תכנונים לעונה הבאה
Re: תכנונים לעונה הבאה
להביא: דודו גורש, שפונגין, בן ווהבה, זר מוכח בעמדת קשר אחורי, פדרו גאלבן כפליימקר, 2(!!) חלוצים- ישראלי תותח(כהפתעה!) וזר מוכח.
לזרוק: אג'ידה, קלמי סבן, סוארס, קהת, אקספח.
עם הרכש הזה + הסגל שישאר = מבטיח שנדבר חזק מאוד בעונה הבאה.
אבל דיבורים לחוד וחלומות לחוד. עם ההנהלה שלנו כרגיל כגודל הציפייה גודל האכזבה.
לזרוק: אג'ידה, קלמי סבן, סוארס, קהת, אקספח.
עם הרכש הזה + הסגל שישאר = מבטיח שנדבר חזק מאוד בעונה הבאה.
אבל דיבורים לחוד וחלומות לחוד. עם ההנהלה שלנו כרגיל כגודל הציפייה גודל האכזבה.
צריכים במקסימום 5 שחקני חיזוק מהשורה הראשונה, לא מוטי מלכה למינהם.
הייתי מביא חלוץ סקורר, קשר אחורי, קשר יצירתי אחד, בלם ומגן ימני.
הייתי שולח 4-5 שחקנים הביתה ועוד 4-5 שחקנים מהרכב של השנה שם בספסל.
הייתי מביא חלוץ סקורר, קשר אחורי, קשר יצירתי אחד, בלם ומגן ימני.
הייתי שולח 4-5 שחקנים הביתה ועוד 4-5 שחקנים מהרכב של השנה שם בספסל.

בס"ד
הייתי מעדיף שיתמקדו בשלושה שחקנים איכותיים באמת בעמדות הקשר המרכזי (במקום סוארז, לא לשחרר את אוסיאקו), קשר התקפי וחלוץ.
אם יוחלט שאג'ידה לא מספק את הסחורה ויש חלופה טובה יותר אז הייתי משנה גם שם.
בשאר העמדות אפשר להסתפק בחומר הקיים או לחילופין להסתפק בשחקנים בינוניים שיעשו את העבודה (כמו סבן וגזל לדוגמא).
שלושה-ארבעה שחקנים חדשים ברמה גבוהה בתוספת להמשכיות של הסגל הקיים ואנחנו יכולים לדבר חזק בעונה הבאה.
החלום לעונה הבאה הוא אליניב ברדה.
שחקן שמתאים לנו מכל הבחינות (מקצועית, תדמיתית, שיווקית וגם יכול לקחת על עצמו את תפקיד הקפטן שחסר לנו), הוא חייב להיות המטרה הראשית של הקיץ.
הייתי מעדיף שיתמקדו בשלושה שחקנים איכותיים באמת בעמדות הקשר המרכזי (במקום סוארז, לא לשחרר את אוסיאקו), קשר התקפי וחלוץ.
אם יוחלט שאג'ידה לא מספק את הסחורה ויש חלופה טובה יותר אז הייתי משנה גם שם.
בשאר העמדות אפשר להסתפק בחומר הקיים או לחילופין להסתפק בשחקנים בינוניים שיעשו את העבודה (כמו סבן וגזל לדוגמא).
שלושה-ארבעה שחקנים חדשים ברמה גבוהה בתוספת להמשכיות של הסגל הקיים ואנחנו יכולים לדבר חזק בעונה הבאה.
החלום לעונה הבאה הוא אליניב ברדה.
שחקן שמתאים לנו מכל הבחינות (מקצועית, תדמיתית, שיווקית וגם יכול לקחת על עצמו את תפקיד הקפטן שחסר לנו), הוא חייב להיות המטרה הראשית של הקיץ.
אנחנו צריכים להסתפק ב5-4 רכש שיהיו טובים, שוער הייתי הולך על בוריס קליימן מהפועל ת"א או ברק לוי ממכבי ת"א- שני שוערים צעירים ומבטיחים בכדורגל הישראלי.
