יש לי כל כך הרבה דברים לרשום שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל אז אני קצת אחפור כי אני חייב לפרוק .
קודם כל אני לא קונה את זה שבגלל שאין שחקני בית הקבוצה לא נלחמת, כי עד הסיבוב הרע הזה הקבוצה כן נלחמה ואני לא מצליח להבין מה קרה להם ואתמול זה היה השיא , וזה מתחיל מזה שחוץ ממרקוביץ אף אחד לא מקריב עבירות ועוצר מתפרצות ממשיך עם זה ששחקני התקפה לא רצים ועומדים, ועל הכבוד שהשחקנים שלנו נתנו למכבי זה אחד הדברים המביכים שראיתי בשנים האחרונות, הדבר הכי בולט שהיה אתמול היה זה שגזל שבא מק''ש לא הפסיק לרוץ היה כמעט בכל מקום במגרש, היו הרבה מקרים שהוא מסר לשחקן ורץ קדימה והשחקן מסר לו אחורה זה מראה את המנטליות ואת הבעיה של הקבוצה היא פשוט עומדת בהתקפה כמעט ואף אחד לא יודע לעשות דריבל וליצור מצב ולכן לפני חלוץ אנחנו קודם כל צריכים קשר יצירתי חבל שבקבוצה לא רואים את זה , לאחר שיביאו חלוץ ישימו אותו באגף אז למה ? קודם כל שייתנו לחלוצים להיות חלוצים אחרי זה שיביאו עוד חלוצים.
יש כאלה שטענו שאלישע לא אשם , אז הם טועים הוא כן אשם:
- לא יכול להיות שאין לנו קשר ימני והוא אפילו לא מנסה לשחק עם סבן ואילוז למרות שהדקות הכי טובות העונה היו כאשר הם שיחקו ביחד נגד ביתר. (לא מדבר רק על אתמול).
-לא יכול להיות שזינו ששיחק הכי טוב נגד נתניה נכנס מחליף אתמול,ובניגוד אליו דובב מקבל כל משחק חולצת הרכב .
-אני אחזור שוב לעמדת הקשר הימני מתי אלישע יבין שחלוץ הוא לא קשר?.
- אלישע טען שהוא עשה התאמות אני לא הבנתי עד עכשיו איפה התאמות האלה לא באנו לשחק כדורגל , יש עוד הרבה בעיות אבל אין לי כח לרשום עוד.
לגבי שחקני הבית שלא משחקים:
-שינוי צריך לבוא גם מהקהל עם צעירים צריך סבלנות לנו ממש אין סבלנות אפשר רק להזכיר את דור דוידי , אלירן אפיראט ועוד אחרים שאחרי משחק שניים לא טובים הקהל גמר אותם קודם כל זה צריך להשתנות.
-כבר שנים שיש לנו בעיה עם המנטליות של השחקנים שעולים לבוגרים הם רכים מדיי ופשוט נלחצים גם שהיו פה שחקנים סופר מוכשרים היה להם קשה מאוד להסתגל בסגל הבוגר לכן אני טוען שחייב להביא מישהו שילווה את השחקנים בשלב הזה כי חבל אנחנו מאבדים המון שחקנים בגלל זה , פה אפשר להזכיר למשל את זוהר חוגג, רפי עמוס ועוד'.
-עכשיו מדברים על זה שהילדים נלחמים במשחק הנוער האחרון שראיתי יותר מדיי שחקנים שאיבדו כדורים ולא נלחמו להחזיר אותם ,כושר גופני רע מאוד והמון פוזה לדעתי זה בעיה אם זה אי אפשר לצאת קדימה, ולהילחם צריך לבוא שם שינוי או שהדור הנוכחי ממש חלש אבל מה שבטוח לוחמים הם ממש לא.
-ויקו חדד -טענתי בעבר ואני טוען גם עכשיו הוא בתפקיד החשוב במועדון ,הוא נכשל והוא צריך ללכת. לא יכול להיות שהאיש עם התפקיד החשוב במועדון עובד בעוד 3 עבודות זה לא מקצועי וזה פוגע בקבוצה ואני אפילו לא מדבר על כל השמועות על קומבינות .
-הרבה אנשים אוהבים לתת את הדוגמה של ק''ש אני רוצה להזכיר לכל אותם אנשים שלק''ש זה עלה בירידת ליגה השאלה כמה אנחנו מוכנים לזה ?
