תכנונים לעונה הבאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
E26

Re: תכנונים לעונה הבאה

שליחה על ידי E26 »

להביא: דודו גורש, שפונגין, בן ווהבה, זר מוכח בעמדת קשר אחורי, פדרו גאלבן כפליימקר, 2(!!) חלוצים- ישראלי תותח(כהפתעה!) וזר מוכח.

לזרוק: אג'ידה, קלמי סבן, סוארס, קהת, אקספח.

עם הרכש הזה + הסגל שישאר = מבטיח שנדבר חזק מאוד בעונה הבאה.

אבל דיבורים לחוד וחלומות לחוד. עם ההנהלה שלנו כרגיל כגודל הציפייה גודל האכזבה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

צריכים במקסימום 5 שחקני חיזוק מהשורה הראשונה, לא מוטי מלכה למינהם.

הייתי מביא חלוץ סקורר, קשר אחורי, קשר יצירתי אחד, בלם ומגן ימני.
הייתי שולח 4-5 שחקנים הביתה ועוד 4-5 שחקנים מהרכב של השנה שם בספסל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
הייתי מעדיף שיתמקדו בשלושה שחקנים איכותיים באמת בעמדות הקשר המרכזי (במקום סוארז, לא לשחרר את אוסיאקו), קשר התקפי וחלוץ.
אם יוחלט שאג'ידה לא מספק את הסחורה ויש חלופה טובה יותר אז הייתי משנה גם שם.
בשאר העמדות אפשר להסתפק בחומר הקיים או לחילופין להסתפק בשחקנים בינוניים שיעשו את העבודה (כמו סבן וגזל לדוגמא).
שלושה-ארבעה שחקנים חדשים ברמה גבוהה בתוספת להמשכיות של הסגל הקיים ואנחנו יכולים לדבר חזק בעונה הבאה.

החלום לעונה הבאה הוא אליניב ברדה.
שחקן שמתאים לנו מכל הבחינות (מקצועית, תדמיתית, שיווקית וגם יכול לקחת על עצמו את תפקיד הקפטן שחסר לנו), הוא חייב להיות המטרה הראשית של הקיץ.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אנחנו צריכים להסתפק ב5-4 רכש שיהיו טובים, שוער הייתי הולך על בוריס קליימן מהפועל ת"א או ברק לוי ממכבי ת"א- שני שוערים צעירים ומבטיחים בכדורגל הישראלי.
להביא בלם במקומו של מרקוביץ.. הסיבה היא שמרקוביץ מבוגר,כבד,ויש לו חלק מכמה שערים ספגנו העונה,עדיף בשנים שיבואו להשקיע בבלם צעיר (סרי פאלח מנתניה יכול להיות אופציה טובה)
להביא שחקן יצירתי וטכני (בסגנון של גילי ורמוט, שיכניס את הכדורים לחלוצים ויעשה את הדריבל)- דני פרדה ממכבי פתח תקווה יכול להיות על המשבצת הזאת,
להביא את פדרו גלאבן/שחקן זר מבחוץ שיחזק את הקישור,
להביא חלוץ סקורר אמיתי מבחוץ,

לוותר על : אג'ידה,סבן,מרקוביץ',ברוכאין,אקסברד

למכור:סוראז

ההרכב שכן הייתי רוצה לראות :

קליימן/לוי

דוידזאדה פאלח/** גביש אילוז

פרדה אוסיאקו ז'ינו גלאבן

*** / סויסה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מגוחך להציע (שוב) להחליף חמישה שחקנים ויותר.

מגוחך כי אנחנו רואים שזה לא עובד.

מגוחך כי זה לא שסגל הקבוצה לא איכותי הוא פשוט לא מאוזן. וחסר בו עומק (עומק שצריך להבוא משחקנים צעירים ולא מעוד שחקנים שבאים לעשות קופה לפני שתולים את הנעליים).

די כבר עם השטויות. חלוץ טוב. להחליף את מי שאין ברירה (סוארס רוצה לעזוב אז אין ממש ברירה). לשם שינוי לא צריך מגן ימני גם כי אילוז עשה קפיצה קדימה (אולי כי סוף סוף יש לו תחרות על חולצת ההרכב).

ובעיקר חשוב לשמור על מבנה הקבוצה.
אני לא חושבת שמדובר בסגל פחות איכותי מההוא שהעלה אותנו ליגה עם לופא קדוש, והסיבה שהסגל ההוא הצליח זה שהוא רץ 3-4 עונות ברציפות.

