סכנת ירידה מוחשית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סכנת ירידה מוחשית
במידה והפועל חיפה מנצחת את בית"ר (וכרגע היא מובילה) הפער מהמקום שמוביל לליגה הלאומית מצטמצם לכדיי 9 נקודות, ובמצב כזה פתאום מפלייאוף עליון הירידה נראית יותר קרובה.
חייבים לנצח לפחות שניים מהמשחקים הבאים אם לא את שלושתם (ובמצב כזה יהיה סיכוי גם לפלייאוף עליון) זה לא בגדר זכות זאת בגדר חובה והמאמן חייב לומר לשחקנים הפרזיטים הללו שניצחון בשלושת המשחקים הבאים יגדיר את העונה ואת הקריירה שלהם...
חייבים לנצח לפחות שניים מהמשחקים הבאים אם לא את שלושתם (ובמצב כזה יהיה סיכוי גם לפלייאוף עליון) זה לא בגדר זכות זאת בגדר חובה והמאמן חייב לומר לשחקנים הפרזיטים הללו שניצחון בשלושת המשחקים הבאים יגדיר את העונה ואת הקריירה שלהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: סכנת ירידה מוחשית
ניצחה 3-0.
כל קבוצה שתהיה בפלייאוף התחתון עשויה לרדת ליגה. מפחיד אותי להיזכר בהפועל כפ"ס של אלי אוחנה שנרדמה ומצאה את עצמה בליגה הלאומית. אסור שזה יקרה לנו, חייבים להעיר את השחקנים.
כל קבוצה שתהיה בפלייאוף התחתון עשויה לרדת ליגה. מפחיד אותי להיזכר בהפועל כפ"ס של אלי אוחנה שנרדמה ומצאה את עצמה בליגה הלאומית. אסור שזה יקרה לנו, חייבים להעיר את השחקנים.
כמה אתם לוזרים יא אללה, למה לא תגיד וואלה התוצאות האחרונות לא כאילו רעות בשבילנו ודווקא עדיין יש סיכוי לפלייאוף עליון.דר אדום בנשמה כתב:במידה והפועל חיפה מנצחת את בית"ר (וכרגע היא מובילה) הפער מהמקום שמוביל לליגה הלאומית מצטמצם לכדיי 9 נקודות, ובמצב כזה פתאום מפלייאוף עליון הירידה נראית יותר קרובה.
לא,תדברו כמה אנחנו קרובים לתחתית,אחרי זה בוכים למה השחקנים שלנו לוזרים, איך הם לא יהיו כאילו עם אוהדים שחושבים ככה?
קוראים לזה "מציאות" - בטח כשהקבוצה שלך אלופה בלבעוט בדלי.אדום זקן כתב: כמה אתם לוזרים יא אללה, למה לא תגיד וואלה התוצאות האחרונות לא כאילו רעות בשבילנו ודווקא עדיין יש סיכוי לפלייאוף עליון.
לא,תדברו כמה אנחנו קרובים לתחתית,אחרי זה בוכים למה השחקנים שלנו לוזרים, איך הם לא יהיו כאילו עם אוהדים שחושבים ככה?
להעיר את השחקנים? אני בעד אבל יש פה כמה מתחסדים ויפי נפש שחושבים שלבוא לאימון ולעשות קצת רעש, עלול להבריח מפה את ה"נסיכה"... רק שוכחים שאיכשהו זה עזר והקבוצה התעוררה וניצחה (גם אם בפוקס) 3 פעמים ברציפות...
הפועל אני כבר משתגע
- דר אדום בנשמה
אני ו8red אומנם חלוקים בדעות שלנו, ואומנם הוא יורד עליי לפעמים אבל אני מסכים שמדובר במציאות, צריך להיות ריאלי בחיים ובתור אדם ריאלי, לא אופטימי, ולא פסימי-ריאלי אני מסתכל על התחתית, על היכולת של הקבוצה (בינונית, לפעמים טובה יותר מבינונית לפעמים גרועה בהרבה) במיוחד היכולת ההתקפית הגרועה אני צופה שהקבוצה הזאת יכולה ליפול ולרדת ליגה אבל אם הם ישנסו מותניים ויתחילו לשחק ולתת את הנשמה כמו במשחקים שקדמו ל0-0 ול3-0 אז אפשר לנצח את המשחקים הבאים לברוח מהתחתית ואולי אפילו לעלות לפלייאוף.
אבל אם השחקנים והמאמן לא יתעשתו אז זה עלול להיות בכי רע...
אבל אם השחקנים והמאמן לא יתעשתו אז זה עלול להיות בכי רע...
הכל אפשרי, כן ?
אבל ירידת ליגה באמת זה משהו כמעט בלתי אפשרי.
אם ב 5 משחקים הפסדת פעם אחת.. ולא נראה לי שקרה העונה שהפסדת יותר מפעמיים ברצף אז אתה לא תרד ליגה.
מה גם שאתה 10 נק' מירידה..זה אומר שהתחתית תמיד תנצח ואתה תפסיד..כמעט לא הגיוני.
אבל לך תדע..