לסיכום בנוער יש המון עבודה בעיקר למועדון וגם לנו הקהל חייב לשנות תפיסה לצעוק שחקני בית זה לא בעיה לתת להם את השקט זה כבר יותר בעיה ועליה הקהל צריך לעבוד.
על אלונה יש לי המון להגיד אבל את זה נרשום אחר כך אבל בשורה התחתונה הרבה החלטות לא מתקבלות על רקע מקצועי אלא על רקע אישי וזה חבל וזה הדבר שהכי פוגע בקבוצה יש המון שמועות על דברים לא הגיוניים אני לא יודע כמה הם נכונים לכן לא ארשום אבל משהו ללא ספק לא תקין .
ועוד דבר אין מה לעשות קבוצה שעולה ליגה ולא ממשיכה עם המאמן ואם זה לא מספיק המאמן שהעלה חוזר ומציל את הקבוצה מירידה ואז שוב מעיפים אותו לצערי זה קבוצה שלא רוצה להיבנות זה קבוצה שכונה בלי ערכי ספורט , סתם לשם השוואה תזכרו את הקבוצה שהייתה אחרי העליה הקודמת עם לופא .
ותעזבו את נאסר בשקט השחקן הכי טוב בקבוצה בשלושה משחקים האחרונים תנו לו שקט הכי קל לבוא עליו לא ראיתי אוהדים יוצאים נגד אופיר או שחקנים אחרים שפשוט חלשים להחריד.
וזהו סליחה על החפירה הייתי חייב לפרוק.
לא יודע מה הנושא.
Re: לא יודע מה הנושא.
נדב היקר,
כל מה שאתה אומר נכון, כל הטופיקים שנפתחו בקצב מסחרר נכונים וכל מה שנכתב בטוקבקים,
בפייסבוק ובכל מקום אפשרי נכון. הכל באמת משקף את התחושות הקשות של כולנו אחרי אתמול, את
תחושת הפגיעה במועדון, את חוסר האכפתיות והזלזול.
אני חושב שגם צריך לקחת את הדברים בפורפרוציות הנכונות. כמעט אותם 11 שניצחו ברמה"ש וגרפו
אינספור מחמאות מהאוהדים היו אלה שנטלו חלק בהפסדים האחרונים, אותו מאמן שהריעו לו אז
זה אותו אחד ששותף לכישלונות ואותם אוהדים שהרימו אותו על הכתפיים זה אלה שמקללים אותו.
שהקבוצה הצליחה וסחפה אחריה 1,000 איש לרמה"ש היא עדיין הורכבה משכירי חרב ועדיין היו
בהרכב לדעתי 2 שחקני בית (ז'ינו שותף כי אוסיאקו לא שיחק). אני לא מבין, אז לקבוצה היתה זהות?
אז הוא לא נכשל? אז כולם היו בסדר?
למועדון הפועל ב"ש אין דרך נקודה. ציינת יפה את כל הסיבות לכך ואת כל ההתנהלות השכונתית שהובילה
אותנו למצב הזה אבל כאן נשאלת שאלת השאלות והיא מה הפתרון?
לשלוח את אלישע הביתה? לשלוח את אלונה הביתה?למנות מאמן מקומי ולהתבסס על צעירים? להחזיר את
הקבוצה לעיריה? לרדת ליגה ולהשקיע בצעירים ואז לחזור קבוצה בריאה יותר? לשלוח את רוביק לארה"ב לחפש
משקיעים?
כל השאלות בהחלט לא נשאלו בציניות ואני באמת חושב מה נכון למועדון.
ראיתי שלהילה ולעוד הרבה הפריעה הכתבה בעיתון הארץ, האמת שגם לי, אבל אם למועדון היתה
מדיניות אז מאמן עם אג'נדה כזאת לא היה דורך פה בכלל כי הוא לא מתאים לדרך. ברגע שהציבו
לו מטרה והיא פלייאוף עליון, ללא עוגנים ללא אבני דרך, אז הפתרון הקל הוא להביא שחקנים בשלים
כדי להגיע למטרה וזה לגיטימי, קשה להאשים אותו. אני האמת בכלל לא חושב שצריך לפטר את אלישע
כי אני לא רואה מה זה יועיל. הדרך אותה רוצים המועדון היא דרך שצריכה להתחיל בבניית סגל ותשתית
עם שחקנים מקומיים. במצב הנוכחי כבר לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה. לגבי איכות שחקני הנוער
הבעתי לא פעם את עמדתי וכאן אני חושב שזו לא בעיה של המאמנים אלא של המועדון.
