זכרונות מגילי
זכרונות מגילי
עונת 2007/2008, בשלהי העונה הראשונה של אלונה, גילי לנדאו מוצא את עצמו חודש וחצי לסיום העונה עם סיכויים קלושים לעלייה.
בהחלטה שאין לה שום הגיון מקצועי הוא עובר להרכב עם 4 חלוצים והקבוצה לראשונה מוצאת את עצמה עם 5 נצחונות רצופים שאמנם לא עזרו בסופו של דבר, אבל נתנו תחושת פספוס.
אמנם במצבנו היום נותרו רק 4 משחקים, אבל גם רק 3.5 נקודות (בהתחשב בהפרש שערים שלנו). בהתחשב בזה שאשדוד ובית"ר בירידה ויש לנו עוד מפגש בית מול רמה"ש לא צריך להתייאש.
הבעיה - אנחנו ההתקפה השנייה הגרועה בליגה. ככה אי אפשר לייצר רצף.
אני רואה קשר ישיר בתזמון של הירידה ביכולת של סוויסה לפציעה שלו ככה שלדעתי לא לעניין לבוא אליו בטענות, כמו שלא באנו בטענות לדובב גבאי בעונות קודמות. האחרון דרך אגב, היה יכול להיות האקס-פקטור שקיבל את הזדמנות חייו לאור הפציעות של סוויסה ופלצ'וק. הוא שחקן יותר חד ויותר כשרוני מאקסברד, אבל לא מצליח להתרומם.
הפתרון? ראיתי את אנדלובו אתמול חוזר מפציעה ותוך 6 דקות כבר כובש שער ענק. ניקולאס פלצ'וק חייב לחזור להרכב (עם תקופת החלמה כזאת ארוכה אין סיבה שהוא לא יהיה בכושר ל90 דקות) על חשבון עידו אקסברד, שבסה"כ בחור טוב, אבל אנחנו צריכים כאלה שכבר הוכיחו שחוש לשערים יש להם. פלצ'וק בחוד (לא באגף) זה כבר שינוי שעושה את ההתקפה יותר מסוכנת.
מה עוד? עד כמה שאני אוהב את סוארס, התנודות ביכולת שלו יותר מדי קיצוניות. אמנם רביד גזל הוא לא שחקן התקפי מבריק, אבל כן אחד שהעמיד מספרים יותר טובים מסוארס בעונות קודמות, ולאור היכולת ההגנתית המצויינת של אוסיאקו יכול לקבל יותר חופש לנוע קדימה.
בהחלטה שאין לה שום הגיון מקצועי הוא עובר להרכב עם 4 חלוצים והקבוצה לראשונה מוצאת את עצמה עם 5 נצחונות רצופים שאמנם לא עזרו בסופו של דבר, אבל נתנו תחושת פספוס.
אמנם במצבנו היום נותרו רק 4 משחקים, אבל גם רק 3.5 נקודות (בהתחשב בהפרש שערים שלנו). בהתחשב בזה שאשדוד ובית"ר בירידה ויש לנו עוד מפגש בית מול רמה"ש לא צריך להתייאש.
הבעיה - אנחנו ההתקפה השנייה הגרועה בליגה. ככה אי אפשר לייצר רצף.
אני רואה קשר ישיר בתזמון של הירידה ביכולת של סוויסה לפציעה שלו ככה שלדעתי לא לעניין לבוא אליו בטענות, כמו שלא באנו בטענות לדובב גבאי בעונות קודמות. האחרון דרך אגב, היה יכול להיות האקס-פקטור שקיבל את הזדמנות חייו לאור הפציעות של סוויסה ופלצ'וק. הוא שחקן יותר חד ויותר כשרוני מאקסברד, אבל לא מצליח להתרומם.
הפתרון? ראיתי את אנדלובו אתמול חוזר מפציעה ותוך 6 דקות כבר כובש שער ענק. ניקולאס פלצ'וק חייב לחזור להרכב (עם תקופת החלמה כזאת ארוכה אין סיבה שהוא לא יהיה בכושר ל90 דקות) על חשבון עידו אקסברד, שבסה"כ בחור טוב, אבל אנחנו צריכים כאלה שכבר הוכיחו שחוש לשערים יש להם. פלצ'וק בחוד (לא באגף) זה כבר שינוי שעושה את ההתקפה יותר מסוכנת.
מה עוד? עד כמה שאני אוהב את סוארס, התנודות ביכולת שלו יותר מדי קיצוניות. אמנם רביד גזל הוא לא שחקן התקפי מבריק, אבל כן אחד שהעמיד מספרים יותר טובים מסוארס בעונות קודמות, ולאור היכולת ההגנתית המצויינת של אוסיאקו יכול לקבל יותר חופש לנוע קדימה.
Re: זכרונות מגילי
אני מסכים שצריך להדיח את סוארז וסוויסה, רק שבמקומם צריך לתת לילדים לשחק (לוטם ויוני אוזן). אם נעשה מעשה כזה אני בטוח שהם יקרעו את הבגדים על הדשא. מקסימום נצליח.
ופלצוק צריך לחזור להרכב, אבל על חשבון נאסר האנמי.
בהצלחה נגד רמת גן
בהצלחה נגד רמת גן
רק אהבה תנצח...
בניגוד לאיך שגזל מתואר כאן בפורום, ממש לא מדובר בגרזן מוגבל התקפית. הוא דווקא שחקן עם יותר יכולות התקפיות מאשר הגנתיות. קשר 50:50 עם נטיות התקפיות, בקריית שמונה הוא תרם לא מעט בישולים ושערים, ניהל את מרכז השדה שלהם יחד עם רוצ'ט כשגרזיץ' שימש על תקן השחקן ההגנתי באמצע.
לדעתי הוא בהחלט יכול להילקח בחשבון.
לדעתי הוא בהחלט יכול להילקח בחשבון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רק לי יש את התחושה שאלישע מתנהל מתוך רצון להוכיח משהו לגבי אקסברד?<
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תראה, אם נתייחס לגמר גביע הטוטו ולמשחק הגביע כמו למשחק ליגה (כלומר לתוצאה אחרי 90 דקות), אז ב6 משחקים שאקסברד פותח יש לנו מאזן של 12 מ18 (66%, שזה מאזן שהיה מציב אותנו קצת אחרי מכבי ת"א...)אורי אדום בנשמה כתב:רק לי יש את התחושה שאלישע מתנהל מתוך רצון להוכיח משהו לגבי אקסברד?<
האמת גם שבסיבוב הראשון, עם סוויסה בכושר שיא ואקסברד ספסל/פצוע, הוצאנו מקרית שמונה-הפועל חיפה-אשדוד-עכו 4 נקודות, ועכשיו הוצאנו 10...
יכול להיות שזה מה שמנחה את אלישע?
וגם ב6 משחקים שאקספח פתח הטמפרטורה הממוצעת הייתה 16 מעלות ,yedidel כתב:
תראה, אם נתייחס לגמר גביע הטוטו ולמשחק הגביע כמו למשחק ליגה (כלומר לתוצאה אחרי 90 דקות), אז ב6 משחקים שאקסברד פותח יש לנו מאזן של 12 מ18 (66%, שזה מאזן שהיה מציב אותנו קצת אחרי מכבי ת"א...)
האמת גם שבסיבוב הראשון, עם סוויסה בכושר שיא ואקסברד ספסל/פצוע, הוצאנו מקרית שמונה-הפועל חיפה-אשדוד-עכו 4 נקודות, ועכשיו הוצאנו 10...
יכול להיות שזה מה שמנחה את אלישע?
