למה לא חילקנו את העומס?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: למה לא חילקנו את העומס?

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב:מה קיבל ירדן/יוני אוזן/צחי ברבי/גל דהן?
בכל משחק שהשניים ההתקפיים שחקו הם גם כבשו, לא מבין מה אתה אומר פה בכלל ורועי קהת מחליף לרוב לא את וויליאם ולא את אוסיאקו אלא את ברוכיאן אלא אם אלישע הפך אותו לקשר אחורי בזמן שישנתי+ העובדה שיושבים לך שני שחקנים לא ממש ממש ממש טובים ומשפיעים על הספסל+נאסר לא נותנת שום סיכוי לאף אחד להתקדם גם אם הוא אחלה באימונים.
לא נכנס לזה שוב. היינו שם:
viewtopic.php?f=2&t=9841&st=0&sk=t&sd=a ... 0&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

להמשיך להכריז מעל כל במה שהנוער שלנו לא מספיק טוב זה דמגוגיה! הם פשוט לא מקבלים הזדמנות אמיתית להוכיח שהם הרבה יותר ממה שתופסים מהם. גם כשזינו קיבל את ההזדמנות כי סוארס לא נחת אז בחצי הוא כבר הוחלף. זו לא הזדמנות אמיתית לשחקן צעיר, זה כסתח!!! הזדמנות אמיתית היא 90 דקות במשך שלושה ארבע משחקים + הצהרות תקשורתיות ובחדר הלבשה שמאמינים בהם ויודעים שהם יכולים. ואז נראה מי שווה משהו ומי בלוף. לפני שזה קורה הכל בגדר ספקולציות

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

dardasmiley כתב:להמשיך להכריז מעל כל במה שהנוער שלנו לא מספיק טוב זה דמגוגיה! הם פשוט לא מקבלים הזדמנות אמיתית להוכיח שהם הרבה יותר ממה שתופסים מהם. גם כשזינו קיבל את ההזדמנות כי סוארס לא נחת אז בחצי הוא כבר הוחלף. זו לא הזדמנות אמיתית לשחקן צעיר, זה כסתח!!! הזדמנות אמיתית היא 90 דקות במשך שלושה ארבע משחקים + הצהרות תקשורתיות ובחדר הלבשה שמאמינים בהם ויודעים שהם יכולים. ואז נראה מי שווה משהו ומי בלוף. לפני שזה קורה הכל בגדר ספקולציות
ואתה מוכן לקחת על הגב שלך אם זה יהיה 3-4 הפסדים שיובילו אותנו לתחתית שיהיה קשה לצאת ממנה אח"כ ?

אתה לא מבין שעד שתהיה עונה-שתיים יציבות אף שחקן נוער ( אלה אם כן הוא מפגין יכולת גובהה באימונים ) לא יהיה שחקן מפתח בבוגרת.
שיהיה שקט במועדון..הנוער יתפתח.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

gate5 כתב:
ואתה מוכן לקחת על הגב שלך אם זה יהיה 3-4 הפסדים שיובילו אותנו לתחתית שיהיה קשה לצאת ממנה אח"כ ?

אתה לא מבין שעד שתהיה עונה-שתיים יציבות אף שחקן נוער ( אלה אם כן הוא מפגין יכולת גובהה באימונים ) לא יהיה שחקן מפתח בבוגרת.
שיהיה שקט במועדון..הנוער יתפתח.
חחח אני קוראת את הדיון הזה וכבר לא יודעת אם לבכות או לקחת את זה בקלות.

"לקחת על הגב שלך", כי מי ישמע כשנתנו לסבע, נאסר, קהת ושות' לשחק, הם היו מצויינים. או בכלל, מי ישמע פלצ'וק, גבאי (שאני מאמינה בו וחושבת שהוא חלוץ מצויין, אגב), אפילו ברוכיאן- כאלה טובים שזה אסון אם הם ירדו לספסל ועל הגב שלנו(!) ניתן לשחקני הנוער לשחק.

ירדן אבוחצירא לא נופל מברוכיאן (ביכולת שמפגין, עזבו פוטנציאל)/קהת. כנ"ל לגבי אבולאבן (בימים לפני שנפצע) שלא נופל מאקסברד לדוגמא . בטח ובטח לא נדע את זה עד שלא יקבלו הזדמנות אמיתית.

אבל אם טוב לכם להאמין שבמשחקים בהם לוטם פותח כי סוארס/אוסיאקו פצועים ומוחלף במחצית זה נקרא הזדמנות, אז אל תפריעו לעצמכם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ואני חוזר לתחילת הנושא ומנסה למצוא הגיון בחלוקת העומס שלא נעשתה. קחו לדוגמא את קלמי סבן שפתח במשחק גביע הטוטו הראשון מול קריית שמונה כמגן שמאלי.
בלי ציניות, בלי רצון לנגח אף אחד, שאלה מקצועית נטו, למה לקחת מגן ימני שהוא שחקן הרכב והוא כבר לא ילד (בן 33) ולפתוח איתו בגביע הטוטו ולא רק בהרכב אלא עוד כמגן שמאלי?
עזבו רגע את העובדה שהמגן השמאלי המחליף שלנו הוא שחקן בית (שמעון לוגסי), אם זה היה שמעון הרוש על הספסל, גם הייתי שואל למה לא לתת לו את הדקות וההזדמנות להוכיח את עצמו בגביע הטוטו ולמה להעמיס על סבן המבוגר ועוד בעמדה שהיא זרה לו?

2. בקשר לדיון שהתפתח כאן בקשר לשחקני הבית, דעתי ידועה. כדי לתפוס את המקום התשיעי בטבלה אנחנו לא צריכים להשאיל לא את רועי קהת ולא את דיא סבע שחקני הנוער של מכבי. עדיף כבר לתת את הדקות לשחקני הבית שלנו (אלה שגם יהיו כאן בשנה הבאה).
אם היינו משאילים שחקנים כמו קאקו בלסינג או רמיק יזרסקי בזמנו, והיינו מכריזים שהולכים על תארים, ושאלה השחקנים שיעשו את ההבדל, אז הייתי מבין את הסיטואציה. אבל להשאיל ממכבי ת"א שני ילדים שלוקחים לנו חלק לא קטן מהתקציב ובעיקר לא מעט דקות שהיו יכולים לקבל אחרים (ירדן אבו חצירא הוא הנפגע העיקרי) זה התנהלות לקויה בעיני.
בדיוק כמו ההשארה של שחקן כמו עידו אקסברד בקיץ כשיש לנו בקבוצה את אבו לאבן.

3. כן, אני מאוכזב מאלישע שכמו כל שאר המאמנים לפניו מסתכל מהיום למחר וזה התבטא בהשאלה של סבע וקהת.
אני מאוכזב מאלישע שאפילו בגביע הטוטו לא מצא מקום בסגל לירדן אבו חצירא, אותו אבו חצירא שבפעם האחרונה ששותף בגביע הטוטו גם כבש, כשדווקא מאז אותו שער הוא לא נכלל אפילו פעם אחת בסגל הקבוצה (מראה כמה אלישע לא באמת סופר את שחקני הבית בקבוצה מלבד לוטם).
אם השחקנים הצעירים לא יקבלו צאנס בגביע הטוטו, אז מתי הם יקבלו את הצאנס? היכולת של החלק ההתקפי שלנו היא כל כך מרשימה השנה שאנחנו יכולים לוותר על הצאנס לתת לשחקן כמו אבו חצירא צאנס להוכיח את עצמו?

4. האכזבה האמיתית היא מהאוהדים ומאלונה. האוהדים שלנו כי הם הולכים בצורה עיוורת אחרי אלישע לוי רק בגלל השם שלו (קרה אותו הדבר עם קלינגר בזמנו). אלונה בגלל שהסיבה היחידה שאלישע יכול להתנהל כפי שהוא מתנהל היא בגלל שאין מדיניות במועדון ולכן המאמן הוא המלך.

כדי לבנות קבוצה חזקה שתרוץ למעלה אנחנו צריכים להסתכל לטווח הרחוק ולא מהיום למחר כפי שאנחנו מתנהלים היום.

שלח תגובה