0-0 חמישי העונה,מישהו אמר קבוצה אפורה?
שוב פותחים בבית מול ריאל מדרי.... אה סליחה עכו עם שני קשרים אחוריים שלא מכירים שום דבר חוץ מגרזן,מזל שגזל היה בספק אחרת המספר היה גדל.
שוב אקספח פותח בהרכב ומראה לנו שגם אם אתה עיוור(במחילה מכל העיוורים) אתה יכול לפתוח בהרכב של קבוצה בליגת העל ולהיות החילוף האחרון.
שוב חילוף עם מר רועי קהת ,שהתרומה שלו למשחק היא כלום ושום דבר בשקית שקופה עם חור,ושבסוף העונה הוא חוזר לקרית שלום.
0 שערים מול הקבוצה החלשה בליגה,הקבוצה שספגה הכי הרבה פעמים העונה.
אבירם ברוכיאן בועט לשער פעם אחת במשחק,וגם היא פגעה ביועצת יופי בסופר פארם.אגב זה רק אני או שכל פעם שהוא בועט הוא גם נופל....שווה בדיקה.
שוב האוהדים שלנו מוצאים את האשם הלא נכון -אביתר אילוז.שחקן שכל חייו הוא קשר בצד ימין שהוסט להיות מגן ימני שהוסט להיות מגן שמאלי.
הפינה הפסימית מחזור 22
Re: הפינה הפסימית מחזור 22
בס"ד
תומר סוויסה- רע מאוד מפתיחת הסיבוב השני.
לבעוט חופשיות זה יופי, צריך גם תרומה למשחק הרץ. ניתן לו את ההנחה שהוא לא לגמרי כשיר במאת האחוזים.
סוארס- הייתי מכניס את גזל במקומו כבר במחצית.
סבן- עלה ורץ הרבה, לא שווה הרבה אם הוא לא מצליח להוציא הרמה אחת נורמלית כשלא פעם היה חופשי ועם מספיק זמן לכוון (עניין ההרמות תקף גם לאילוז ודוידזאדה).
תומר סוויסה- רע מאוד מפתיחת הסיבוב השני.
לבעוט חופשיות זה יופי, צריך גם תרומה למשחק הרץ. ניתן לו את ההנחה שהוא לא לגמרי כשיר במאת האחוזים.
סוארס- הייתי מכניס את גזל במקומו כבר במחצית.
סבן- עלה ורץ הרבה, לא שווה הרבה אם הוא לא מצליח להוציא הרמה אחת נורמלית כשלא פעם היה חופשי ועם מספיק זמן לכוון (עניין ההרמות תקף גם לאילוז ודוידזאדה).
עידו אקסברד בציוץ בטוויטר שמראה שהמצב גרוע משחשבתי-
״תפסיקו לבלבל את המוח על ההחמצות,אנחנו מגיעים למצבים וזה מה שחשוב״
הלו עידו- מותר להחמיץ זה חלק מהמשחק,אבל חלק ממנו זה גם להבקיע.
״תפסיקו לבלבל את המוח על ההחמצות,אנחנו מגיעים למצבים וזה מה שחשוב״
הלו עידו- מותר להחמיץ זה חלק מהמשחק,אבל חלק ממנו זה גם להבקיע.