להביא בלם במקומו של מרקוביץ.. הסיבה היא שמרקוביץ מבוגר,כבד,ויש לו חלק מכמה שערים ספגנו העונה,עדיף בשנים שיבואו להשקיע בבלם צעיר (סרי פאלח מנתניה יכול להיות אופציה טובה)
להביא שחקן יצירתי וטכני (בסגנון של גילי ורמוט, שיכניס את הכדורים לחלוצים ויעשה את הדריבל)- דני פרדה ממכבי פתח תקווה יכול להיות על המשבצת הזאת,
להביא את פדרו גלאבן/שחקן זר מבחוץ שיחזק את הקישור,
להביא חלוץ סקורר אמיתי מבחוץ,
לוותר על : אג'ידה,סבן,מרקוביץ',ברוכאין,אקסברד
למכור:סוראז
ההרכב שכן הייתי רוצה לראות :
קליימן/לוי
דוידזאדה פאלח/** גביש אילוז
פרדה אוסיאקו ז'ינו גלאבן
*** / סויסה
להביא בלם במקומו של מרקוביץ.. הסיבה היא שמרקוביץ מבוגר,כבד,ויש לו חלק מכמה שערים ספגנו העונה,עדיף בשנים שיבואו להשקיע בבלם צעיר (סרי פאלח מנתניה יכול להיות אופציה טובה)
להביא שחקן יצירתי וטכני (בסגנון של גילי ורמוט, שיכניס את הכדורים לחלוצים ויעשה את הדריבל)- דני פרדה ממכבי פתח תקווה יכול להיות על המשבצת הזאת,
להביא את פדרו גלאבן/שחקן זר מבחוץ שיחזק את הקישור,
להביא חלוץ סקורר אמיתי מבחוץ,
לוותר על : אג'ידה,סבן,מרקוביץ',ברוכאין,אקסברד
למכור:סוראז
ההרכב שכן הייתי רוצה לראות :
קליימן/לוי
דוידזאדה פאלח/** גביש אילוז
פרדה אוסיאקו ז'ינו גלאבן
*** / סויסה
מגוחך להציע (שוב) להחליף חמישה שחקנים ויותר.
מגוחך כי אנחנו רואים שזה לא עובד.
מגוחך כי זה לא שסגל הקבוצה לא איכותי הוא פשוט לא מאוזן. וחסר בו עומק (עומק שצריך להבוא משחקנים צעירים ולא מעוד שחקנים שבאים לעשות קופה לפני שתולים את הנעליים).
די כבר עם השטויות. חלוץ טוב. להחליף את מי שאין ברירה (סוארס רוצה לעזוב אז אין ממש ברירה). לשם שינוי לא צריך מגן ימני גם כי אילוז עשה קפיצה קדימה (אולי כי סוף סוף יש לו תחרות על חולצת ההרכב).
ובעיקר חשוב לשמור על מבנה הקבוצה.
אני לא חושבת שמדובר בסגל פחות איכותי מההוא שהעלה אותנו ליגה עם לופא קדוש, והסיבה שהסגל ההוא הצליח זה שהוא רץ 3-4 עונות ברציפות.
חשוב לא להחליף את כל הזרים, את מי שאפשר לשמור לשמור, זר זה הימור. גם אם כבר היה כאן. גם אם הוא יחסית יקר. הסתגלות של זר היא בעייתית, בטח בעיר כמו באר שבע (אזעקות וכו').
מילת המפתח היא לשמור על כמה שיותר מהסגל הקיים.
מגוחך כי אנחנו רואים שזה לא עובד.
מגוחך כי זה לא שסגל הקבוצה לא איכותי הוא פשוט לא מאוזן. וחסר בו עומק (עומק שצריך להבוא משחקנים צעירים ולא מעוד שחקנים שבאים לעשות קופה לפני שתולים את הנעליים).
די כבר עם השטויות. חלוץ טוב. להחליף את מי שאין ברירה (סוארס רוצה לעזוב אז אין ממש ברירה). לשם שינוי לא צריך מגן ימני גם כי אילוז עשה קפיצה קדימה (אולי כי סוף סוף יש לו תחרות על חולצת ההרכב).
ובעיקר חשוב לשמור על מבנה הקבוצה.
אני לא חושבת שמדובר בסגל פחות איכותי מההוא שהעלה אותנו ליגה עם לופא קדוש, והסיבה שהסגל ההוא הצליח זה שהוא רץ 3-4 עונות ברציפות.
חשוב לא להחליף את כל הזרים, את מי שאפשר לשמור לשמור, זר זה הימור. גם אם כבר היה כאן. גם אם הוא יחסית יקר. הסתגלות של זר היא בעייתית, בטח בעיר כמו באר שבע (אזעקות וכו').
