אם האדון דובב גבאי היה כובש רבע מההזדמניות שהיו לו היינו היום עם עוד 8 נקודות לפחות (וזה רק שחקן אחד), כל אותם הזויים (8red, הילה ו....) שקוראים לפרק את את המועדון ולשלוח את כולם הביתה כי לא נותנים לגל דהן לשחק היו מדברים על בניה נכונה ואירופה.
קצת פרופורציות אנשים!
אלישע לוי תישאר !
Re: אלישע לוי תישאר !
היי זאת ההזויה.ג'וני כתב:אם האדון דובב גבאי היה כובש רבע מההזדמניות שהיו לו היינו היום עם עוד 8 נקודות לפחות (וזה רק שחקן אחד), כל אותם הזויים (8red, הילה ו....) שקוראים לפרק את את המועדון ולשלוח את כולם הביתה כי לא נותנים לגל דהן לשחק היו מדברים על בניה נכונה ואירופה.
קצת פרופורציות אנשים!
אותי לא היו קונים במקום באירופה כשאין בנייה, חביבי.
ובלי קשר, אני מהתומכים הכי גדולים שמאמינים בדובב. אם זה נכון שהוא אצלנו במקום חלוצים שלנו, זה כבר סיפור אחר.
יום נפלא שיהיה.

לפני וגם אחרי שצעקתי לפני שנתיים "אלונה - הביתה", אמרתי שהבעיה היא שאין שום תהליך של הפקת לקחים. לא מקצועית ולא ניהולית. כולם רואים את זה. גם מדיניות של מועדון והקניית שיטת משחק שאותה ילמדו מהילדים ועד הבוגרים - אין. זה א' ב' של מועדון חפץ חיים. לא הכל זה כסף.izguy83 כתב: ראשית, לצעוק לפני שנתיים "אלונה הביתה" רק מראה כמה אנחנו מזוכיסטים. אם רחי 3 שנים אתה קובע שכולם נכשלו, אז יש לך בעיה. לא לאלו שלא צעקו כמוך.
לא כל מי שנכשל צריך ללכת הביתה (ע"ע ראשי ממשלה בעבר ובהווה שנכשלו בתחומים שגבו קרבנות רבים). כולם נכשלים בחלק ממה שהם עושים בחיים, החכמה היא להפיק את הלקחים. אם יעקב שחר היה רוצה לקנות היום את הקבוצה, דיינו.
קל להעביר ביקורת עיוורת. כשאתה שואל אותי מה עדיף? אני עונה שכרגע עדיף את אלונה. לא רוצה להיות במצב של חצי ליגה (שאין כסף / בעלים מטורללים).
למה אתה מאשים רק את הבעלים? איפה החלק שלנו, האוהדים? אנחנו אלה שקוראים לברוכיאן "אתה תבוא עד הגדר" אחרי חצי משחק טוב. אנחנו אלה שצועקים "דיא דיא" בדקה 60. לא שמעתי את הקהל קורא ללוטם זינו לבוא עד הגדר ולא שמעתי את הקהל צועק ללוגסי, אבוחצירא, גל דהן או אפילו ללוטם זינו שנתן משחק מצויין נגד נתניה (כן, למרות שהוא יצא בפיגור 2-1).
אנחנו לא דורשים אותם מספיק.
אני בהחלט מאמין שאף מאמן לא היה נשאר אדיש לקריאות כאלו מהקהל, גם אם זה רק כדי לסתום לו את הפה ולהוכיח שמדובר בשחקנים לא לגיטימיים.
הגיע לנו השנה מאמן מוכח (שכמו כל אדם עושה טעויות) וביציעים אנחנו נותנים לו גב עם הקריאות לשכירי החרב.
הקהל לא עושה מספיק בשביל שחקני הבית נקודה. לכתוב בפורום אינטרנטי זה לא מספיק. הקול צריך להישמע ולהיראות היטב גם ביציעים.
לגבי הקהל - מסכים איתך במיליון אחוז. הקהל צריך לדחוף וללחוץ (בצורה לגיטימית ולא אלימה!!) על המאמן ו... כן כן גם על הבעלים של המועדון ליצור לעצמו מדיניות והעדפה מתקנת של שחקני הבית.
הבעיה שאחרי מקרה עזורי והטבח התקשורתי שעשה לנו לא אחר מיועצה הנאמן של אלונה, אדון אייל ארד, אנחנו מפחדים מהצל של עצמנו. מקסימום מקללים את המאמן כאילו הוא האשם העיקרי ואין לו בוסית שצריכה לדרוש ממנו לממש את המדיניות.
