אני באמת לא מבין.
האם בכל הפורומים של הקבוצות בארץ ובעולם האוהדים מתווכחים
אם צריך לעודד/לשתוק/לקלל את שחקניהם שלהם ואת קבוצתם שלהם?
לא יודעים אצלנו להתענג על שני נצחונות שאינם מובנים מאליהם?
למי שלא זוכר- אתמול נצחנו בזכות ולא בחסד. הקבוצה התאוששה מסדרת הפסדים ובדם יזע ודמעות התחילה לעלות על המסלול. עכשיו, או שאנחנו דוחפים את העגלה ביחד, או שאנחנו עומדים ומתווכחים באמצע העלייה אם לדחוף,לעצור בכוח או סתם לא לעשות כלום. הבחירה שלי ברורה.
יאללה,לנוח,לאסוף כוחות ולהתכונן לגביע!
יופי של משחק קבוצתי היום!
Re: יופי של משחק קבוצתי היום!
לא חושב שנתקלתי בעבר בקבוצה שהאוהדים שלה מקללים שחקן שלה באופן נחרץ ומחפשים אותו על כל דבר קטן ( היו הרבה מקרים ששרקו לו בוז אחרי איבוד כדור שלו - אפילו שהכדור שהגיע אליו היה קשה - וגם שחקנים טובים בהרבה היו מאבדים ) וחשוב לציין שלשחקן עצמו אין אופי בעייתי והוא לא הסתכסך עם האוהדים , ורואים שהוא מנסה ונותן 100 אחוז במגרש.סתיו אלימלך כתב:אני באמת לא מבין.
האם בכל הפורומים של הקבוצות בארץ ובעולם האוהדים מתווכחים
אם צריך לעודד/לשתוק/לקלל את שחקניהם שלהם ואת קבוצתם שלהם?
לא יודעים אצלנו להתענג על שני נצחונות שאינם מובנים מאליהם?
למי שלא זוכר- אתמול נצחנו בזכות ולא בחסד. הקבוצה התאוששה מסדרת הפסדים ובדם יזע ודמעות התחילה לעלות על המסלול. עכשיו, או שאנחנו דוחפים את העגלה ביחד, או שאנחנו עומדים ומתווכחים באמצע העלייה אם לדחוף,לעצור בכוח או סתם לא לעשות כלום. הבחירה שלי ברורה.
יאללה,לנוח,לאסוף כוחות ולהתכונן לגביע!
אני חייב לציין שאני מתרגש (בלי ציניות) מאלה שתומכים פה באקסברד.
אני חושב שכולם מסכימים על יכולתיו או אי-יכולתיו המקצועיות. מדובר פה בשחקן שבהחלט משקיע הכל.
כמו שתמיד מחאתי כפיים לאדלי למרות שידעתי שהוא לא ברמה הנדרשת.
ולכל מי שחושב שאלישע בוחר את מי להביא או להשאיר לפי המחיאות כפיים של הקהל... נו באמת.
אני חושב שכולם מסכימים על יכולתיו או אי-יכולתיו המקצועיות. מדובר פה בשחקן שבהחלט משקיע הכל.
כמו שתמיד מחאתי כפיים לאדלי למרות שידעתי שהוא לא ברמה הנדרשת.
ולכל מי שחושב שאלישע בוחר את מי להביא או להשאיר לפי המחיאות כפיים של הקהל... נו באמת.
אני חושב שאקסבד הוא מספר 9 היחיד בסגל וחייב לפתוח בכל משחק, גם אם הוא לא מבקיע הוא היחיד שיכול לשחק עם הגב לשער, הוא לא בורח מהכדור ואם ימשיך בהרכב גם הגולים יבואו.
אני מקווה כבר ביום רביעי...
אני מקווה כבר ביום רביעי...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. כניראה שאתה לא מכיר אותי. הגישה שלי היא לעודד בלי הפסקה, בכל משחק, בפיגור או בניצחון, בלי קללות, גם אם המצב קשה. נהגתי ככה לאורך שנים, במשחקי הבית ובמשחקי החוץ של הקבוצה.roie כתב:משה אתה וחברייך הורסים את הקבוצה אין דרך אחרת לתאר את מה שאתם עושים.
אני יודע שאתה בא מכוונות טובות ואתה בסך הכל רוצה שהקבוצה תצליח בסופו של דבר אבל הדרך שלך כל כך שגויה. עידו גם אם לדעתך משחק לא טוב באמת מנסה ונותן את כולו בכל משחק ושלא תטעה אני לא מהמעריצים הגדולים של אקסברד אבל לקלל שחקן שלך זה אבסורד יש גבול לטמטום שחקן בא לגדר ואתה מסמן לו שהוא אפס
זה יהפוך אותו לשחקן טוב יותר?! ואם אתה חושב שזה תצעק לו שהוא אפס יגרום למישהו להעיף אותו מהקבוצה אתה טועה ומטעה
תפסיקו כבר להתעסק במי צריך לשחק מי צריך לבוא ובאיזה תפקיד על המגרש הוא צריך לשחק בשביל זה יש מאמן בשביל זה הביאו אותו לפה בשביל זה הוא מקבל משכורות
התפקיד שלנו כקהל הוא לדחוף את הקבוצה במשך 90 דקות לא להפסיק לעודד ולא להתעסק בשחקן זה או אחר.
בנוסף הבעיה היא לא בעידו הוא בא לפה כי זה העבודה שלו הוא עושה את המקיסמום שהוא יכול ואני מאמין שאף שחקן לא רוצה להחמיץ בכוונה ככה שאני לא רואה שום סיבה לקלל את הבנאדם.
אם כבר הבעיה היא בהנהלה שלא מתנהלת נכון ואלונה עם כל האהבה הענקית שיש אליה חייבת לעשות רפורמה בקבוצה הזאת להחתים רק שחקנים איכותיים באמת ולא בינונים לא בהשאלה עד סוף העונה בלי אופצייה קנייה להשקיע את רוב הכסף בשחקני הנוער לבנות פה מחלקה ברמה של מכבי חיפה מכבי תל אביב ואשדוד.
הדברים צריכים להאמר בצורה מכובדת ויפה ולא בהתלהמות וצעקות כמו שכבר שמעתי כמה מטומטמים שמרשים לעצמם לקלל את אלונה דרך אגב בנושא של החתמת שחקנים איכותיים נראה שאלונה עשתה סוויץ ובאמת מחפשת לנו כרגע חלוץ מוכח
עם זאת, אני גם מאמין שהקהל צריך להיות כלב השמירה של הקבוצה. ואם השחקנים לא מכבדים את המקצוע שלהם, ואם השחקנים לא מתנהגים במקצוענות, כפי שקרה בבלומפילד, אז מדובר בקו אדום שאי אפשר לא להגיב עליו.
ברגע שהשחקנים לוקחים אותך כמובן מאליו, ברגע שתומר סוויסה מרגיש שהוא עשה מספיק בקבוצה כדי לקלל אוהדים, ברגע שסוארס מרגיש שהוא עשה מספיק בקבוצה כדי לא להתאמץ במשחקים מסוימים, ברגע שעודד גביש מרגיש שהוא עשה מספיק כדי להגיד לשחקנים לא ללכת לאוהדים, אז מדובר בחוסר מקצוענות שמצריך אותנו האוהדים לשנות גישה.
אוהדי כדורגל הם לא דולרים מהלכים, הם לא נועדו כדי להגיע לאיצטדיון, לשלם כסף, להראות יפה, לעודד ולשתוק. הקבוצה היא קודם כל שלנו האוהדים, ואם יש שחקנים ששוכחים את זה, שחקנים שמחפשים לנצל את זה או לפגוע במועדון שלנו, אז אנחנו לא יכולים לשבת מהצד ולא לעשות כלום.
2. לא קיללתי את אקסברד ולא סימנתי לו שהוא אפס. גם אם עידו הוא לא שחקן איכותי, הוא עדין נותן הכל על המגרש ולכן אני לא אקלל אותו. אני בראשון פשוט עודדתי את יוני אוזן כשעידו החמיץ שוב ושוב. וכן, שרקתי לעידו בוז כשהוא ירד מהמגרש. לא כדי לפגוע בעידו, אלא כי אני חושב שהוא לא מספיק טוב כדי להיות כאן וזאת הייתה הדרך שלי לבטא את זה. דרך לגיטימית לדעתי.
היום ראיתי את המשחק שוב בטלויזיה וזה מה שהשדרים אמרו כשהקהל קרא לעידו לגדר: "השדר - הקהל של הפועל באר שבע קורא לעידו אקסברד ותומך בו. הפרשן - נכון, הם אוהבים את השחקן. הקהל של הפועל באר שבע אוהב את עידו אקסברד". זה מה שהם הבינו מהמצב, זה מה שהם העבירו לכל מי שראה את המשחק בבית, זה מה שהסיטואציה יצרה, תרצו או לא.
3. אני כן סימנתי לדובב גבאי עם היד שהוא אפס ביום ראשון כשהוא בא לגדר. כי גבאי, בניגוד לאקסברד, לא רק מציג יכולת חלשה כבר שנה וחצי אלא הוא גם לא מקצוען שפוגע בקבוצה כפי שבא לידי ביטוי בגמר גביע הטוטו -
viewtopic.php?f=2&t=10131" onclick="window.open(this.href);return false;
4. ברור שאלונה והמאמנים שהיא בוחרת הם הבעיה. בקבוצות הגדולות מי שלא טוב לא ממשיך. שחקנים כמו אקסברד לא מסיימים בקבוצה חצי עונה לא לדבר על שנתיים. הקהל קובע רף מסוים ומי שלא עומד בו לא יכול להמשיך בקבוצה.
רק אצלנו אפשר להגיע למצב שאחרי שנה וחצי של יכולת חלשה בקבוצה עידו אקסברד הוא החלוץ הפותח שלנו...
1.אם היה מקרה של שחקן שנהג לא במקצעונות אני מסכים שהצוות המקצועי צריך לטפל במקרה אבל אתה בא מהצד ואומר סוויסה מעז לצאת על אוהד או משהו קודם כל כמובן שזה לא בסדר אבל בטוח שלפני התגובה שלו החברה שם קיללו אותו ואת חבריו לאורך כל האימון אז לקלל מצד האוהדים זה בסדר?אבל שהשחקן יגיב זה כבר מוגזם? אלימות לא צריכה להיות משום צד ולקלל שחקנים זו אלימות. זה המקצוע שלהם הפרנסה שלהם אני לא מאמין שיש מישהו שלא רוצה להתאמץ או מישהו שלא חשוב לו לשים גול כי גול זה קודם כל כסף.
2.סימנת גם סימנת ולא רק אתה לאורך כל המשחק יש גאונים שחושבים שאם הם יקללו את עידו או ישרקו לו בוז הוא ישחק פתאום טוב יותר או שהמאמן יוציא אותו ויכניס מישהו אחר במקומו אני מאוד מקווה שלא ככה מתנהל המעודון שבגלל כמה הזויים הוא מחליט את ההרכב והחילופים
בכלל כל הרעש הזה סביב עידו מפריע לכולם קודם כל לשחקן עצמו לקבוצה כולה ואפילו לעידוד אז חלאס עם זה עזבו את הבנאדם תעודדו אותו כמו את כל היתר ותתנו לו לעשות את העבודה שלו.
3.דובב גבאי לדעתי אחד החלוצים הפחות טובים שלנו אבל זה ממש לא משנה כלום הוא כרגע אצלנו ואנחנו צריכים אותו גם אם יש לו ימים פחות טובים כרגע נעודד אותו ונעזור לו לצאת מזה ביחד.
4.הבעיה היא אצל אלונה כמובן ללא ספק לא בגלל המאמנים שהיא בוחרת אני חושב שאלישע זו החתמה מאוד ראויה אחד המאמנים היותר בכירים שהיו בשוק הבעיה היא אצל אנשים כמוך שאין להם סבלנות ורואים רק את ה90 דקות שלפניהם תנו לאלישע לבנות פה קבוצה תנו לו שנתיים שלוש גם אם לא נאבק על האליפות תנו לו להריץ קבוצה לבנות שיטה תפסיקו עם הלחץ המטורף הזה כאילו שכל שנה אנחנו רצים לאליפות תיהיו ראליים תנו לבנות פה משהו גם אם בכל עונה נרוויח 2 שחקנים טובים שילכו איתנו לעוד כמה שנים קדימה ובעוד כמה שנים באמת נצטרך להביא 2-3 שחקנים בעונה אז כבר המצב יהיה הרבה יותר טוב
מהעונה הזאת יש לפחות את מרקוביץ אוסיאקו ואולי אפילו לוטם ופלצוק(בתקווה שהוא יחזור ויראה לנו כדורגל כמו שהוא יודע)
אז בחייאת תפסיקו כבר עם התרבות הקופמנית הזו של לפטר את המאמן להעיף את השחקנים ולריב עם העוזר מאמן תנו להם לעשות את העבודה שלהם תעודדו אותם תדחפו אותם להצלחה ואני בטוח שיהיה טוב.
2.סימנת גם סימנת ולא רק אתה לאורך כל המשחק יש גאונים שחושבים שאם הם יקללו את עידו או ישרקו לו בוז הוא ישחק פתאום טוב יותר או שהמאמן יוציא אותו ויכניס מישהו אחר במקומו אני מאוד מקווה שלא ככה מתנהל המעודון שבגלל כמה הזויים הוא מחליט את ההרכב והחילופים
בכלל כל הרעש הזה סביב עידו מפריע לכולם קודם כל לשחקן עצמו לקבוצה כולה ואפילו לעידוד אז חלאס עם זה עזבו את הבנאדם תעודדו אותו כמו את כל היתר ותתנו לו לעשות את העבודה שלו.
3.דובב גבאי לדעתי אחד החלוצים הפחות טובים שלנו אבל זה ממש לא משנה כלום הוא כרגע אצלנו ואנחנו צריכים אותו גם אם יש לו ימים פחות טובים כרגע נעודד אותו ונעזור לו לצאת מזה ביחד.
4.הבעיה היא אצל אלונה כמובן ללא ספק לא בגלל המאמנים שהיא בוחרת אני חושב שאלישע זו החתמה מאוד ראויה אחד המאמנים היותר בכירים שהיו בשוק הבעיה היא אצל אנשים כמוך שאין להם סבלנות ורואים רק את ה90 דקות שלפניהם תנו לאלישע לבנות פה קבוצה תנו לו שנתיים שלוש גם אם לא נאבק על האליפות תנו לו להריץ קבוצה לבנות שיטה תפסיקו עם הלחץ המטורף הזה כאילו שכל שנה אנחנו רצים לאליפות תיהיו ראליים תנו לבנות פה משהו גם אם בכל עונה נרוויח 2 שחקנים טובים שילכו איתנו לעוד כמה שנים קדימה ובעוד כמה שנים באמת נצטרך להביא 2-3 שחקנים בעונה אז כבר המצב יהיה הרבה יותר טוב
מהעונה הזאת יש לפחות את מרקוביץ אוסיאקו ואולי אפילו לוטם ופלצוק(בתקווה שהוא יחזור ויראה לנו כדורגל כמו שהוא יודע)
אז בחייאת תפסיקו כבר עם התרבות הקופמנית הזו של לפטר את המאמן להעיף את השחקנים ולריב עם העוזר מאמן תנו להם לעשות את העבודה שלהם תעודדו אותם תדחפו אותם להצלחה ואני בטוח שיהיה טוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא אהבתי לשמוע שקיללו את סוויסה, אסור לשכוח שעד לאחרונה הוא החזיק אותנו מבחינה התקפית. עם זאת, אתה מגונן יותר מידי על השחקנים. הם מקבלים משכורת, הם אמורים להיות מקצועונים, הם צריכים להתנהג בהתאם. מי שאמור להיות מודל לחיקוי הוא תומר סוויסה ולא אותו אוהד ביציע. קללה של תומר סוויסה חמורה פי אלף מקללה של אוהד ביציע.roie כתב:1.אם היה מקרה של שחקן שנהג לא במקצעונות אני מסכים שהצוות המקצועי צריך לטפל במקרה אבל אתה בא מהצד ואומר סוויסה מעז לצאת על אוהד או משהו קודם כל כמובן שזה לא בסדר אבל בטוח שלפני התגובה שלו החברה שם קיללו אותו ואת חבריו לאורך כל האימון אז לקלל מצד האוהדים זה בסדר?אבל שהשחקן יגיב זה כבר מוגזם? אלימות לא צריכה להיות משום צד ולקלל שחקנים זו אלימות. זה המקצוע שלהם הפרנסה שלהם אני לא מאמין שיש מישהו שלא רוצה להתאמץ או מישהו שלא חשוב לו לשים גול כי גול זה קודם כל כסף.
2. אתה רוצה להגיד לי מה סימנתי ולמי? לא סימנתי לעידו אקסברד אפס ולא קיללתי אותי. כן שרקתי לו בוז כשהוא יצא, כן שרקתי לו בוז כשהוא בא ליציע.
בינתיים אני ספרתי היום 120 דקות של עידו במגרש כששוב ההחמצות שלנו עולות לנו ביוקר. בשבועיים הוא הצליח לעלות לנו בשני גביעים, גביע הטוטו וגביע המדינה. תן לו זמן, אולי ההחמצות שלו יצליחו גם להביא אותך למאבקי הירידה. זה לא היה רחוק מזה בראשון מול הפועל חיפה.
