שירים ושערים - מוצ"ש - נבואתו של גיא עזורי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שירים ושערים - מוצ"ש - נבואתו של גיא עזורי.

שליחה על ידי גיל שגיב »

היום, כאשר אני שומע את הראיון עם דיין מעכו והראיון מסכנין.... מהם ניתן ללמוד בודאות כי
האפשרות לניצחון של 1-0 הן של עכו והן של סכנין, אמור להוות סוג של הסכמה בשתיקה שתוביל
להשארות וודאית של עכו חיפה סכנין ובית"ר....

אני לא יכול שלא להזכר באמירה/נבואה של גיא עזורי באולפן הרדיו בתכנית שירים ושערים במוצ"ש....

גיא נשאל ע"י שרון פרי מי לדעתו תרד ליגה.....גיא לא היסס לרגע וענה באופן הבא :

" לא יכול לומר מי הקבוצה שתרד אבל אני כן יכול לומר שהדמעות יהיו במשחק ב....נתניה "

אני לתומי תוך כדי נסיעה....בדרך לאשדוד, חושב לעצמי...."נו, אז עזורי אמר....מה כבר מבין בכדורגל האלק מאמן כושר הזה "

אז זהו שהוא כנראה הבין וקלט כבר במוצ"ש את מה שלקח לי 24 שעות כדי להבין, קבוצות שלשתיהן מתאימה תוצאה מסויימת גם ישיגו אותה.

לנוכח אזלת ידה של ההנהלה שלנו,סביר להניח כי הדמעות אכן יגיעו מנתניה....בואו נתפלל שהן יהיו צהובות.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: שירים ושערים - מוצ"ש - נבואתו של גיא עזורי.

שליחה על ידי OMERREMO »

תוסיף את פרימו (נכון אוהד נתניה אבל...) נשאלו באולפן מי תרד אפק נימני ופרימו... פרימו בלי לחשוב לשניה ענה באר שבע...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

התרעתי עוד הרבה לפני זה, באחד מהרבה משחקי הנפל שאלישע הדריך, האחרון שבהם היה נגד בית"ר, אלישע בנה תוכנית משחק הגנתית ומבחילה ומוסיף חטא על פשע באומרו שהוא מרוצה מקבוצתו במחצית, בסוף הפסדנו ועוד 3 נקודות הלכו, נקודות שאמרתי שיכול להיות שעוד נבכה עליהם.

ההיסטוריה מלמדת על קבוצות הכי לא צפויות שירדו, מוצאות את עצמן נאבקות על חיים ומוות במחזור האחרון לסיום הליגה, אני יכול להיות בטוח שלכל אוהד אמיתי רצות בראש מחשבות ופלאשבקים מהעבר השחור שלנו, תמונות של יוסי בניון ממר בבכי, וסרמיל מלא מפה לפה, סכנין שנאבקת איתנו על מקום בליגה, אלון מזרחי כובש שער שלא מספיק.

הפחד מהרכב שמכיל בתוכו רק 2 שחקני בית שירקו דם כל הדשא, ו-9 אחרים שכל כמיהה בינהם למועדון והאוהדים מקרי בהחלט, אולי הפחד הכי גדול של האוהדים, הגבול בין לשחק בעונה הבאה בליגת העל לבין משחק בצהריי שישי מעולם לא היה דק יותר, אסור לב"ש בתכלית האיסור להפסיד.

יכול להיות שאנחנו ביחד עם נתניה באמת לא ראויים לעונה נוספת בליגת העל אחרי עונה קטסטרופלית מכל הבחינות, יכול להיות שההנהלה והצוות המקצועי נכשלו נחרצות ביחד עם אלישע, אבל הקבוצה הזאת היתה מעולם שלנו ותמיד תישאר כך, זאת הקבוצה שלנו ולא שלא אף אחד אחר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דניב כתב:התרעתי עוד הרבה לפני זה, באחד מהרבה משחקי הנפל שאלישע הדריך, האחרון שבהם היה נגד בית"ר, אלישע בנה תוכנית משחק הגנתית ומבחילה ומוסיף חטא על פשע באומרו שהוא מרוצה מקבוצתו במחצית, בסוף הפסדנו ועוד 3 נקודות הלכו, נקודות שאמרתי שיכול להיות שעוד נבכה עליהם.

