אחרי שאני רואה את הכתבה בספורט 5 על קללות לכיוון אלונה אני ממש נגעל, ולא רק מאותם סוררים.
הבנו שהתקשורת רק מנסה ליצור פרובוקציות ושהיא ניזונה מאש אבל זה כבר ממש מתחיל להגעיל.
בקושי 5 אנשים הכינו את השלט וקיללו כי זה מה שמדליק אותם והם אומרים במפורש שזה סתם שטויות וככה הם יכנסו לטלויזיה ולאתרי החדשות. ואתם כמו עיוורים הולכים אחרי קולם.
באירופה מזמן הפסיקו לצלם את האוהדים שנכנסים למגרש, וזה קורה אחת לכמה משחקים, ורק אצלנו עוד מחפשים את הצהוב והמגעיל במקום להתרכז בעידוד של מעל ל 4000 אוהדים, למה אין על זה כתבה ראשית באתרים?, מעדיפים לפנות מקום ל 5 מאשר ל 4000 ואחרי זה אומרים שהכדורגל שלנו דפוק ולא מושך אנשים חדשים.
אחרי שהציבור בבית רואה את הכתבות האלה הוא יכול לחשוב שכל האיצטדיון עמד על הגדרות וזורק פחיות שתיה לעבר יציע הכבוד ואם ידע שמדובר בכחמישה אנשים שהם 0.00125 אחוז מהקהל שהיה אתמול הם היו בשוק.
עוד טופיק על התקשורת
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: עוד טופיק על התקשורת
שים לב שזה תמיד אותו כתב שמנסה להשחיר את האוהדים , זיו אברג'יל
לא שאוהדים הם טלית שכולה תכלת , אבל הוא באופן קבוע משחיר את שמנו.
לא שאוהדים הם טלית שכולה תכלת , אבל הוא באופן קבוע משחיר את שמנו.

לא מבין את הבעיה עם השלט.
מבין בהחלט את הבעיה עם הקללות - התקשורת ובראשה השטינקר אברג'יל, שכבר עשה לנו נזק לא קטן במקרה עזורי, רק מחפשים להפוך אותנו ל"לה פמיליה" של הדרום, ואני מניח שגם אלונה ובעיקר נושאת כליה הגברת חלפון לא בוחלים בהשחרת כלל האוהדים בעבור האינטרסים האישיים שלהן.
מבין בהחלט את הבעיה עם הקללות - התקשורת ובראשה השטינקר אברג'יל, שכבר עשה לנו נזק לא קטן במקרה עזורי, רק מחפשים להפוך אותנו ל"לה פמיליה" של הדרום, ואני מניח שגם אלונה ובעיקר נושאת כליה הגברת חלפון לא בוחלים בהשחרת כלל האוהדים בעבור האינטרסים האישיים שלהן.
הפועל אני כבר משתגע
כתב שמחפש רק את הרע וזו הדרך היחידה שלו להכניס כתבות לאתר של ערוץ הספורט.
מה שאותו כתב לא מבין זה שאם לא תהיה הפועל ב"ש גם לא תהיה לו עבודה כנראה כי גם את האחריות שלכתוב על בית"ר ירושלים לקחו לו.
חבל שיש לנו בקהל אוהדים שנותנים לו כל הזמן מחדש את ההזדמנות להשחיר את כל הקהל.
מה שאותו כתב לא מבין זה שאם לא תהיה הפועל ב"ש גם לא תהיה לו עבודה כנראה כי גם את האחריות שלכתוב על בית"ר ירושלים לקחו לו.
חבל שיש לנו בקהל אוהדים שנותנים לו כל הזמן מחדש את ההזדמנות להשחיר את כל הקהל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הוא חייב לתת קונטרה לזריקת נעליים של אדל ולשריפות של אוהדי בית"ר, אז הוא מנסה לעשות מאיתנו חיות.
תקשורת סוג ז'.
תקשורת סוג ז'.
- סתיו אלימלך
לא כועס על עוד עיתונאי קטן שעושה את עבודתו. מתבייש בקומץ(אצלנו זה באמת קומץ)
המגעיל והדוחה ומקווה שיעיפו אנשים כאלו מהמגרשים. הבעיה היא לא התקשורת,אלא
מי שמרים לה להנחתות!
המגעיל והדוחה ומקווה שיעיפו אנשים כאלו מהמגרשים. הבעיה היא לא התקשורת,אלא
מי שמרים לה להנחתות!