תומר סוויסה - בכושר הנוכחי שלו , ובתפוקה של הסיבוב השני אני מעדיף כבר את גבאי.
סוארז - חושך ,מאבד כדורים במרכז המגרש , מוסר לא מדויק , לא עושה התקפה לא עושה הגנה
עד לסוף עונה לרוץ עם גזל ואוסיאקו בהרכב כשסוארז על הספסל(גם ככה עוזב אותנו בקיץ).
עודד גביש - ממשיך עם היום אסל , יום בסל היום הביא משחק לא טוב שלמזלנו עכו לא ניצלה את זה.
סוארז - חושך ,מאבד כדורים במרכז המגרש , מוסר לא מדויק , לא עושה התקפה לא עושה הגנה
עד לסוף עונה לרוץ עם גזל ואוסיאקו בהרכב כשסוארז על הספסל(גם ככה עוזב אותנו בקיץ).
עודד גביש - ממשיך עם היום אסל , יום בסל היום הביא משחק לא טוב שלמזלנו עכו לא ניצלה את זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דיי אין לי כוח כבר לקבוצה הזאת, לא מסוגלים לכבוש מול הקבוצה עם ההגנה הגרועה בליגה לעזאזל!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סוארז - פשוט מגעיל אותי, לא רוצה לשחק שילך, נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא על המגרש.
נאסר - חוץ מעשר דקות אחרונות די סבירות עם ניסיונות בעיטה וקצת פעלתנות, הרגיש לי בדיוק כמו סוארז.
סויסה - נראה כאילוכל מה שהוא מחכה לו זה המצבים הנייחים (שבכוח והצגות הוא מנסה להשיג), חוץ מ\ה הוא בקושי זז על המגרש.
מבחינתי אין סיבה שאף אחד משלושתם יראה דשא בשבוע הבא.
נאסר - חוץ מעשר דקות אחרונות די סבירות עם ניסיונות בעיטה וקצת פעלתנות, הרגיש לי בדיוק כמו סוארז.
סויסה - נראה כאילוכל מה שהוא מחכה לו זה המצבים הנייחים (שבכוח והצגות הוא מנסה להשיג), חוץ מ\ה הוא בקושי זז על המגרש.
מבחינתי אין סיבה שאף אחד משלושתם יראה דשא בשבוע הבא.
רק אהבה תנצח...
חלק לא קטן מהקהל מזכיר לי את ימי גיא לוי בהם מנסים בכל הכוח לפגוע בקבוצה במסווה של מאבק אידיאולוגי כזה או אחר.
מקללים את אקסברד, שורקים לו בוז בכל נגיעה בכדור, מקללים את אלונה וצועקים ללה ללכת הביתה ביציאה מהמגרש,עומדים מאחורי אופיר דוידזאדה (שאני מאוד אוהב אך לצערי עשה טעות חמורה) שפגע בקבוצה במהלך שלו ועוד ועוד דוגמאות.
אוהדים פח !
מקללים את אקסברד, שורקים לו בוז בכל נגיעה בכדור, מקללים את אלונה וצועקים ללה ללכת הביתה ביציאה מהמגרש,עומדים מאחורי אופיר דוידזאדה (שאני מאוד אוהב אך לצערי עשה טעות חמורה) שפגע בקבוצה במהלך שלו ועוד ועוד דוגמאות.
אוהדים פח !
[align=center]
GIFSoup[/align]

סליחה אבל אקספח קיבל כל הזדמנות אפשרית והגיונית.
שום קשר לאוהדים אם הבנאדם לא מסוגל לשים גולים ממצבים של מיליון אחוז - אל תנסה להפיל את זה שהוא גרוע על הקהל.
ושוב אני אחזור על עצמי: כשיש לנו חלוצים כאלה "מוצלחים" - אני לא מבין למה לא שחקני הקישור לא בועטים מספיק מרחוק..?? לאלישע הפיתרונים...
שום קשר לאוהדים אם הבנאדם לא מסוגל לשים גולים ממצבים של מיליון אחוז - אל תנסה להפיל את זה שהוא גרוע על הקהל.
ושוב אני אחזור על עצמי: כשיש לנו חלוצים כאלה "מוצלחים" - אני לא מבין למה לא שחקני הקישור לא בועטים מספיק מרחוק..?? לאלישע הפיתרונים...
הפועל אני כבר משתגע
ניהול המשחק של אלישע - כבר עשית נכון והקדמת עם החילופים, למה להוציא את השחקנים הכי יצירתיים שלך על המגרש?
לא מבין את זה.
לא מבין את זה.

זה שהוא מחמיץ הרבה לא אומר שצריך לשרוק לו בוז בכל רגע.. - אל תנסה להפיל את זה שהקהל מקלל עליו.8red כתב:סליחה אבל אקספח קיבל כל הזדמנות אפשרית והגיונית.
הפועל באר שבע ♥
בוז בכל רגע? כנראה לא היית במשחק הבית לפני שבועיים כשרוב הקהל עודד אותו וקרא לו לבוא עד הגדר, לאחר שהוחלף אחרי שהספיק להחמיץ בפעם המיליון...אז באמת שאי אפשר להפיל את זה שהוא פשוט פח על הקהל.
הפועל אני כבר משתגע