ונג'ובו שתקעו את האמצע,
לא היה לנו משחק אגפים בכלל, שמשם בכלל באו כל המצבים שלנו, והיה משחק אנמי למעט המצבים הנייחים.
הרבה מאיפה להיות מעודד (גם ממרכז ההגנה שנותן שקט וסופג מעט מאוד השנה),
אבל גם צריך לדעת שאם לא נדע לנצל את המצבים, ניכנס לאווירה כזאת שמשחקים כאלה יהיו יותר נדירים.
צריך להכות על הברזל כשהוא חם, כשמשחקים טוב ונעלה על הגל.
כמו שכתבתי בפורום השכן :
תסמונת הקטשופ ,
פעם שמעתי את ואן ניסטרלוי אומר שכיבוש שערים זה כמו להוציא קטשופ מבקבוק זכוכית ,
אתה מנער ומנער ולא יוצאת טיפה,אבל לבסוף זה יוצא ובכמויות.
אותו דבר כיבוש שערים , עכשיו אנחנו בשלב שלא יוצאת טיפה וכלום לא נכנס , אבל בסוף זה יבוא ויתפרץ , כי בתקופה האחרונה ובעיקר אתמול אנחנו משחקים מצויין ומגיעים למצבים
אמנם שיחקנו טוב... אבל יש תחושה שכולם ממש אופטימיים לגבי העתיד.
בשביל להצליח צריך לנצח. כי אחרי משחקי ההשלמה של נתניה(היום) ובני יהודה - מכבי חיפה(מחר), אנחנו עלולים להיות מסובכים חזק בתחתית. ואז השחקנים יצטרכו להתמודד עם הלחץ הגדול.
אני חושש שמתחיל פה כדור שלג של חוסר ביטחון. היה אפשר כבר לראות שחקנים חוששים לבעוט או מנסים לסדר לעצמם את המצב הכי אידיאלי שיש במצבים שהתבקש לבעוט ישר.
אז נכון שהחלוצים לא ממש חדים (חוץ מסוויסה שיחסית לא החמיץ הרבה בגלל שהוא באגף, אולי פשוט לקבע אותו ברחבה וזהו), אבל אתמול גם נאסר וברוכיאן עם החמצות גדולות.