חשוב לציין שמתוך ה4 ,3 הם משחקי בית.yedidel כתב: האמת גם שבסיבוב הראשון, עם סוויסה בכושר שיא ואקסברד ספסל/פצוע, הוצאנו מקרית שמונה-הפועל חיפה-אשדוד-עכו 4 נקודות, ועכשיו הוצאנו 10...
די תפסיקו לחפש מתחת לפנס,הוא גמלוני , מפוזר, מרושל , לא חד , מבזבז מצבים כאילו יהיו כאלו עוד עשרות.

אני איתך... ניסיתי להעריך מה אלישע חושב...Mordechai כתב:
וגם ב6 משחקים שאקספח פתח הטמפרטורה הממוצעת הייתה 16 מעלות ,
חשוב לציין שמתוך ה4 ,3 הם משחקי בית.
די תפסיקו לחפש מתחת לפנס,הוא גמלוני , מפוזר, מרושל , לא חד , מבזבז מצבים כאילו יהיו כאלו עוד עשרות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים ב-100 אחוז לגבי כל שחקן שצוין.nitsande כתב:אני מסכים שצריך להדיח את סוארז וסוויסה, רק שבמקומם צריך לתת לילדים לשחק (לוטם ויוני אוזן). אם נעשה מעשה כזה אני בטוח שהם יקרעו את הבגדים על הדשא. מקסימום נצליח.
בהצלחה נגד רמת גן
גם לוטם, גם ניקו וגם אוזן - להרכב.
לא הצלחנו להביא חלוץ נורמלי, לפחות ננסה להבין עוד השנה אם יש לנו חלוץ לשנה הבאה.
סוארז במילא לא ימשיך איתנו - לוטם הוכיח שהוא שחקן לגיטימי (בטח לפני קהת האדיש)...
בקיצור, שינויים מתבקשים.
אני מסכים איתך, על אף שאני חושב שהתרומה של סוארז היא גדולה. (במשחקים שהוא לא שיחק יכולתם לראות כמה אין עמוד שדרה לקישור שלנו), הוא חלק בלתי נפרד מהקישור שלנו, בין אם זה משחק גדול שלו ובין אם לאnitsande כתב:אני מסכים שצריך להדיח את סוארז וסוויסה, רק שבמקומם צריך לתת לילדים לשחק (לוטם ויוני אוזן). אם נעשה מעשה כזה אני בטוח שהם יקרעו את הבגדים על הדשא. מקסימום נצליח.
בהצלחה נגד רמת גן
אבל עדיין, יש לנו את אוסיאקו שחוזר לעצמו, ולוטם בהחלט ראוי לקבל יותר דקות.
לגבי סוויסה, מעולם לא החזקתי ממנו חלוץ מדהים, תמיד חשבתי שיש בו משהו קצת "שכונתי".
אז הלך לו תקופה, עכשיו פחות הולך לו וזה לגיטימי שהוא פחות משחק עכשיו (במיוחד כשנוספה לו הפציעה),
אבל החוד שלנו כ"כ חלש השנה שבהחלט צריך לתת צ'אנס לילד עם כישרון.
אבל לא אוהב את הגישה הזאת של "מקסימום נצליח"..
כי במינימום אנחנו יכולים להדרדר.. זה שחקנים בלי הרבה ניסיון, שטעויות של טירונים יכולות לעלות לנו ביוקר.
צריך לדעת לשלב אותם באופן שלא יצור זעזוע בקבוצה (שנמשיך לשמור על יציבות יחסית), וגם בשביל שלא לזעזע אותם. לאט לאט להתחיל לשלב אותם.
הפועל באר שבע ♥
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אז זהו, שכאן זה דווקא לגיטימי...8red כתב:אולי תפסיקו לקבוע למאמן? אתם הרי לא רואים מה קורה באימונים...
לצעוק את זה במגרש או לעודד שחקנים על הספסל בדרישה שהוא יכניס אותם - זאת כבר טפשות.