לאור החלוקה של הליגה לפליאוף עליון ופליאוף תחתון בסיום הסיבוב השני, חמשת המשחקים הבאים הופכים להיות משחקים על עונה שלמה.
והנה היריבות:
מחזור 22 - הפועל עכו בבית.
מחזור 23 - הפועל רמת גן בחוץ (איצטדיון רמת גן).
מחזור 24 - הפועל ת"א בבית.
מחזור 25 - בני יהודה בחוץ (איצטדיון בלומפילד).
מחזור 26 - רמת השרון בבית.
עברנו 21 מחזורים, כשכל אחד לוקח מאותם משחקים את המחשבות שלו והרגשות שלו. אבל עכשיו זה הזמן לשים הכל בצד ולהתאחד כולנו כדי להביא את הקבוצה לפליאוף העליון.
בסוף העונה יהיה זמן לסיכומים ולביקורת כזאת או אחרת, אבל עכשיו כשחלון העברות של ינואר אוטוטו נסגר, וכשהמיקום של הקבוצות לפליאוף העליון/התחתון עומד לפני סגירה, זה הזמן שלנו להיות השחקן ה12 ולדחוף את הקבוצה לפליאוף העליון.
איך עושים את זה? באים בכל משחק כדי לעודד 90 דקות, מביאים לכל משחק עוד חבר/קרוב משפחה שלא מגיע בדרך כלל למשחקים, באים עם אנרגיות חיוביות ועם גישה שממשיכים לעודד ולתמוך בקבוצה גם אם קשה וגם אם הקבוצה נכנסת לפיגור או אפילו מפסידה. מכניסים לראש שלמרות שלא מדובר במחזורים האחרונים של העונה, כל משחק מהחמישה למעלה הוא כמו גמר גביע וככה צריך להתייחס לכל משחק מעכשיו ועד סוף הסיבוב.
עכשיו זה הזמן שלנו לעשות את ההבדל, עכשיו זה הזמן שלנו לעשות הכל כדי שבסיום המחזור ה26 הפועל באר שבע תהיה במקומה הטבעי - הפליאוף העליון.
צו 8 לאוהדי הקבוצה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: צו 8 לאוהדי הקבוצה!
אם יש למישהו הצעות שיוכלו לעזור, עכשיו זה הזמן. הצעות ייעול, הצעות שיווק, כל הצעה שיכולה לעזור תתקבל בשמחה.
יש כאן לא מעט אוהדים שנמצאים בקשר עם ההנהלה ויכולו להעביר את המסרים שלכם הלאה.
רעיונות שאני חושב שיכולים לעזור:
1. כפי שעלה כאן באחד מהטופיקים, שיווק המשחקים הנותרים, גם בבית וגם בחוץ.
להעביר להנהלה את המסר שהם יכולים לעזור לנו לעזור לקבוצה. החל ממחיר נמוך למשחקי הבית הנותרים (אם נעלה לפליאוף העליון הקבוצה לא רק תחזיר את ההשקעה אלא גם תגרוף רווחים נאים מהמשחקים מול הקבוצות הגדולות) ועד לסבסוד ההסעות בשני משחקי החוץ הנותרים כדי להגדיל את כמות האוהדים שיבואו לאותם משחקים.
2. פתיחת "אירוע" בפייסבוק שימשך מעכשיו ועד לסוף הסיבוב. המטרה של אירוע כזה היא כמובן שיווקית אבל לא רק. אפשר וצריך להכניס את האוהדים לטירוף, אפשר וצריך להסביר לאוהדים שההבדל בין הפליאוף העליון לפליאוף התחתון הוא עצום ושאנחנו חייבים לעשות הכל כדי שנהיה בפליאוף העליון.
(:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=DUzUPFm ... e=youtu.be[/BBvideo]
נ.ב
אשמח אם המנהלים ידביקו את הנושא הנוכחי עד סוף הסיבוב.
יש כאן לא מעט אוהדים שנמצאים בקשר עם ההנהלה ויכולו להעביר את המסרים שלכם הלאה.
רעיונות שאני חושב שיכולים לעזור:
1. כפי שעלה כאן באחד מהטופיקים, שיווק המשחקים הנותרים, גם בבית וגם בחוץ.
