אז מה הן הסיבות לכשלון הנמשך ???

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

אז מה הן הסיבות לכשלון הנמשך ???

שליחה על ידי גיל שגיב »

מעניין לא ?

כסף יש, ניהול תקין יש, כיבוד הסכמים יש,מוסר תשלומים תקין יש, אוירה טובה יש.....

לפי דעתי הסיבות לכשלון הינן :

1. נסיון נמהר להגעה להישגים מבלי להשקיע בבניית תשתית שחקנים איכותית ומקומית.

2. נסיון נואש לרכוש שחקנים מובילים בליגה הישראלית מבלי להפנים שכאלה לא יגיעו בשום מצב (כמעט) ולכן אם כבר לרכוש אז שחקני נבחרת נוער או נבחרת צעירה שעדיין לא הפכו לכוכבים מוכחים אבל עם נתונים לפוטנציאל שכזה (כבר כתבתי, הייתה הזדמנות נדירה לרכוש את חן עזרא כששיחק בהפועל ירושלים בלאומית לפני 5 שנים....).

3. העדר אוטוריתה סמכותית במועדון - כן חברים, לא אלונה ולא אסי שניהם לא נחשבים לכאלה ששחקנים יחושו סוג של דיסטנס כלפיהם....יש תחושה שהכול נסבל....הכלבים נובחים והשיירה עוברת, אנחנו מתעסקים בכדורגל, בגברים ישראלים....אין מה לעשות, כאשר הגזרים מונחים ובשפע על השולחן, חובה שיהיה גם מקל תלוי מעל.

לסיכום, אלונה חייבת לתקן את הדרוש ולשנות אסטרטגיה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: אז מה הן הסיבות לכשלון הנמשך ???

שליחה על ידי גיא חניה »

1.הבאת שחקנים שבעים בסכומים גבוהים (ברוכיאן , סבן , גזל) והבאת שחקנים מיותרים ( נג'ובו , קהת , סבע)

2.אין מנהל מקצועי נורמאלי.

3. אלונה תמימה מדי , כל מה שאומרים לה וכל מה שהיועצי אחיטופל שהיא עובדת איתם היא מקשיבה להם , עובדת עם סוכנים מפוקפקים (נמני!!).

4.אי הבאת קשר קדמי וחלוץ בינואר , ידענו מהתחלה שההתקפה שלנו לא מספיק טובה
בינואר ניסו להביא 1001 חלוצים ועם מה סיימנו את ינואר?עם רביד גזל.

5.הקביעות של אלישע לוי - אם זה בזמנים של החילופים , אם זה המערך , אם זה השחקנים שאסור לתת להם לשחק כמו ( אקסברד , נאסר , קהת ,אגידה) שאלישע כל הזמן נותן להם צ'אנסים והם פשוט לא מספקים תסחורה.

במידה ונשאר בליגת העל , בקיץ כנראה שנראה שוב מהפכה בסגל והפעם אני מקווה שאלישע יבין שרק עם תשתית של שחקני בית מקומיים והבאת 4-5 תותחים נראה משהו מהקבוצה הזאת.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

1. צריך להישאר בליגה, וכל האמצעים כשרים.

2. מקווה מאוד שלא ייסחפו ויעשו חריש עמוק. הכי קל זה להגיד שכולם גרועים, הסגל בינוני וכו' וכו'. שטויות. הסגל הזה שווה הרבה יותר מאיפה שהוא נמצא. הוא נאבק על חייו כי כל השחקנים שלו נותנים תפוקה של פחות מ50% ממה שעשו עונה שעברה.
הקיץ הזה צריך להביא איתו קודם כל שלושה שחקנים (נתחיל עם חלוץ וקשר התקפי) ברמה גבוהה. ורמה גבוהה זה לא רק מקצועית אלא בעיקר מנטלית וספורטיבית (ובגלל זה כדאי שאלו יהיו זרים מנוסים). כאלה שיגרמו לכל שאר השחקנים להיראות יותר טוב.

3. אני מקווה שההצלחה של מכבי ת"א העונה תפתח סוף סוף את העיניים. לפני שבכלל מגיעים לתקציב השחקנים צריך לאייש כמה משבצות חשובות. מנהל ספורטיבי, פסיכולוג ספורט (ולא אחד שמגיע במשברים - זה לא זריקה. אחד שעובד במשרה מלאה במועדון ובמחלקת הנוער), מנהל מחלקת נוער במשרה מלאה, אלה בתור התחלה.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

הבאת מנהל מקצועי או לחלופין החלפת צוות מקצועי ריאלית בעיני, אנחנו לא רואים שום פירות מעבודתם, דבר שני זה נושא הסקאוטינג שכ"כ לוקה בחסר במועדון חייבים לשפר את המערך הזה, זה שעונה שלמה אלפי איש ראו שלב"ש חסר חלוץ ולא הגיע שום אחד כזה מחייב ועדת חקירה כמו שאקסברד משחק בהרכב מדי שבוע.

קרדיט לא מובטל ששחקנים כמו הנ"ל קיבלו והחזירו עם תרומה אפסית, אני הייתי משחרר לפחות את אקסברד סבע ונאסר, האחרון הייתי מעיף כבר בעונה שעברה, בהתחשב בכך שהמועדון משקיע עליו יותר מדי, קיבל העלאת שכר ודקות משחק לא חסרות לו, תופס מעמד ומקום של שחקן בית, לא בבית סיפרנו.

אני רואה כישלון עצום במחדל של החתמת לויטה לחוזה ארוך, הפסדנו פה שוער שספק אם ינחת פה בשנים הבאות, לא אג'ידה ולא שאנן מתקרבים לקרסולים של לויטה, שוער שנתן לנו נקודות במשחקים במו ידיו, אג'דיה איכזב מאוד העונה והפסדנו יותר מדי נקודות ביכולת החלשה שהציג העונה.

תשתית טובה של שחקני בית זה דבר שנמצא בעוכרינו, השאיפה של כל מועדון זה בניה של קבוצת האם על בסיסי שחקני הבית, אצלנו אין עדין את זה, קבוצת הנוער נמצאת בתחתית הליגה, אם זאת התמונה הקבועה שבכל סיום עונה הבוגרים והנוער בתחתית אז משהו פה לא עובד, המחלקות לא מתפקדות ועל זה היתי פונה לבעלים על ניהול כושל.

שלח תגובה