ההיסטוריה מלמדת על קבוצות הכי לא צפויות שירדו, מוצאות את עצמן נאבקות על חיים ומוות במחזור האחרון לסיום הליגה, אני יכול להיות בטוח שלכל אוהד אמיתי רצות בראש מחשבות ופלאשבקים מהעבר השחור שלנו, תמונות של יוסי בניון ממר בבכי, וסרמיל מלא מפה לפה, סכנין שנאבקת איתנו על מקום בליגה, אלון מזרחי כובש שער שלא מספיק.

הפחד מהרכב שמכיל בתוכו רק 2 שחקני בית שירקו דם כל הדשא, ו-9 אחרים שכל כמיהה בינהם למועדון והאוהדים מקרי בהחלט, אולי הפחד הכי גדול של האוהדים, הגבול בין לשחק בעונה הבאה בליגת העל לבין משחק בצהריי שישי מעולם לא היה דק יותר, אסור לב"ש בתכלית האיסור להפסיד.

יכול להיות שאנחנו ביחד עם נתניה באמת לא ראויים לעונה נוספת בליגת העל אחרי עונה קטסטרופלית מכל הבחינות, יכול להיות שההנהלה והצוות המקצועי נכשלו נחרצות ביחד עם אלישע, אבל הקבוצה הזאת היתה מעולם שלנו ותמיד תישאר כך, זאת הקבוצה שלנו ולא שלא אף אחד אחר.
:גביע:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר לחשוב על תאוריות קונספירציה, אני בטוח שכל מה שרשמתם לא יקרה ב100 אחוז לפחות לא לגביי סכנין ובית"ר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

הסכמה בין סכנין ובית"ר? אתם אמיתיים?
כל צד היה מוכן להקריב כליה בשביל שהקבוצה השנייה תרד ליגה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Chen כתב:הסכמה בין סכנין ובית"ר? אתם אמיתיים?
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 41748.html" onclick="window.open(this.href);return false;

כן הא ?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עדיין תמימים...
פה זה לא אנגליה!!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיל שגיב כתב:היום, כאשר אני שומע את הראיון עם דיין מעכו והראיון מסכנין.... מהם ניתן ללמוד בודאות כי
האפשרות לניצחון של 1-0 הן של עכו והן של סכנין, אמור להוות סוג של הסכמה בשתיקה שתוביל
להשארות וודאית של עכו חיפה סכנין ובית"ר....

אני לא יכול שלא להזכר באמירה/נבואה של גיא עזורי באולפן הרדיו בתכנית שירים ושערים במוצ"ש....

גיא נשאל ע"י שרון פרי מי לדעתו תרד ליגה.....גיא לא היסס לרגע וענה באופן הבא :

" לא יכול לומר מי הקבוצה שתרד אבל אני כן יכול לומר שהדמעות יהיו במשחק ב....נתניה "

אני לתומי תוך כדי נסיעה....בדרך לאשדוד, חושב לעצמי...."נו, אז עזורי אמר....מה כבר מבין בכדורגל האלק מאמן כושר הזה "

אז זהו שהוא כנראה הבין וקלט כבר במוצ"ש את מה שלקח לי 24 שעות כדי להבין, קבוצות שלשתיהן מתאימה תוצאה מסויימת גם ישיגו אותה.