ככה שמסכים שיש פה כמה גורמים למפח נפש שאנחנו חווים שנה אחר שנה: בעלים שלא יודעת לנהל קבוצה ולא רוצה להביא איש מקצוע רציני שיעשה את זה עבורה, מאמנים שכל אחד מהם חושב שהוא המציא את הגלגל (במקרה הטוב) או גוזר קופונים על הבעלים (במקרה הגרוע יותר) והקהל שלא רוצה \ מפחד \ מסורס להשמיע את דעתו כי אחרת הפרינססה תלך. ואולי זה גם אותו חלק בקהל שלא מכיר את הימים היפים שלנו בשנות השמונים והתשעים - שהיה קיים פה שלד מקומי וטיפ טיפה חיזוק זר או ישראלי שעליו אמרו - שקבוצות שבאות לשחק מולנו מפסידות עוד בצומת קסטינה (בהקשר של להלל את הזרים ולא לדרוש להציב באר שבעיים בהרכב).
הפועל אני כבר משתגע
לא כי עכשיו הניהול הוא לעילא ולעילא...וכאילו עכשיו (בניגוד לשנות התשעים ולתחילת שנות האלפיים) עומדים פה גדולי שחקני ישראל בתור לחתום אצלנו...gate5 כתב:
תגיד לי בחור אתה שפוי?
בלי אלונה חד משמעית הפ' באר שבע חוזרת לימי זינו העליזים. קבוצה מפורקת עם ניהול שכונתי שכל שחקן בעל חצי שם בליגה הישראלית לא ירצה להתקרב לכאן.
מה קורה איתך איפה אתה חי ? אתה רוצה להיות הפ' כפ"ס הבאה? כי אני לא! ממש לא !
אתה וכל אלה שחושבים כך פשוט לא יודעים להעריך מה יש לכם בידיים.. במידה והיא תעזוב בגלל אנשים כמוך אז אתה תרגיש את זה טוב מאד.
אתה בליגת העל חי ונושם.. עם שחקנים כמו סויסה, פלצ'וק, אג'ידה שלעולם לא היו מגיעים לכאן לולא אלונה .
אלונה אומנם לא מבינה גדולה מקצועית..אך היא לומדת עם הזמן.. והיא גם משיקעה המון בנוער.
איזה כיף זה לדעת ששנה הבאה בטוח אתה תפתח את העונה ומהתקציבים הגבוהים.
איזה כיף זה לדעת שאתה לא מוכר שום שחקן נוער שלך ועוד יותר כיף זה אם וכאשר שחקן רכש או נוער יתן את עונת חייו הוא לא יימכר לשום קבוצה בארץ אלה רק לאירופה.
תשאל את אוהדי מכבי נתניה, הפ' חיפה, ביתר, בני יהודה ועוד איך זה לחיות עם מציאות של אי ודאות.
וואוו פלצ'וק, אג'ידה (אתה מקשיב לעצמך, תגיד?) וסוויסה (ויש כבוד אליו) באו לשחק אצלנו... פשש מה אני אגיד לך...
ידידי היקר - יש דבר כזה שנקרא גרף לימוד - שאומר שככל שאתה לומד יותר אתה אמור לעלות במעלה העקומה. משום מה אצלנו או שנשארים במקום או שכמו שנה שעברה אפילו יורדים בגרף הלימוד. העובדות בשטח אומרות את זה - לא אני.
ולגבי ההשקעה בנוער - מה זה שווה אם המאמן התורן שמגיע לפה פוסל עוד לפני שבדק את השחקנים המקומיים הצעירים ומביא בסיטונאות מושאלים מקבוצות המרכז...
מה שאני בא לומר שאין תחליף לנשמה - תשאל את אוהדי בית"ר שאצלם השחקנים מוכנים לשחק גם עבור פירורים, העיקר להשאר (פרטים אצל ברוכיאן). אפילו במכבי ת"א (להבדיל אלף אלפי הבדלות) הבינו את זה. כסף זה טוב ויפה אבל כשהוא מוביל אותנו למקומות יותר גרועים משהיינו מגיעים אליהם בלי הכסף הזה (ושוב - מי שישמע מי נחת אצלנו בעקבות התקציבים שאלונה שמה) - אז אני מעדיף קבוצת נשמה שבשנים הראשונות אולי לא תביא אותנו להישגים ואולי אף תרד ליגה - אבל לפחות תשחק בשביל הסמל ותתפתח עם השנים להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל.
תתעוררו - יש חיים אחרי אלונה.
