לקראת המשחק החשוב בשבת ידברו בוודאי עוד הרבה על ההרכב המסתמן,הצעתי לאלישע לך על ההרכב שאיתו היית יוצא למלחמה!! פשוט כך,
מי שנמצא בפוקוס,מי שטובת הקבוצה היא לנגד עיניו ומי שמוכן לירוק דם!!!, כי ככה הולך להיות המשחק הזה,אין סגנון,טקטיקות ושמקטיקות,פשוט לשחק מהנשמה.
נתניה מהרגע הראשון יעלו בטירוף,אסור לתת להם להבקיע בפתיחה בשום אופן,ככל שיעברו הדקות הלחץ שלהם רק יעלה וזה בהנחה שכמו שאני צופה גם סכנין וגם עכו ינצחו 1 קטן, זה טוב לכל הארבע ובכדורגל הוכח ששתי קבוצות שצריכות אותה תוצאה גם ישיגו אותה.
מזכיר לי מאוד המשחק הזה את המשחק מול הפועל רמת גן בתחילת שנות ה90,גם שם במכתש הקטן הייתה צריכה ר"ג ניצחון בשביל להישאר וב"ש תיקו,ושם הייתה מלחמת עולם (גם ביציעים אגב) ולבסוף לאחר מלחמה עיקשת השגנו תיקו ונשארנו.
נ.ב משהו קטן מהלב
האמת המשחק הזה ובכלל כל המחזור הזה מפחיד אותי מאוד,אבל מה בוא אנחנו האוהדים נעשה את המוטל עלינו ונתחשבן עם כולם רק לאחר שנשיג את מטרתנו, אנחנו צריכים לבוא בהמונינו לנתניה (ואגב בפעם הראשונה אני מביא את דור ההמשך)ולתת לקבוצה גב עידוד מטורף,מעבר לזה צריך אפילו ללכת לאימונים השבוע ולהבהיר לשחקנים שהם צריכים לשחק רק על ניצחון!!! ולא שום תוצאה אחרת כדי שלא נראה את התצוגה המבישה שראינו בטדי,שוב אני אומר אנחנו תלויים רק בעצמנו,אני לא סומך על אף אחד שיעשה את העבודה בשבילנו, הלוואי שנראה באמת ספורטיביות,אבל בצורה לא נאיבית ברור לכולנו שזה לא יקרה.
אז יאללה הפועל!! עכשיו באמת יוצאים למלחמה
הרכב לשבת+ משהו קטן מהלב
- סתיו אלימלך
Re: הרכב לשבת+ משהו קטן מהלב
זקן, אני איתך לגמרי !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הרכב לשבת+ משהו קטן מהלב
אני איתך, לפתוח עם שחקנים שיתנו את הלב והנשמה.
שישיאור את הקרביים שלהם מצידי על המגרש...
שישיאור את הקרביים שלהם מצידי על המגרש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!