לנוכח אזלת ידה של ההנהלה שלנו,סביר להניח כי הדמעות אכן יגיעו מנתניה....בואו נתפלל שהן יהיו צהובות.
נו ברור!! הוא יודע על מה הוא מדבר,בתוך עמו הוא חי,היה מאמן ומכיר את כל החולי בכדורגל,למה למישהו יש ספק שאם סכנין תוביל 1:0 היא לא תנצח 1:0???
הרי השחקנים יסגרו את זה בינם לבין עצמם, מה שצריך לעשות (ואת זה לצערי הרב!! לא עושים) זה לייצר לחץ תקשרותי עצום של מנהלי ב"ש ונתניה על ראשי ההתאחדות לכדורגל למנות משקיפים ולהזהיר את הקבוצות המעורבות לבל יהיה חשש קל שהתוצאות סגורות,אפילו שאין באיומים אילו ממש ואי אפשר באמת להוכיח,הלחץ התקשורתי המטורף יפחיד את השחקנים שגם ככה רועדים מתקשורת הספורט במדינה, אבל לצערי אצלנו ישנים על האף,אני לא מבין למה יש יועץ תקשורת אם לא בשביל הדברים האילו,הוא טוב רק בלעשות ספינים על האוהדים המסורים והפראיירים שלנו שכל שנה אוכלים ת'לוקש ומקבלים מאבקי הישרדות.
בקיצור כמו שכבר כתבתי פה אין לנו על מי להישען,רק על עצמנו.
אני גר בנתניה ואומר לכם יש פה טירוף לא נורמלי,היום היו פקקים לאיצטדיון כי פתחו את הקופות,הם באים בטירוף,כדי מאוד שהשחקנים שלנו יפנימו שהם באים להר געש

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

צריך להגיד את האמת כי מכל הקבוצות התחתית אנחנו הקבוצה הכי חלשה,הסיכויים שלנו לרדת בהחלט גדולים במיוחד,במיוחד לאור הנתונים מהמשחקים שלנו נגד נתניה
וכן... הולכים לרדת דמעות בנתניה,של אושר/שמחה ולאיזה צד? נחזיק אצבעות לבית"ר וחיפה

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

גיל שגיב כתב:
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 41748.html" onclick="window.open(this.href);return false;

כן הא ?
יופי, אז אמר.
ואם מחר יכתבו שמסי מגיע לבאר שבע, אתה תחכה עם אוהל בנתב"ג כל הלילה?
השנאה בינהם חזקה יותר מכל אמירה פופוליסטית של יו"ר כזה או אחר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

זה לא קשור לשנאה בין המועדונים.

ברגע שסכנין יובילו 1-0 על בית"ר, אז סכנין תנסה להסתגר כדי לא לחטוף שער שיוויון. וגם בית"ר לא ירצו לקחת סיכונים ולא ממש ינסו להשוות כי גם הפסד של 1-0 מספיק להם. אותו דבר עם הפועל חיפה ועכו.

הרצון להישאר בליגה יותר גדול משנאה כזאת או אחרת. אפילו עם סכנין ובית"ר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:זה לא קשור לשנאה בין המועדונים.

ברגע שסכנין יובילו 1-0 על בית"ר, אז סכנין תנסה להסתגר כדי לא לחטוף שער שיוויון. וגם בית"ר לא ירצו לקחת סיכונים ולא ממש ינסו להשוות כי גם הפסד של 1-0 מספיק להם. אותו דבר עם הפועל חיפה ועכו.

הרצון להישאר בליגה יותר גדול משנאה כזאת או אחרת. אפילו עם סכנין ובית"ר.
אמת כתבת, שמעון.

ועוד דבר חן, קבוצה במצבה של באר שבע לא אמורה לקחת סיכונים.
אין מצב לומר, זה רק דיבורים....ההוא לא קובע....זה סתם מדבר וכו'.
במצב הנוכחי צריך לקחת בחשבון כל התרחשות, בטח כאשר מדובר בהתרחשות סבירה שמשרתת את האינטרס של שני הצדדים (סכנין ובית"ר), פנייה שתיצור שיח ורעש תקשורתי, גם אם לא תוביל לבסוף לשליחת נציגי חברת חקירות....תגרום לחששות בקרב הקבוצות והשחקנים ותתרום לאוירה ספורטיבית יותר.

כאשר מדובר באקט שמשמעותו מניעת הליך לא ספורטיבי שעלול לגרום לירידת ליגה.....זו פשוט טפשות להמנע מפעולה שכזו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תחרוואת!!!!!!

השנאה והדם רע הם נחלתם הבלעדית של מחנות האוהדים. בין השחקנים זו פלנטה אחרת!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה