יום שני ה 5.1 בשעה 19:00 הפועל באר שבע נגד הפועל רמת גן.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
יום שני ה 5.1 בשעה 19:00 הפועל באר שבע נגד הפועל רמת גן.
נקבע מועד משחק הגומלין של רבע גמר גביע הטוטו נגד הפועל ר"ג,המשחק יתקיים ביום שני 5.1.2009 בשעה 19:00 בוסרמיל.הכניסה לבעלי מנויים רשומים -חינם.
מי שעוד לא יודע אם הוא רשום או לא ניתן לעשות זאת באמצעות משלוח מייל למשרדי המועדון בכתובת office@hapoelb7.com
או בטלפון שמספרו 08-6422986 בימים א'-ה' בין השעות 9:00-18:00, ו' 9.00-12:30.
כל בעל מנוי נדרש לעדכן את הפרטים הבאים:
מספר מנוי
שם + משפחה
תאריך לידה
כתובת מגורים
טלפון נייד
מי שעוד לא יודע אם הוא רשום או לא ניתן לעשות זאת באמצעות משלוח מייל למשרדי המועדון בכתובת office@hapoelb7.com
או בטלפון שמספרו 08-6422986 בימים א'-ה' בין השעות 9:00-18:00, ו' 9.00-12:30.
כל בעל מנוי נדרש לעדכן את הפרטים הבאים:
מספר מנוי
שם + משפחה
תאריך לידה
כתובת מגורים
טלפון נייד
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- תומר האדום
Re: יום שני ה 5.1 בשעה 19:00 הפועל באר שבע נגד הפועל רמת גן.
המשחק יהיה מהנה
[thumbnail]http://www.mynet.co.il/PicServer2/02012 ... 100_wa.jpg[/thumbnail]
אוף, אם כבר יש פגרה מה הסיפור שהמשחק יהיה בסוף שבוע?
אני חושבת שהמשחק הזה יכול להיות אחד משניים- שיעמום מוחלט (מחסור עיניי ם משותף של כל הגורמים המעורבים בנושא), או משחק מלהיב (מה איכפת לנו לשחק יפה, מה זה משנה בעצם?).
צריך לעלות עם הרכב חזק (בלי חלק מהזרים אומנם ובכל זאת), ולו רק בשביל בכושר שלהם.
אני חושבת שהמשחק הזה יכול להיות אחד משניים- שיעמום מוחלט (מחסור עיניי ם משותף של כל הגורמים המעורבים בנושא), או משחק מלהיב (מה איכפת לנו לשחק יפה, מה זה משנה בעצם?).
צריך לעלות עם הרכב חזק (בלי חלק מהזרים אומנם ובכל זאת), ולו רק בשביל בכושר שלהם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
לעלות בהרכב חסר בגביע, ובהרכב מלא בליגה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
crazyred כתב:אוף, אם כבר יש פגרה מה הסיפור שהמשחק יהיה בסוף שבוע?
כי פגרת ינואר נועדה לתת מנוחה לשחקנים, והמשחק ההוא ממילא מקצר להם הפגרה בחמישה ימים. חשבת על זה?
ואני דווקא חושב שנכון יותר לעלות עם ההרכב הפחות חזק, גם כדי לתת להרכב הראשון לנוח, וגם כדי לתת לשחקנים שלא משחקים בד"כ לצבור ניסיון ודקות משחק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי אדום בנשמה כתב:
כי פגרת ינואר נועדה לתת מנוחה לשחקנים, והמשחק ההוא ממילא מקצר להם הפגרה בחמישה ימים. חשבת על זה?
ואני דווקא חושב שנכון יותר לעלות עם ההרכב הפחות חזק, גם כדי לתת להרכב הראשון לנוח, וגם כדי לתת לשחקנים שלא משחקים בד"כ לצבור ניסיון ודקות משחק.
אורי, שלחתי לך מסר אישי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משהו שמפריע לי, למרות שמדובר בגביע הטוטו. לפני שבועיים לערך פורסם שהמשחק הוא ביום שלישי ה6.1, והנה פתאום התאריך משתנה. למה? מה זאת השכונה הזאת? מה זה אומר לצופה הכדורגל ( כמוני ) שהתאים את התוכניות ליום שלישי ה6.1, מכעיס, מרגיז, ומלמד שוב עד כמה הכדורגל הישראלי והתתאחדות לכדורגל הם שכונה.
בקשר להרכב, מחליפים בלבד. לתת את הדקות לדוידי, סבג, אמזלג, אסולין, פרלמן, אפריאט, מכלוף ויתר המחליפים. שההרכב הראשון ינוח ושלא נצא מהמשחק עם הרחקה או פציעה של שחקן מפתח...
בקשר להרכב, מחליפים בלבד. לתת את הדקות לדוידי, סבג, אמזלג, אסולין, פרלמן, אפריאט, מכלוף ויתר המחליפים. שההרכב הראשון ינוח ושלא נצא מהמשחק עם הרחקה או פציעה של שחקן מפתח...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מחזק כל מילה גם לגביי ההתנהלות השכונתית וגם לגביי אופי ההרכב.משה אוחיון כתב:משהו שמפריע לי, למרות שמדובר בגביע הטוטו. לפני שבועיים לערך פורסם שהמשחק הוא ביום שלישי ה6.1, והנה פתאום התאריך משתנה. למה? מה זאת השכונה הזאת? מה זה אומר לצופה הכדורגל ( כמוני ) שהתאים את התוכניות ליום שלישי ה6.1, מכעיס, מרגיז, ומלמד שוב עד כמה הכדורגל הישראלי והתתאחדות לכדורגל הם שכונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
משה, המשחק לא נקבע עד היום.משה אוחיון כתב:משהו שמפריע לי, למרות שמדובר בגביע הטוטו. לפני שבועיים לערך פורסם שהמשחק הוא ביום שלישי ה6.1, והנה פתאום התאריך משתנה. למה? מה זאת השכונה הזאת? מה זה אומר לצופה הכדורגל ( כמוני ) שהתאים את התוכניות ליום שלישי ה6.1, מכעיס, מרגיז, ומלמד שוב עד כמה הכדורגל הישראלי והתתאחדות לכדורגל הם שכונה.
מי שפירסם את מועד המשחק לפני שבועיים טעה.
אל תסתמכו על מידע שלא מפורסם באתר הרשמי.
אני דווקא ראיתי בכל מקום שפירסמו כי המשחק יערך או ב-5 או ב-6 לינואר.. עד אתמול לא פירסמו תאריך ושעה מדוייקת.משה אוחיון כתב:משהו שמפריע לי, למרות שמדובר בגביע הטוטו. לפני שבועיים לערך פורסם שהמשחק הוא ביום שלישי ה6.1, והנה פתאום התאריך משתנה. למה? מה זאת השכונה הזאת? מה זה אומר לצופה הכדורגל ( כמוני ) שהתאים את התוכניות ליום שלישי ה6.1, מכעיס, מרגיז, ומלמד שוב עד כמה הכדורגל הישראלי והתתאחדות לכדורגל הם שכונה.
גם באתר ההתאחדות וגם באתר הרשמי של הקבוצה נאמר שהמשחק יהיה ב- 5-6/1.
בגלל זה לא מתעדכנים בשעות המשחקים באתרים כמו וואן... עצה שלי אלייך, המקור הכי בטוח הוא אתר ההתאחדות.

- נתן אימפריה
יאאלה חברה כולם באים לעודד!!
[thumbnail]http://albums.tapuz.co.il/flix/buffer/t ... 3_01_3.jpg[/thumbnail]