אתם בוודאי זוכרים שברק בדש שיחק פה אחריי שגיא עזורי הלך או לפניי אני לא זוכר בוודאות, על כל פנים מה שאני רוצה לומר פה זה שהיה לקבוצה בעונה ההיא שחקני התקפה של קבוצת צמרת, וחוד של קבוצה שיכולה הייתה עונה לאחר מכן להיות בצמרת, ברק בדש ואוהד קדוסי ותסתכלו איזה שחקני התקפה היו לנו:
ברק בדש, דוד רביבו, מאור מליקסון, אוהד קדוסי ובנוסף אליהם גם היה את סיראז' נסאר שעדיין נמצא אבל הוא היה רק חלק מהסך השלם, תצרפו אל החבר'ה הללו את פלצ'וק ואת אוסיאקו ואת מרקוביץ' (ובכלל לסגל שהיה באותה עונה) ואת קלמי סבן והריי לכם סגל של קבוצת צמרת.
מדהים לחשוב שיכלה להיות פה קבוצה הרבה יותר טובה רק לפניי שנה-שנתיים...
לכן חבריה המסקנה המתבקשת היא שלא צריך להחליף חצי סגל כל שנה, צריך לחזק את המקומות הנכונים וזהו.
היו לקבוצה שני חלוצים מצוינים בעונת 2009-2010
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
היו לקבוצה שני חלוצים מצוינים בעונת 2009-2010
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: היו לקבוצה שני חלוצים מצוינים בעונת 2009-2010
לא חוכמה לדבר בדיעבד..
קדוסי הרוויח את השחרור שלו ביושר ואת ברק בדש גקי לא רצה שיימכר לנו ונתן מחיר מופרז
קדוסי הרוויח את השחרור שלו ביושר ואת ברק בדש גקי לא רצה שיימכר לנו ונתן מחיר מופרז
דוד רביבו השכר שלו לא הצדיק בכלל את היכולת על המגרש , מה שהוא מראה והראה באשדוד לא קרוב בכלל למה שהוא הראה שהוא שיחק בהפועל ב"ש.דר אדום בנשמה כתב:אתם בוודאי זוכרים שברק בדש שיחק פה אחריי שגיא עזורי הלך או לפניי אני לא זוכר בוודאות, על כל פנים מה שאני רוצה לומר פה זה שהיה לקבוצה בעונה ההיא שחקני התקפה של קבוצת צמרת, וחוד של קבוצה שיכולה הייתה עונה לאחר מכן להיות בצמרת, ברק בדש ואוהד קדוסי ותסתכלו איזה שחקני התקפה היו לנו:
ברק בדש, דוד רביבו, מאור מליקסון, אוהד קדוסי ובנוסף אליהם גם היה את סיראז' נסאר שעדיין נמצא אבל הוא היה רק חלק מהסך השלם, תצרפו אל החבר'ה הללו את פלצ'וק ואת אוסיאקו ואת מרקוביץ' (ובכלל לסגל שהיה באותה עונה) ואת קלמי סבן והריי לכם סגל של קבוצת צמרת.
מדהים לחשוב שיכלה להיות פה קבוצה הרבה יותר טובה רק לפניי שנה-שנתיים...
לכן חבריה המסקנה המתבקשת היא שלא צריך להחליף חצי סגל כל שנה, צריך לחזק את המקומות הנכונים וזהו.
מליקסון היה שחקן ענק , שהגיע לו להתקדם ואני מאחל לו רק טוב והצלחה בליגה הצרפתית והסיכוי שהוא היה נשאר הוא 0.
קדוסי לא היה טוב כשהוא שיחק(בליגת העל)שחקן שלדעתי פורח רק בקבוצות תחתית ולא מתאים לקבוצה שיש לה יומרות לתקוע יתד בצמרת של ליגת העל.
ברק בדש חלוץ מצויין , ושיחק טוב ואם אני לא טועה כבש שבעה שערים בקדנצייה הקצרה שלו בב"ש
אבל הסכום שדרש עליו ג'קי בן זקן לא היה הגיוני.
אם כבר שחקן ששיחק בתקופה הזאת והשחרור שלו לא היה מוצדק זה ערן לוי.
תגידו שהוא שמן , שהוא עצלן , שהוא לא זז , אבל כל מסירה שלו , כל בעיטה לשער זה מצב לגול.
ועכשיו נחזור להווה יש לנו , יש לנו קבוצה טובה מאוד עם קצת מזל היינו יותר למעלה.
ואם החלוץ הסרבי החדש יהיה טוב , נתחיל לקצור טיפה תפירות כבר השנה.
ערן לוי?גיא חניה כתב: דוד רביבו השכר שלו לא הצדיק בכלל את היכולת על המגרש , מה שהוא מראה והראה באשדוד לא קרוב בכלל למה שהוא הראה שהוא שיחק בהפועל ב"ש.
מליקסון היה שחקן ענק , שהגיע לו להתקדם ואני מאחל לו רק טוב והצלחה בליגה הצרפתית והסיכוי שהוא היה נשאר הוא 0.
קדוסי לא היה טוב כשהוא שיחק(בליגת העל)שחקן שלדעתי פורח רק בקבוצות תחתית ולא מתאים לקבוצה שיש לה יומרות לתקוע יתד בצמרת של ליגת העל.
ברק בדש חלוץ מצויין , ושיחק טוב ואם אני לא טועה כבש שבעה שערים בקדנצייה הקצרה שלו בב"ש
אבל הסכום שדרש עליו ג'קי בן זקן לא היה הגיוני.
אם כבר שחקן ששיחק בתקופה הזאת והשחרור שלו לא היה מוצדק זה ערן לוי.
תגידו שהוא שמן , שהוא עצלן , שהוא לא זז , אבל כל מסירה שלו , כל בעיטה לשער זה מצב לגול.
ועכשיו נחזור להווה יש לנו , יש לנו קבוצה טובה מאוד עם קצת מזל היינו יותר למעלה.
ואם החלוץ הסרבי החדש יהיה טוב , נתחיל לקצור טיפה תפירות כבר השנה.
זו בושה שהוא בכלל שיחק פה.
באמת שיש לו את הפוטנציאל להיות שחקן גדול. אבל הוא ממש לא. והוא בעיני, משפיע על יתר הקבוצה לרעה. יוצר אווירה גרועה בחדר הלבשה.
בשביל מה לך שחקן כזה? זה שחקן שמשדר יאוש.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)