להעביר להנהלה את המסר שהם יכולים לעזור לנו לעזור לקבוצה. החל ממחיר נמוך למשחקי הבית הנותרים (אם נעלה לפליאוף העליון הקבוצה לא רק תחזיר את ההשקעה אלא גם תגרוף רווחים נאים מהמשחקים מול הקבוצות הגדולות) ועד לסבסוד ההסעות בשני משחקי החוץ הנותרים כדי להגדיל את כמות האוהדים שיבואו לאותם משחקים.
2. פתיחת "אירוע" בפייסבוק שימשך מעכשיו ועד לסוף הסיבוב. המטרה של אירוע כזה היא כמובן שיווקית אבל לא רק. אפשר וצריך להכניס את האוהדים לטירוף, אפשר וצריך להסביר לאוהדים שההבדל בין הפליאוף העליון לפליאוף התחתון הוא עצום ושאנחנו חייבים לעשות הכל כדי שנהיה בפליאוף העליון.
(:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=DUzUPFm ... e=youtu.be[/BBvideo]
נ.ב
אשמח אם המנהלים ידביקו את הנושא הנוכחי עד סוף הסיבוב.
משהו שתמיד עובד לפני משחקים עם עיניין : פוסטים בלתי נגמרים של אוהדי הפועל ב"ש בפייסבוק.
לומר לך את האמת? ארגון הקאמלס עושה את זה די מצויין.
אני אישית והחברים שלי גם מקבלים איזושהי מוטביציה יתרה לבוא כאשר יש רעש מסביב,
וזה בין היתר קורה הרבה כאשר הם (הקאמלס) מפמפמים בלי סוף בפייסבוק.
(ואנחנו חברה מאיזור אשדוד)
לומר לך את האמת? ארגון הקאמלס עושה את זה די מצויין.
אני אישית והחברים שלי גם מקבלים איזושהי מוטביציה יתרה לבוא כאשר יש רעש מסביב,
וזה בין היתר קורה הרבה כאשר הם (הקאמלס) מפמפמים בלי סוף בפייסבוק.
(ואנחנו חברה מאיזור אשדוד)

לדעתי הורדה של מחירים ושיווק אגרסיבי יכול להביא מעל ל 8,000 אדומים.
הורדת המחירים ל - 50/25. בנות באדום נכנסות חינם. כל העיר פרסומים על המשחק בשלטי חוצות.
לפמפם בפייסבוק על המשחק ועל זה שהמטרה היא לפחות 8,000 !
זה באמת משהו שההנהלה לוקה בחסר.. הם רואים כזה פוטנציאל לשבת.. למה לא מיום ראשון כבר להתחיל לעשות רעש?
הורדת מחירי כרטיסים, כניסה חינם לנשים באדום, פייסבוק והרצון ל 8,000 אדומים - היה מכניס טוב טוב לתודעה של כל באר שבעי באשר הוא שהוא חייב להגיע למשחק!
אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אני מקווה שהם לא יירדמו שם בהנהלה! חייבים להעיר אותם !!!!!!
הורדת המחירים ל - 50/25. בנות באדום נכנסות חינם. כל העיר פרסומים על המשחק בשלטי חוצות.
לפמפם בפייסבוק על המשחק ועל זה שהמטרה היא לפחות 8,000 !
זה באמת משהו שההנהלה לוקה בחסר.. הם רואים כזה פוטנציאל לשבת.. למה לא מיום ראשון כבר להתחיל לעשות רעש?
הורדת מחירי כרטיסים, כניסה חינם לנשים באדום, פייסבוק והרצון ל 8,000 אדומים - היה מכניס טוב טוב לתודעה של כל באר שבעי באשר הוא שהוא חייב להגיע למשחק!
אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אני מקווה שהם לא יירדמו שם בהנהלה! חייבים להעיר אותם !!!!!!
כל מי שאיכשהו יכול לדבר עם ההנהלה ולהעביר את המסר הזה... נשמח מאד.
וכמובן מעניין מה תהיה התגובה שלהם.
לנצל את הפוטנציאל!!!!!!
וכמובן מעניין מה תהיה התגובה שלהם.
לנצל את הפוטנציאל!!!!!!