משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

שליחה על ידי גיל שגיב »

yossi כתב:בס"ד
גיל, תענה על השאלה בכנות.
איזה הפועל ב"ש אתה מעדיף שתעלה בשבוע הבא למשחק מול הפועל חיפה, ב"ש של העונה שעברה או ב"ש הנוכחית?

ואני מסכים איתך שהעונה יש שלד טוב, זה רק מגדיל את הכישלון של אלישע שגם עם חומר שחקנים כזה ושקט תעשייתי שלא היה פה הרבה זמן עדיין הצליח להגיע למצב שאנחנו נלחמים על החיים שלנו.
התשובה מורכבת לצערי,

אני מעדיף את ההרכב של היום אבל עם היכולת של ההרכב של סוף העונה שעברה.

תבין, אם משחקים כמו ששיחקנו נגד אשדוד בבית במחצית השנייה לפני שלשה שבועות אנחנו בוודאות מנצחים את חיפה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
גיל,
בקיצור, גם אתה, גם אני, ואני מאמין שגם רוב הפורום, היה מעדיף שבשבת למשחק הספציפי נגד הפועל חיפה תעלה למגרש הקבוצה של העונה שעברה למרות שהעונה יש סגל שחקנים טוב יותר.
מה זה אומר על העונה שעברה של גיא לוי שכלל לא בנה את הקבוצה וקיבל אותה במצב בכי רע?
מה זה אומר על העונה של אלישע?

ביקורת על האישיות של גיא (לי אין מידע פנימי ומעולם לא דיברתי או נפגשתי איתו ואין לי מושג מה הולך בתוך המועדון, שופט אותו על הצד המקצועי בלבד) והעדפה של אלישע על פניו אני יכול להבין, להגיד שהוא שאין לו מקום בליגת העל?
ממש לא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיא לוי באמת הצליח להעמיד קבוצה נורמלית יחסית.
עובדה שבכמות המשחקים שהיו לנו אז הקבוצה כבשה הרבה יותר ממה שהיא כבשה היום, עם שחקנים פחות טובים, אוסיאקו יותר טוב מקיסו החלש, סוויסה יותר טוב ממה שהיה שנה שעברה פלצ'וק גם כן.
אלישע לוי בנה קבוצה סבירה והוביל אותה לתהום...
גם אני חשבתי עד לפניי 10 מחזורים שאלישע מאמן טוב וגם אני לומד מטעויות ומבין שאלישע עוד עלול להוביל אותנו לירידת ליגה, אז הוא בנאדם טוב ומדבר בדיוק מה שכולם רוצים לשמוע אבל מעבר לזה? כלום ושום דבר.
תן לי את גיא לוי במקום אלישע ואני בטוח שהשחקנים יתחילו לכבוש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה