https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 88,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1. ידוע ועצוב.
2. מצליחים לחשוב על סיפורים כאלה?
אני זוכר מקרה לפני כמה שנים שחשף אחד שחשב "לקנות" את הפועל ב"ש ובסוף רק היה ספונסר - צבי רכבי(נדמה לי שזה שמו).
לא זוכר מי היה המאמן אבל בטוח שאפשר לחשוב על לא מעט מקרים כאלה
תחקיר ידיעות אחרונות: מאמנים בשחור
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: תחקיר ידיעות אחרונות: מאמנים בשחור
מאמן שהביא מספר לא מבוטל של שחקנים בתקופת אלונה ועבד רק עם סוכן אחד.
ג.ע (ר"ת)
ג.ע (ר"ת)
- dardasmiley
לגבי ג. עוד בימים שלו פה כולם טענו שהשחקנים שהוא מביא הם הזייה במקרה הטוב. עכשיו יש לזה גושפנקא. משום מה נראה לי שהוא לא היחיד בתקופת אלונה שנהג כך. לדעתי יש לפחות עוד שניים שהם פעילים גם כיום. אחד שחקן עבר בכיין שלא יודע לבנות קבוצות.... ועל השם של השני יש סדרה מצוירת שמתמקדת במסע לחיפוש אמא...
אותו ג. המפורסם הביא לפה זרים שהיו זרים לכדורגל באותם ימים.
מרגיש קצת לעיתים כאילו הוא היה זה שהמציא את השיטה.
מדהים איך אלונה קנתה את הבלוף שלו באותן שנים.
מרגיש קצת לעיתים כאילו הוא היה זה שהמציא את השיטה.
מדהים איך אלונה קנתה את הבלוף שלו באותן שנים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אלונה קונה הכל חוץ משחקנים איכותיים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא לא מהמאמנים האלה, בדיוק ההפך.dardasmiley כתב:ועל השם של השני יש סדרה מצוירת שמתמקדת במסע לחיפוש אמא...
השמועות ידועות כבר שנים, גם לגבי מאמנים בכירים, היה שוער שהגיע לכאן לתקופה קצרה מאוד לפני כמה שנים ואחרי שהראה שאין לו כל קשר לכדורגל שוחרר מיידית אחרי משחק אחד לא לפני שהמאמן שהביא אותו גזר קופון (לפחות ככה הייתה השמועה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ואתה מיתכוון לאלי גוטמן וסונארה ?, כי אם כן מי שהיה כביכול סוכן השחקן היה כמדומני גובאני רוסו או פראליה (לא זוכר).משה אוחיון כתב: הוא לא מהמאמנים האלה, בדיוק ההפך.
השמועות ידועות כבר שנים, גם לגבי מאמנים בכירים, היה שוער שהגיע לכאן לתקופה קצרה מאוד לפני כמה שנים ואחרי שהראה שאין לו כל קשר לכדורגל שוחרר מיידית אחרי משחק אחד לא לפני שהמאמן שהביא אותו גזר קופון (לפחות ככה הייתה השמועה).
ואם בעניין "שוערים", אפשר להוסיף גם את ניר קלינגר והשוער המגוכח שהביא שנה שעברה.
ומעל כולם, אפשר להוסיף את ה-Master --> ג. ע., שאליו חבל לבזבז מילים ...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני לא מזכיר שמות. מי שצריך להבין הבין. מי שעקב בזמנו אחרי הקבוצה יודע בדיוק על מה מדובר.mair369 כתב:
ואתה מיתכוון לאלי גוטמן וסונארה ?, כי אם כן מי שהיה כביכול סוכן השחקן היה כמדומני גובאני רוסו או פראליה (לא זוכר).
ואם בעניין "שוערים", אפשר להוסיף גם את ניר קלינגר והשוער המגוכח שהביא שנה שעברה.
ומעל כולם, אפשר להוסיף את ה-Master --> ג. ע., שאליו חבל לבזבז מילים ...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!