יגיע מחר ( חמישי ) להתרשמות : נוריאר גוזאליאן.
יגיע מחר ( חמישי ) להתרשמות : נוריאר גוזאליאן.
חלוצה של קבוצת אימפולס דיליאן שכבש העונה 20 שערים בליגה הארמנית יגיע מחר לבדיקות רפואיות ולהתרשמות בהפועל ב"ש.
סרטון:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... I-tNwJW3ZY" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה מאד מהיר בעל חוש טוב מול השער.. הבעיה היא שהליגה הארמנית נראת כמו ליגה ג' אז ככה שאי אפשר לדעת מה הוא יהיה שווה בליגה שלנו.
סרטון:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... I-tNwJW3ZY" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה מאד מהיר בעל חוש טוב מול השער.. הבעיה היא שהליגה הארמנית נראת כמו ליגה ג' אז ככה שאי אפשר לדעת מה הוא יהיה שווה בליגה שלנו.
- dardasmiley
Re: יגיע מחר ( חמישי ) להתרשמות : נוריאר גוזאליאן.
במקרה שלנו השאלה היא לא מי עומד מולו ומי משחק איתו אלא האם הוא יודע מה עושים עם הכדור כשעומדים מול שוער, האם הוא יודע להתמקם ברחבה וכמה תנועה הוא עושה. הבעיה שלנו היא לא בייצור המצבים אלא בניצול שלהם, החלוצים שלנו מרבים להחמיץ ממצבים מאוד קורצים...
בפוטבול מנג'ר היכולת הזו נקראת פינישינג (finishing) כמה חד אתה מול השער
... אנחנו צריכים חלוץ שמקבל כדור מול שוער ועושה גול!
בפוטבול מנג'ר היכולת הזו נקראת פינישינג (finishing) כמה חד אתה מול השער
... אנחנו צריכים חלוץ שמקבל כדור מול שוער ועושה גול!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה שיש לו חוש לכיבוש שערים, והליגה הארמנית נראית כמו ליגה לאומית לא ליגה ג' אין צורך להגזים ברמה של הליגה הישראלית אל מול הארמנית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יש דבר אחד ברור. הוא יודע מה לעשות עם הדבר העגול הזה. זה כבר שידרוג רציני.
השחקן הארמני היחיד שאני זוכר ששיחק בארץ זה איליה יבוריאן. חותם על זה 

מתי בדיוק מסתיים מועד העברות?
לא יגיע בגלל בעיות ויזה (נשמע מוכר?).
לצערי זו תעודת עניות למועדון שארבעה ימים לפני חלון ההעברות הצליח בקושי להנחית חלוץ אחד להתרשמות. משהו ממש לא עובד טוב בנושא הזרים, חבל כי דווקא בקיץ היו סימנים מעודדים לגבי ההתנהלות.
לצערי זו תעודת עניות למועדון שארבעה ימים לפני חלון ההעברות הצליח בקושי להנחית חלוץ אחד להתרשמות. משהו ממש לא עובד טוב בנושא הזרים, חבל כי דווקא בקיץ היו סימנים מעודדים לגבי ההתנהלות.
yedidel כתב:לא יגיע בגלל בעיות ויזה (נשמע מוכר?).
ידידאל, אני חייב לציין ש"הפינה האופטימית" שלך חסרה לי מהמשחק אתמול...

מצטער, לא הייתי...שמעון א כתב:
ידידאל, אני חייב לציין ש"הפינה האופטימית" שלך חסרה לי מהמשחק אתמול...(אני רציני)
הפינה תחזור בשבת

הפועל ב"ש לוקה בסחר רציני בנושא הסקאוטינג לא מצליחים להביא זר אחד איכותי.
- סתיו אלימלך
לא הייתי אומר שאוסיאקו ומרקוביץ' הם לא זרים איכותיים בקנה מידה ישראלי.דניב כתב:הפועל ב"ש לוקה בסחר רציני בנושא הסקאוטינג לא מצליחים להביא זר אחד איכותי.
- dardasmiley
למיטב ידיעתי, מרקוביץ ואוסיאקו הגיעו בזכות דודו עזריה שעשה עבודת סקאוטינג מדהימה בשביל המועדון, לא ברור למה לא המשיכו את העבודה איתו... (או שאני טועה והוא עדיין במועדון, אם כן אשמח אם מישהו יתקן אותי)