מי החשמלאי הגאון או מי שזה לא יהיה שהחליט לשים את עמודי התאורה בתוך האיצטדיון?
כלומר אני מסתכל על בלומפילד אצטדיון שנבנה 3 שנים אחריי וסרמיל ואני נפעם עד כמה וסרמיל זה חורבה ולא ברור לי מי הארכיטקט שהיה אחראי לזוועה הזאת...
כלומר קצת מחשבה לא תזיק כמו שאת בלומפילד בנו בצורה נורמלית ככה היו יכולים עם וסרמיל.
שאלה לגביי איצטדיון וסרמיל למי שיודע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שאלה לגביי איצטדיון וסרמיל למי שיודע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red ultras
Re: שאלה לגביי איצטדיון וסרמיל למי שיודע
אם אני לא טועה עמודי התאורה נתרמו לקבוצה על ידי ברצלונה ממש לפני המשחק מולם ב95,
אני מניח שהסיבה נעוצה בכך שלא היה זמן לתיכנון ראוי יותר
- דר אדום בנשמה
לפניי זה לא היו עמודי תאורה באצטדיון?red ultras כתב:אם אני לא טועה עמודי התאורה נתרמו לקבוצה על ידי ברצלונה ממש לפני המשחק מולם ב95,
WTF??
פלא שרמת הכדורגל שלנו ככה אם עד לפניי 20 שנה לא היה חובה שיהיו עמודי תאורה באצטדיון

לא סגור על כך שהם נתרמו על ידם.. אבל כן, נבנו לקראת אותו מפגש.
ייתכן שמדובר בתכנון, ייתכן שאז לא הייתה אפשרות לבנות אותם מחוץ לאצטדיון.. הן מבחינה הנדסית והן טכנית.. וכמובן שגם הזמן היה פרמטר.
גם בר"ג יש בעייה של העמודי תאורה.. אל תשווה מה שבונים בקלות ובא כמובן מאליו היום לבנייה של לפני 20, 30 או 50 שנה.
איך קשורה רמת הכדורגל לעמודי תאורה?!
גם לאחר שהוקמו רוב המשחקים שוחקו בשעות הצהריים.. בתחילת אותן שנים.. והיה פה כדורגל הרבה יותר מהנה.
כך או כך, מזה משנה עכשיו עניין עמודי התאורה? בונים אצטדיון חדש.
ייתכן שמדובר בתכנון, ייתכן שאז לא הייתה אפשרות לבנות אותם מחוץ לאצטדיון.. הן מבחינה הנדסית והן טכנית.. וכמובן שגם הזמן היה פרמטר.
גם בר"ג יש בעייה של העמודי תאורה.. אל תשווה מה שבונים בקלות ובא כמובן מאליו היום לבנייה של לפני 20, 30 או 50 שנה.
איך קשורה רמת הכדורגל לעמודי תאורה?!
גם לאחר שהוקמו רוב המשחקים שוחקו בשעות הצהריים.. בתחילת אותן שנים.. והיה פה כדורגל הרבה יותר מהנה.
כך או כך, מזה משנה עכשיו עניין עמודי התאורה? בונים אצטדיון חדש.

ברצלונה תרמה את עמדת השידור...red ultras כתב:אם אני לא טועה עמודי התאורה נתרמו לקבוצה על ידי ברצלונה ממש לפני המשחק מולם ב95,
לא את התאורה.
כנראה שבגלל מרחק היציעים מהדשא לא יכלו לשים את עמודי התאורה במקום אחר.דר אדום בנשמה כתב:מי החשמלאי הגאון או מי שזה לא יהיה שהחליט לשים את עמודי התאורה בתוך האיצטדיון?
כלומר אני מסתכל על בלומפילד אצטדיון שנבנה 3 שנים אחריי וסרמיל ואני נפעם עד כמה וסרמיל זה חורבה ולא ברור לי מי הארכיטקט שהיה אחראי לזוועה הזאת...
כלומר קצת מחשבה לא תזיק כמו שאת בלומפילד בנו בצורה נורמלית ככה היו יכולים עם וסרמיל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בדיוק.Amit M כתב:כך או כך, מזה משנה עכשיו עניין עמודי התאורה? בונים אצטדיון חדש.

- דר אדום בנשמה
כן אבל עד שלא יסיימו לבנות את האיצטדיון אנחנו תקועים עם החור גמלים שנקרא וסרמיל אז סתם זה מסקרן אותי לדעת זה הכל...RedRock כתב:
בדיוק.![]()
ממה שאני יודע זה כי לא היה אפשר לשים את העמודים מחוץ לאצטדיון בגלל בעיה הנדסית.. היה פשוט בלתי אפשרי.
אבל אנחנו עם הפנים קדימה - אצטדיון טוטו ווינר!
אבל אנחנו עם הפנים קדימה - אצטדיון טוטו ווינר!
מה נזכרת בזה פתאום?
אגב, בעיני הרבה יותר גרוע זה המרחק מהמגרש. הפתרון עם העמודים הוא פשוט לשבת מסביב.
בלי משקפת באמת שלא רואים כלום.
אגב, בעיני הרבה יותר גרוע זה המרחק מהמגרש. הפתרון עם העמודים הוא פשוט לשבת מסביב.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
זה לא משנה למה נזכרתי בזה, וכן את צודקת לחלוטין בלי משקפת צריך ראייה של נץ בשביל לראות משהו כמו שצריך.crazyred כתב:מה נזכרת בזה פתאום?
ואני עוד עם משקפיי ראייה אני תמיד הייתי צריך להתאמץ בשביל לראות יותר טוב.