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב: לא כי עכשיו הניהול הוא לעילא ולעילא...וכאילו עכשיו (בניגוד לשנות התשעים ולתחילת שנות האלפיים) עומדים פה גדולי שחקני ישראל בתור לחתום אצלנו...
וואוו פלצ'וק, אג'ידה (אתה מקשיב לעצמך, תגיד?) וסוויסה (ויש כבוד אליו) באו לשחק אצלנו... פשש מה אני אגיד לך...
ידידי היקר - יש דבר כזה שנקרא גרף לימוד - שאומר שככל שאתה לומד יותר אתה אמור לעלות במעלה העקומה. משום מה אצלנו או שנשארים במקום או שכמו שנה שעברה אפילו יורדים בגרף הלימוד. העובדות בשטח אומרות את זה - לא אני.
ולגבי ההשקעה בנוער - מה זה שווה אם המאמן התורן שמגיע לפה פוסל עוד לפני שבדק את השחקנים המקומיים הצעירים ומביא בסיטונאות מושאלים מקבוצות המרכז...
מה שאני בא לומר שאין תחליף לנשמה - תשאל את אוהדי בית"ר שאצלם השחקנים מוכנים לשחק גם עבור פירורים, העיקר להשאר (פרטים אצל ברוכיאן). אפילו במכבי ת"א (להבדיל אלף אלפי הבדלות) הבינו את זה. כסף זה טוב ויפה אבל כשהוא מוביל אותנו למקומות יותר גרועים משהיינו מגיעים אליהם בלי הכסף הזה (ושוב - מי שישמע מי נחת אצלנו בעקבות התקציבים שאלונה שמה) - אז אני מעדיף קבוצת נשמה שבשנים הראשונות אולי לא תביא אותנו להישגים ואולי אף תרד ליגה - אבל לפחות תשחק בשביל הסמל ותתפתח עם השנים להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל.
תתעוררו - יש חיים אחרי אלונה.
אתה חי בסרט ידידי ולכן ההייתי מאוד שמח אם הייתה מספר לי מה התסריט שלך ביום שאחרי .......
איך בדיוק מחלקת הנוער משתדרגת? מי מנהל את הקבוצה? מאיפה מביאים כסף?
צריך לעשות חשבון כמה כסף המועדון מקבל מהעירייה, מחסויות, מהטלוויזיה, מההתאחדות ומהטוטו.ג'וני כתב:
אתה חי בסרט ידידי ולכן ההייתי מאוד שמח אם הייתה מספר לי מה התסריט שלך ביום שאחרי .......
איך בדיוק מחלקת הנוער משתדרגת? מי מנהל את הקבוצה? מאיפה מביאים כסף?
אני מניח שזה מגיע לסביבות 10-13 מיליון אם לא יותר (מזמין את כל מי שמכיר באמת את הנתונים לתקן אותי).
ואם לאלונה באמת אכפת מהקהילה - אז גם היא מוזמנת לתרום מבחוץ.
בסכום כזה אתה חייב לבנות ולהבנות על שחקני הבית לטוב ולרע. ואז גם יהיה ערך למחלקת הנוער שלך.
אני דיי משוכנע שתהייה פה קבוצה לא פחות טובה ממה שיש היום, רק עם הרבה יותר מחוייבות, שורשיות, חיבור לקהל (שצריך גם הוא לתרום את חלקו הצנוע בצד הכספי) וערכים שכולנו רוצים שיהיו ושממש לא קיימים היום.
לגבי ניהול - יש הרבה מודלים שאפשר להציע (הגרמני או ברצלונה לדוגמא) אבל דבר אחד בטוח, חייב שיהיה נציגות משפיעה ומכריעה לאוהדים, כי בסופו של דבר לקבוצה אין זכות קיום בלעדיהם (ציטוט של אלונה).
ישאר ילך זה אותו דבר ..
בתקופה האחרונה(ולהוציא את המשחקים הטובים מהסיבוב הראשון)אין הבדל בקבוצות שבנה ,
אלישע , קלינגר , גיא לוי , גיא עזורי.
אנחנו נראים אותו דבר , משחקים אותו דבר , ואם הזמן התוצאות רק נהיות גרועות יותר.
בתקופה האחרונה(ולהוציא את המשחקים הטובים מהסיבוב הראשון)אין הבדל בקבוצות שבנה ,
אלישע , קלינגר , גיא לוי , גיא עזורי.
אנחנו נראים אותו דבר , משחקים אותו דבר , ואם הזמן התוצאות רק נהיות גרועות יותר.