3. דיברת על חוסר מקצועונות? אז ההתנהגות של דובב גבאי במשחק גמר גביע הטוטו הייתה בדיוק התנהגות כזאת. לכן סימנתי לו 0, לכן שרקתי לו בוז. גם החמצות שלו עזרו לך לאבד שני גביעים בשבועיים.
4. הבעיה של האוהדים שלנו שאין להם סבלנות? אלישע הוא זה בלי הסבלנות. היה לאלישע סבלנות לשחקני הבית שלנו? אלישע השאיל ארבעה שחקנים העונה ומנסה להשאיל את ארבייטמן שיהיה המושאל החמישי שלנו. איפה הבנייה לעתיד כאן? מה בנוגע לעובדה שחוץ מהחמישה יש עוד שני שחקני רכש (סבן וגזל) שעברו את ה30. כלומר יש לנו כבר 7 שחקנים שסיכוים גבוהים ולא יהיו כאן בעונה הבאה. וזה בלי לדבר על סוארס שרוצה לעזוב, על פלצ'וק, נאסר, גבאי, אג'ידה, גביש ואקסברד שמאכזבים מאוד העונה.
מכל השחקנים שאלישע החתים כאן, היחידים שאפשר לסמן אותם לעונה הבאה הם מרקוביץ', אוסיאקו ותומר סוויסה. אליהם אפשר להוסיף את אופיר דוידזאדה שכבר היה כאן וכאן זה נגמר. זה השלד שלך לעונה הבאה. 4 שחקנים כשכל השאר או חלשים או מתנדנדים או מושאלים. אז איפה הבניה לעתיד?
משה חלאס.משה אוחיון כתב: 1. לא אהבתי לשמוע שקיללו את סוויסה, אסור לשכוח שעד לאחרונה הוא החזיק אותנו מבחינה התקפית. עם זאת, אתה מגונן יותר מידי על השחקנים. הם מקבלים משכורת, הם אמורים להיות מקצועונים, הם צריכים להתנהג בהתאם. מי שאמור להיות מודל לחיקוי הוא תומר סוויסה ולא אותו אוהד ביציע. קללה של תומר סוויסה חמורה פי אלף מקללה של אוהד ביציע.
2. אתה רוצה להגיד לי מה סימנתי ולמי? לא סימנתי לעידו אקסברד אפס ולא קיללתי אותי. כן שרקתי לו בוז כשהוא יצא, כן שרקתי לו בוז כשהוא בא ליציע.
בינתיים אני ספרתי היום 120 דקות של עידו במגרש כששוב ההחמצות שלנו עולות לנו ביוקר. בשבועיים הוא הצליח לעלות לנו בשני גביעים, גביע הטוטו וגביע המדינה. תן לו זמן, אולי ההחמצות שלו יצליחו גם להביא אותך למאבקי הירידה. זה לא היה רחוק מזה בראשון מול הפועל חיפה.
3. דיברת על חוסר מקצועונות? אז ההתנהגות של דובב גבאי במשחק גמר גביע הטוטו הייתה בדיוק התנהגות כזאת. לכן סימנתי לו 0, לכן שרקתי לו בוז. גם החמצות שלו עזרו לך לאבד שני גביעים בשבועיים.
4. הבעיה של האוהדים שלנו שאין להם סבלנות? אלישע הוא זה בלי הסבלנות. היה לאלישע סבלנות לשחקני הבית שלנו? אלישע השאיל ארבעה שחקנים העונה ומנסה להשאיל את ארבייטמן שיהיה המושאל החמישי שלנו. איפה הבנייה לעתיד כאן? מה בנוגע לעובדה שחוץ מהחמישה יש עוד שני שחקני רכש (סבן וגזל) שעברו את ה30. כלומר יש לנו כבר 7 שחקנים שסיכוים גבוהים ולא יהיו כאן בעונה הבאה. וזה בלי לדבר על סוארס שרוצה לעזוב, על פלצ'וק, נאסר, גבאי, אג'ידה, גביש ואקסברד שמאכזבים מאוד העונה.
מכל השחקנים שאלישע החתים כאן, היחידים שאפשר לסמן אותם לעונה הבאה הם מרקוביץ', אוסיאקו ותומר סוויסה. אליהם אפשר להוסיף את אופיר דוידזאדה שכבר היה כאן וכאן זה נגמר. זה השלד שלך לעונה הבאה. 4 שחקנים כשכל השאר או חלשים או מתנדנדים או מושאלים. אז איפה הבניה לעתיד?
הרבה מהביקורת שלך נכון, אבל שחרר מאלישע.
הוא ממש לא הבעיה של הקבוצה.