חשוב לא להחליף את כל הזרים, את מי שאפשר לשמור לשמור, זר זה הימור. גם אם כבר היה כאן. גם אם הוא יחסית יקר. הסתגלות של זר היא בעייתית, בטח בעיר כמו באר שבע (אזעקות וכו').

מילת המפתח היא לשמור על כמה שיותר מהסגל הקיים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אולי אני במיעוט (יש לי הרגשה שזה ישתנה עד לסוף העונה), אבל אני חושב שהצעד הכי חשוב שאנחנו צריכים לעשות בקיץ זה להחליף את אלישע ברן בן שמעון. להחליט שהולכים על בן שמעון בכל הכוח ולעשות מעכשיו הכל כדי שבקיץ רן בן שמעון יהיה מאמן הקבוצה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:אולי אני במיעוט (יש לי הרגשה שזה ישתנה עד לסוף העונה), אבל אני חושב שהצעד הכי חשוב שאנחנו צריכים לעשות בקיץ זה להחליף את אלישע ברן בן שמעון. להחליט שהולכים על בן שמעון בכל הכוח ולעשות מעכשיו הכל כדי שבקיץ רן בן שמעון יהיה מאמן הקבוצה...
אני מת שזה יקרה רק כדי לראות אותך בעוד שנה קורא לרן בן שמעון להתפטר.

נולדתם עם חוסר סבלנות בוריד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:
אני מת שזה יקרה רק כדי לראות אותך בעוד שנה קורא לרן בן שמעון להתפטר.

נולדתם עם חוסר סבלנות בוריד.
אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
הגיע הזמן שנהיה קבוצה שדורשת מהאנשים בה (כולל שחקנים ומאמנים) לעמוד במטרות שהוגדרו בקיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
הגיע הזמן שנהיה קבוצה שדורשת מהאנשים בה (כולל שחקנים ומאמנים) לעמוד במטרות שהוגדרו בקיץ.
בוא נניח לרגע שרב"ש ילך למכבי ת"א.
מה אתה מציע במקרה הזה?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
אז אלישע לא השיג (למרות שעדיין מוקדם לקבוע) בדיוק את התוצאות הרצויות. אני לא רואה שבריאל מדריד פיטרו את מוריניו אחרי שלא הביא אליפות בעונה הראשונה.

אלישע עשה טעויות ואלישע כנראה לא יעמוד בדיוק ביעדים (שדרך אגב אני לא זוכר מתי בדיוק הוא הגדיר אותם כפלייאוף עליון), אבל תהיה חכם ולא צודק, יציבות היא זו שתביא הצלחה. אלישע טעה ואלישע יתקן, די כבר לזרוק מאמנים כל עונה, ככה לא נגיע לכלום.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

bs war כתב:
אז אלישע לא השיג (למרות שעדיין מוקדם לקבוע) בדיוק את התוצאות הרצויות. אני לא רואה שבריאל מדריד פיטרו את מוריניו אחרי שלא הביא אליפות בעונה הראשונה.

אלישע עשה טעויות ואלישע כנראה לא יעמוד בדיוק ביעדים (שדרך אגב אני לא זוכר מתי בדיוק הוא הגדיר אותם כפלייאוף עליון).
ברגע שאלונה החתימה את אלישע - זה אומר פלייאוף עליון! אז זה די פשוט, אם הוא לא יצליח - נכשל.
אלישע מקבל תמיכה ואהבה מהאוהדים שהוא לא יקבל באף קבוצה בארץ אם הוא יביא את התוצאות הבינוניות שהוא מביא בב"ש.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מבחינתנו אלישע חייב להישאר גם אם לא יצליח להגיע לפליאוף העליון, לצערי אני בכלל לא בטוח שהוא ירצה להמשיך.

אין סיכוי שרן בן שמעון יתקרב לפה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

תמשיך "לדרוש", תמשיך...
כל שנה בינתיים החלפת מאמן בגלל הדרישות שלך...
תמשיך להאשים כל מאמן שמגיע, תמשיך להחליף את כל הסגל כל עונה, תמשיך לקבוע שוב מטרות דמיוניות, להיות מופתע, להגיד שהמאמן עשה הרבה טעויות וחוזר חלילה

תמשיך.

סומך על אורי או ידידאל שיקפיצו את הטופיק הזה כשתנסה לגרש מפה את בן שמעון (שכולי תקווה שלא יגיע כדי שאלישע ימשיך בשקט ויתווה דרך).

שלח תגובה