בשורה התחתונה, נאסר היחיד שמסכן את השער ומשחק טוב במחזורים האחרונים. אם האחרים היו משחקים ברמה שלו במחזורים האחרונים, היינו במצב הרבה יותר טוב. ובניגוד לתיאוריה שלך, הוא עושה הגנה והרבה.משה אוחיון כתב:1.לא יכול לרדת לחדרי ההלבשה? כולם יכלו לרדת והוא לא? אפשר לחשוב שהקהל חיכה לו על הדשא עם מקלות ואבנים. סך הכל 150 איש שנשארו ביציע וצעקו למי שירד "אין לכם כבוד" ו"ביזיון". אם נאסר לא יכול להתמודד עם ביקורת כזאת אחרי שלקח חלק במשחק כמו אתמול אז עדיף שיתלה את הנעליים או יבקש לעזוב את הקבוצה חזרה לכפר קנא, אולי שם לא יהיה קהל שידרוש הישגים ויעביר ביקורת בכישלונות.
2. שורה תחתונה, בדיוק כמו בנוגע לדובב גבאי, למרות שנאסר מקבל דקות באופן קבוע (שיחק השנה כבר 15 משחקים, 8 בהרכב ו7 כמחליף), הוא לא מספק מספרים.
משקופים, החמצות של אחרים, הכל תירוצים. שער 1 ו0 בישולים ב15 משחקים זה מאזן עלוב, בטח עם שחקני ההגנה החלשים שיש בליגה שלנו.
אם מדברים על נתונים, ב3 משחקים שבהם נאסר לא שותף, היו לנו 78% אחוזי הצלחה. כשהוא משחק יש לנו 29% הצלחה. איתו על המגרש כבשנו 5 שערים וספגנו 13. בלעדיו (כשהיה בספסל/לא היה בסגל) כבשנו 13 וספגנו 14.
יתכן והנתונים מלמדים (למרות שצריך לקחת אותם בערבון מוגבל) שסגנון המשחק של נאסר (קודם כל מחפש את הדריבל, מוסר כשהוא צריך לבעוט ובועט כשהוא צריך למסור, לוקה בהבנת המשחק, חור הגנתי ) פוגע בנו ואנחנו יותר טובים בלעדיו?
נאסר הוא עוד שחקן רכש בינוני ומטה שהגיע לקבוצה. בגלל הקבוצה העלובה שהייתה לנו בשנה שעברה הוא בלט קצת יותר מאחרים בסיבוב האחרון, אבל אין בו מעבר לזה. היו גרועים ממנו אתמול (סבן, מרקוביץ', גביש, סוארס) אבל זה לא אומר שהוא היה טוב אתמול (בדקה הראשונה אתמול הוא קיבל כדור גדול כשמה שמפריד בינו לבין ברק לוי זה שחקן הגנה אחד של מכבי. לנאסר היה זמן לשחרר בעיטה מחוץ לרחבה, היייתה לו אפשרות לרוץ פנימה עם הכדור ולנצל את המהירות היחסית שלו כדי לעבור את השחקן, מה שנאסר עשה הוא מהלך מסורבל שבסיומו לקחו לו את הכדור והנה הלכה ההזדמנות לגנוב שער מוקדם).
אחרי שסיפק כותרות בקיץ ועשה שרירים הוא צריך היה להראות שהוא שווה את החוזה החדש שקיבל. לא מדובר בילד בן 20 שמקבל משכורת חייל אלא בשחקן שנמצא בקבוצה כבר שנים וקיבל בקיץ חוזה חדש ומשופר. בגלל זה חובת ההוכחה עליו השנה היא גדולה יותר. לא שזה משנה כי גם אם ניתן לו חוזה של 10 מיליון יורו הוא לא יהפוך פתאום להיות מי שהוא לא, כלומר שחקן יציב או חכם או איכותי.
שאלה
Re: שאלה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה ממש מחפש בקטנות? כתבתי בשליפה שחקנים שהיו גרועים מנאסר, אפשר לצרף לרשימה גם את דוידזאדה וגם את סוויסה שגם אותו שכחתי לצייין.ערן כתב:
מעניין מאוד שאדון דוידזדה לא נמצא ברשימה שלך. בטח תגיד לי שהוא היה בין הטובים. אם כבר בוחנים את כל הנושא של שחקני
הבית ורכש, אני בטוח שאם אופיר היה שחקן רכש מזמן כולם היו נופלים עליו ואומרים למה לא נותנים לשחקן הבית לשחק במקומו.
הוא חלש מאוד מתחילת העונה ומבין שלושת המגנים שמשחקים הוא הגרוע ביותר.
אופיר לאחרונה בכושר נורא, אני גם הייתי מהבודדים שבטופיק שדיבר על הזימון שלו לנבחרת אמרתי שאני חושב שהוא לוקה הגנתית ולכן צריך לשחק איתו כקשר שמאלי ולא כמגן.
אם אני הייתי המאמן לוגסי היה משחק כמגן ואופיר כקשר שמאלי. הם שיחקו ככה בזמנו בגביע לנוער והשילוב היה מצוין.
בשורה התחתונה לנאסר יש שער אחד ואפס בישולים ב15 הופעות.izguy83 כתב: בשורה התחתונה, נאסר היחיד שמסכן את השער ומשחק טוב במחזורים האחרונים. אם האחרים היו משחקים ברמה שלו במחזורים האחרונים, היינו במצב הרבה יותר טוב. ובניגוד לתיאוריה שלך, הוא עושה הגנה והרבה.
נאסר לא עושה הגנה בדיוק כמו שסוויסה/גבאי לא עושים הגנה באגף ימין.
לא מספיק שסבן ואופיר נמצאים בתקופה חלשה, הם גם מופקרים על ידי הקשר שלהם פעם אחרי פעם מה שגם פוגע ביכולת שלהם לעלות למעלה.
אם אני הייתי אלישע, הדבר הראשון שהייתי עושה זה לפתור את הבעיה באגפים. הייתי אפילו חושב על הרכב עם לוגסי וסבן כמגינים כשאילוז ואופיר קשרים בצדדים וסוויסה תופקד כחלוץ חוד. אולי אז ההפקרות באגפים תפסק וגם סוף סוף תומר יוכל לשחק כחלוץ חוד קלאסי...
אני חושב שבמעט מאוד קבוצות בארץ המגנים זוכים לסיוע מהקשרים באגף שלהם. זה לא תירוץ. גם במכבי ת"א אלירן עטר לא מחפה על כל עלייה של זיו.