אם ב 5 משחקים הפסדת פעם אחת.. ולא נראה לי שקרה העונה שהפסדת יותר מפעמיים ברצף אז אתה לא תרד ליגה.
אבל לך תדע..
- דר אדום בנשמה
לא 10, 9, להפועל חיפה יש 21 נקודות לבאר שבע 30..gate5 כתב:הכל אפשרי, כן ?
אבל לך תדע..
זה 4 משחקים הבדל בקיצור.דר אדום בנשמה כתב:לא 10, 9, להפועל חיפה יש 21 נקודות לבאר שבע 30..
נשארו עד סוף העונה הסדירה עוד 3 משחקים? ובפליאוף התחתון יש 7 משחקים.
זה אומר שמתוך ה 10 משחקים אתה צריך לקחת משהו כמו 9 נק' כדי להישאר בטוח.. אתה חושב שאנחנו לא מסוגלים? הגזמת..
בקיצור סיכוי של אחוז לרדת.
ידיד היקר אתה בטח אוהד ותיק של הקבוצה בדיוק כמוני ואתה מבין שלמילים "ריאלי" "מציאותי" אין בלקסיקון של אוהד כדורגל,8red כתב: קוראים לזה "מציאות" - בטח כשהקבוצה שלך אלופה בלבעוט בדלי.
להעיר את השחקנים? אני בעד אבל יש פה כמה מתחסדים ויפי נפש שחושבים שלבוא לאימון ולעשות קצת רעש, עלול להבריח מפה את ה"נסיכה"... רק שוכחים שאיכשהו זה עזר והקבוצה התעוררה וניצחה (גם אם בפוקס) 3 פעמים ברציפות...
הרי ברור לך שאם המילים האילו היו בלקסיקון לא היינו אוהדים את הקבוצה הזאת,אילו מילים שמתאימות יותר לעולם העסקים.
אוהד כדורגל מונע מהרגש מהאמוציות מהתקווה שכל משחק יהיה טוב,אין שום דבר ראציונלי בלאהוד קבוצת כדורגל.
הרי תראה איזה מזוכיסטים אנחנו,רודפים אחרי קבוצה שלא הביאה לנו כלום חוץ מאכזבות ב30 שנה אחרונות ועדיין אנחנו רצים לכל מקום בגשם,בקור במגרשים לא מגרשים.
אז אני תמיד מסתכל על הצד האופטימי ואומר לך יותר מזה שיש לנו הזדמנות מצויינת!!! להיכנס לפלייאוף,בשבת יש לנו את הקבוצה הכי מרוסקת בליגה ואנחנו כאוהדים צריכים לבוא דווקא עכשיו בהמונינו ולתת את הנשמה לקבוצה,כדי שנגיד לפחות שאת שלנו עשינו ואני מבטיח לך שגם השחקנים הכי סמרטוטים בקבוצה לא יהיו אדישים.
לתת את הנשמה לקבוצה ביציעים? תמיד.אדום זקן כתב: ידיד היקר אתה בטח אוהד ותיק של הקבוצה בדיוק כמוני ואתה מבין שלמילים "ריאלי" "מציאותי" אין בלקסיקון של אוהד כדורגל,
הרי ברור לך שאם המילים האילו היו בלקסיקון לא היינו אוהדים את הקבוצה הזאת,אילו מילים שמתאימות יותר לעולם העסקים.
אוהד כדורגל מונע מהרגש מהאמוציות מהתקווה שכל משחק יהיה טוב,אין שום דבר ראציונלי בלאהוד קבוצת כדורגל.
הרי תראה איזה מזוכיסטים אנחנו,רודפים אחרי קבוצה שלא הביאה לנו כלום חוץ מאכזבות ב30 שנה אחרונות ועדיין אנחנו רצים לכל מקום בגשם,בקור במגרשים לא מגרשים.
אז אני תמיד מסתכל על הצד האופטימי ואומר לך יותר מזה שיש לנו הזדמנות מצויינת!!! להיכנס לפלייאוף,בשבת יש לנו את הקבוצה הכי מרוסקת בליגה ואנחנו כאוהדים צריכים לבוא דווקא עכשיו בהמונינו ולתת את הנשמה לקבוצה,כדי שנגיד לפחות שאת שלנו עשינו ואני מבטיח לך שגם השחקנים הכי סמרטוטים בקבוצה לא יהיו אדישים.
הבעיה היא בחוסר היכולת של השחקנים לבצע את הפעולות הכי מובנות מאליהן, בעיקר ברגעים הקריטיים, ומכאן הסקפטיות.
הפועל אני כבר משתגע
- סתיו אלימלך
זקן, אני איתך!אדום זקן כתב: ידיד היקר אתה בטח אוהד ותיק של הקבוצה בדיוק כמוני ואתה מבין שלמילים "ריאלי" "מציאותי" אין בלקסיקון של אוהד כדורגל,
- דר אדום בנשמה
ועכשיו הפער הפך ל6 נקודות, והפועל חיפה גם מקטינים את הפרש השערים שלהם, מכבי פתח תקווה ירדה בדיוק ככה שהיא לא שמה לב...