אוהד קדוסי - יש מצב שפספסנו?
Re: אוהד קדוסי - יש מצב שפספסנו?
יצא לי לדבר עם מאור מליקסון לפני שנתיים בערך(ממש לפני שהוא עזב את ב"ש). דיברנו על ואשקנוסלוס וליאור אסולין(היו החלוצים של ב"ש עונה אחרי שקדוסי עזב), על זה שהם לא מספקים את הסחורה וההתקפה שלנו נראת רע. אמרתי לו שלדעתי קדוסי טוב יותר משניהם! והוא אמר לי במילים האלה: "קדוסי זה החלוץ הכי טוב ששיחקתי איתו"
הכי קל לדבר בדיעבד..
אצלנו הוא לא היה טוב.. בטח לא בליגת העל.
18 שערים בליגה הלאומית. בליגת העל 5. וזה די הרבה לשחקן שרוב המשחקים פתח על הספסל או לא שותף בכלל.gate5 כתב:הכי קל לדבר בדיעבד..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
והוא בטח כבש יותר מאדון דובב גבאי.שמעון א כתב: 18 שערים בליגה הלאומית. בליגת העל 5. וזה די הרבה לשחקן שרוב המשחקים פתח על הספסל או לא שותף בכלל.
אני באמת חושב שפספסנו את קדוסי וגם את ברק בדש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
1. כשדיברתי על תומר סוויסה הכוונה הייתה שהמספרים שלו משקרים. לכבוש ממצב נייח זה משהו שאתה צריך אבל זה לא הופך אותו לחלוץ איכותי.משה אוחיון כתב: 1. לא הבנתי, העובדה שסוויסה יודע לבעוט מצבים נייחים צריכה להוריד מהאיכויות שלו כשחקן?
2. קדוסי הוא בעיקר חלוץ מטרה, קדוסי תלוי המון בשחקן שמשחק לידו, קדוסי הוא חלוץ של תקופות. לעומת זאת סוויסה יכול לשחק גם בכנף וגם מאחורי החלוץ, אני חושב שסוויסה, לפחות ממה שראיתי, הוא שחקן מגוון יותר מקדוסי.
3. תמיד ידענו שלקדוסי יש כישרון, בתקופות הטובות שלו הוא מהחלוצים הטובים בליגה, אבל הבעיה שלו הייתה לשמור על יציבות, הבעיה שלו הייתה שהוא תלוי מאוד בשחקן שמשחק לידו (ההבדל ביכולת שלו בתקופה שלא היה לידו את אופיר חיים לתקופה שאופיר שיחק לידו הייתה קיצונית).
4. בשנה שעברה קדוסי כבש 10 שערים, העונה הוא עם 11 שערים והלוואי וימשיך לכבוש (רק לא במשחק הקרוב) כי מדובר בשחקן שתרם לעלייה שלנו ולכן אני מאחל לו הצלחה. ועדין, אני חושב שהוא מסוגל לכבוש יותר, אני חושב שאם הוא יצליח לשמור על יציבות לאורך עונה שלמה הוא באמת ימתג את עצמו כאחד מהחלוצים הטובים בליגה.
אם כבר לערוך השוואה בין קדוסי לבין מישהו מהסגל שלנו, אז קדוסי הוא דובב גבאי משופר...
2. וזה בדיוק מה שחסר לך. שחקן שיכניס את הכדור הארור שמתגלגל ליד השער, שפוגע פעמיים בכל משחק בקורה/ עמוד.
3. אני מסכימה ולא מתנוונת התכווח על זה. אבל בסוף העונה אם נתן מספרים - גם אם הוא לא היה שם כל משחק אבל ב75 אחוז מהם אני מרוצה. חלוצים לא מבקיעים בכל משחק (אלא אם קוראים להם מסי). לכן הסגל שלך צריך להיות מגוון, ואתה לא מסתמך על שחקן אחד שיבקיע.
4. ברור.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)