בקיצור, זו תקופה קשה למועדון ולאוהדים. להתחיל עם מחאות, הפגנות, קללות, הפרעה באימונים ועוד,
זה בטח לא מה שיוציא אותנו מהבוץ. הקהל צריך להתעלות ולהוציא את הקבוצה מהמשבר אליו נקלענו.
ראינו את הנזקים שהכדור שלג עשה בעבר, זה לא יוסיף לנו נקודות, כבוד ויכולת, אנחנו סתם נרים להנחתה
להרבה ליצנים שרק מחכים שנעשה צעד קיצוני ושיגידו שכלום לא השתנה.
כל מה שאתה אומר נכון, כל הטופיקים שנפתחו בקצב מסחרר נכונים וכל מה שנכתב בטוקבקים,
בפייסבוק ובכל מקום אפשרי נכון. הכל באמת משקף את התחושות הקשות של כולנו אחרי אתמול, את
תחושת הפגיעה במועדון, את חוסר האכפתיות והזלזול.
אני חושב שגם צריך לקחת את הדברים בפורפרוציות הנכונות. כמעט אותם 11 שניצחו ברמה"ש וגרפו
אינספור מחמאות מהאוהדים היו אלה שנטלו חלק בהפסדים האחרונים, אותו מאמן שהריעו לו אז
זה אותו אחד ששותף לכישלונות ואותם אוהדים שהרימו אותו על הכתפיים זה אלה שמקללים אותו.
שהקבוצה הצליחה וסחפה אחריה 1,000 איש לרמה"ש היא עדיין הורכבה משכירי חרב ועדיין היו
בהרכב לדעתי 2 שחקני בית (ז'ינו שותף כי אוסיאקו לא שיחק). אני לא מבין, אז לקבוצה היתה זהות?
אז הוא לא נכשל? אז כולם היו בסדר?
למועדון הפועל ב"ש אין דרך נקודה. ציינת יפה את כל הסיבות לכך ואת כל ההתנהלות השכונתית שהובילה
אותנו למצב הזה אבל כאן נשאלת שאלת השאלות והיא מה הפתרון?
לשלוח את אלישע הביתה? לשלוח את אלונה הביתה?למנות מאמן מקומי ולהתבסס על צעירים? להחזיר את
הקבוצה לעיריה? לרדת ליגה ולהשקיע בצעירים ואז לחזור קבוצה בריאה יותר? לשלוח את רוביק לארה"ב לחפש
משקיעים?
כל השאלות בהחלט לא נשאלו בציניות ואני באמת חושב מה נכון למועדון.
ראיתי שלהילה ולעוד הרבה הפריעה הכתבה בעיתון הארץ, האמת שגם לי, אבל אם למועדון היתה
מדיניות אז מאמן עם אג'נדה כזאת לא היה דורך פה בכלל כי הוא לא מתאים לדרך. ברגע שהציבו
לו מטרה והיא פלייאוף עליון, ללא עוגנים ללא אבני דרך, אז הפתרון הקל הוא להביא שחקנים בשלים
כדי להגיע למטרה וזה לגיטימי, קשה להאשים אותו. אני האמת בכלל לא חושב שצריך לפטר את אלישע
כי אני לא רואה מה זה יועיל. הדרך אותה רוצים המועדון היא דרך שצריכה להתחיל בבניית סגל ותשתית
עם שחקנים מקומיים. במצב הנוכחי כבר לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה. לגבי איכות שחקני הנוער
הבעתי לא פעם את עמדתי וכאן אני חושב שזו לא בעיה של המאמנים אלא של המועדון.
בקיצור, זו תקופה קשה למועדון ולאוהדים. להתחיל עם מחאות, הפגנות, קללות, הפרעה באימונים ועוד,
זה בטח לא מה שיוציא אותנו מהבוץ. הקהל צריך להתעלות ולהוציא את הקבוצה מהמשבר אליו נקלענו.
ראינו את הנזקים שהכדור שלג עשה בעבר, זה לא יוסיף לנו נקודות, כבוד ויכולת, אנחנו סתם נרים להנחתה
להרבה ליצנים שרק מחכים שנעשה צעד קיצוני ושיגידו שכלום לא השתנה.