מילת המפתח היא לשמור על כמה שיותר מהסגל הקיים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אולי אני במיעוט (יש לי הרגשה שזה ישתנה עד לסוף העונה), אבל אני חושב שהצעד הכי חשוב שאנחנו צריכים לעשות בקיץ זה להחליף את אלישע ברן בן שמעון. להחליט שהולכים על בן שמעון בכל הכוח ולעשות מעכשיו הכל כדי שבקיץ רן בן שמעון יהיה מאמן הקבוצה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני מת שזה יקרה רק כדי לראות אותך בעוד שנה קורא לרן בן שמעון להתפטר.משה אוחיון כתב:אולי אני במיעוט (יש לי הרגשה שזה ישתנה עד לסוף העונה), אבל אני חושב שהצעד הכי חשוב שאנחנו צריכים לעשות בקיץ זה להחליף את אלישע ברן בן שמעון. להחליט שהולכים על בן שמעון בכל הכוח ולעשות מעכשיו הכל כדי שבקיץ רן בן שמעון יהיה מאמן הקבוצה...
נולדתם עם חוסר סבלנות בוריד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).RedRock כתב:
אני מת שזה יקרה רק כדי לראות אותך בעוד שנה קורא לרן בן שמעון להתפטר.
נולדתם עם חוסר סבלנות בוריד.
הגיע הזמן שנהיה קבוצה שדורשת מהאנשים בה (כולל שחקנים ומאמנים) לעמוד במטרות שהוגדרו בקיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בוא נניח לרגע שרב"ש ילך למכבי ת"א.משה אוחיון כתב: אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
הגיע הזמן שנהיה קבוצה שדורשת מהאנשים בה (כולל שחקנים ומאמנים) לעמוד במטרות שהוגדרו בקיץ.
מה אתה מציע במקרה הזה?
אז אלישע לא השיג (למרות שעדיין מוקדם לקבוע) בדיוק את התוצאות הרצויות. אני לא רואה שבריאל מדריד פיטרו את מוריניו אחרי שלא הביא אליפות בעונה הראשונה.משה אוחיון כתב: אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
אלישע עשה טעויות ואלישע כנראה לא יעמוד בדיוק ביעדים (שדרך אגב אני לא זוכר מתי בדיוק הוא הגדיר אותם כפלייאוף עליון), אבל תהיה חכם ולא צודק, יציבות היא זו שתביא הצלחה. אלישע טעה ואלישע יתקן, די כבר לזרוק מאמנים כל עונה, ככה לא נגיע לכלום.
ברגע שאלונה החתימה את אלישע - זה אומר פלייאוף עליון! אז זה די פשוט, אם הוא לא יצליח - נכשל.bs war כתב:
אז אלישע לא השיג (למרות שעדיין מוקדם לקבוע) בדיוק את התוצאות הרצויות. אני לא רואה שבריאל מדריד פיטרו את מוריניו אחרי שלא הביא אליפות בעונה הראשונה.
אלישע עשה טעויות ואלישע כנראה לא יעמוד בדיוק ביעדים (שדרך אגב אני לא זוכר מתי בדיוק הוא הגדיר אותם כפלייאוף עליון).
אלישע מקבל תמיכה ואהבה מהאוהדים שהוא לא יקבל באף קבוצה בארץ אם הוא יביא את התוצאות הבינוניות שהוא מביא בב"ש.
מבחינתנו אלישע חייב להישאר גם אם לא יצליח להגיע לפליאוף העליון, לצערי אני בכלל לא בטוח שהוא ירצה להמשיך.
אין סיכוי שרן בן שמעון יתקרב לפה.
אין סיכוי שרן בן שמעון יתקרב לפה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
משה אוחיון כתב: אני חושב שאלישע עשה הרבה טעויות השנה, אבל נעזוב אותם כרגע בצד. בוא נתמקד בעובדה שאלישע הצהיר שהמטרה של הקבוצה היא פליאוף עליון, במידה ועוד ארבעה מחזורים לא נשיג את המטרה שהוצהרה תחת כל עץ רענן, ואולי אפילו נסיים רק במקום התשיעי, אני חושב שצריך לחשוב על החלפה של אלישע במאמן הישראלי הכי איכותי שנמצא היום בשוק (רן בן שמעון).
תמשיך "לדרוש", תמשיך...
כל שנה בינתיים החלפת מאמן בגלל הדרישות שלך...
תמשיך להאשים כל מאמן שמגיע, תמשיך להחליף את כל הסגל כל עונה, תמשיך לקבוע שוב מטרות דמיוניות, להיות מופתע, להגיד שהמאמן עשה הרבה טעויות וחוזר חלילה
תמשיך.
סומך על אורי או ידידאל שיקפיצו את הטופיק הזה כשתנסה לגרש מפה את בן שמעון (שכולי תקווה שלא יגיע כדי שאלישע ימשיך בשקט ויתווה דרך).