אמרתי לכם שגזל לא יהיה בעיה בגלל נתניה? אמרתי או לא אמרתי?
אמרתי שתוצאות המשחקים האחרים לא יעניינו אותנו אמרתי או לא אמרתי?
אמרתי לכם שיש סיכוי לא רע שגם נרד למרות שבעצם לא ירדנו אלא ניצחנו וכמעט הבסנו את מכבי נתניה, אמרתי או לא אמרתי?
אז אני לא כאן בשביל לומר אמרתי לכם אלא בשביל לפרגן לגזל שנתן מחצית ראשונה נהדרת ואם הוא היה כובש שער בכלל הוא היה נהדר, משחק נהדר של גבאי שגם לו אני מפרגן, אלישע לוי עלה עם גישה התקפית מסודרת והצליח לו וכל הכבוד, חלק מהעונה הייתה עונה טובה עם דגש על הסיבוב הראשון, חלק היה נורא ואיום, והיום אני רוצה לומר דבר אחד, תחגגו תהנו , והכי חשוב תמשיכו להאמין בקבוצה גם שקשה, כי כל מחזור אחרון שהקבוצה מועמדת לירידה נדמה לי שהיא לא הפסידה, בעונות הירידה באר שבע לא הפסידה וניצחה את אחד מהמשחקים למרות הירידה וגם היום ניצחנו שהחרב היה על הצוואר, אז כמה שהקבוצה הזאת מאכילה אותנו בהמון יכולת גרועה בחלק גודל מהעונות האחרונות, מגיע לפעמים גם לנו וגם לקבוצה לחייך.
אני שמח ומקווה שבעונה הבאה הקבוצה תעבור מקצה שיפורים כדיי להיות יותר טובים ואיכותיים שזה הכי חשוב.
מה אמרתי לכם?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה אמרתי לכם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: מה אמרתי לכם?
בס"ד
להבדיל מן העונה שעברה אני באמת לא מרגיש איזה שמחה מיוחדת ובטח לא צורך לחגוג.
ההרגשה היא יותר של אבן גדולה שירדה מהלב, הרבה אוויר שהצטבר בריאות והיום היה סוף סוף לשחרר את פוו הגדול ולהתחיל להסדיר נשימה ודופק.
העונה הזאת היא כישלון אחד גדול.
אני עדיין חושב שיש פה בסיס לא רע בכלל של שחקנים (לא חושב שמקום 6 זה מילה גסה, בטח אם היה מגיע חלוץ טוב) שבמשך העונה הציגו יכולת ירודה מאוד, פה האצבע המאשימה שלי היא כלפי אלישע שלא הצליח להוציא מאותם שחקנים שהוא בעצם בחר, את היכולת שאפיינה אותם בעונות קודמות.
אלונה תצטרך לעשות חושבים בצורה עמוקה ויסודית, לא יכול להיות שקבוצה כמו שלנו הולכת למותחני סיום עונה במקום לצעוד בדרכיהם של ק"ש ובני יהודה.
בידיעות הנגב פורסם שויקו צפוי לסיים את תפקידו, אני מקווה שזה אכן יתממש ויבוא מישהו רציני במקומו במשרה מלאה. זה יכול להיות כבר צעד אחד קטן קדימה בכיוון הנכון שאליו צריך לשאוף.
להבדיל מן העונה שעברה אני באמת לא מרגיש איזה שמחה מיוחדת ובטח לא צורך לחגוג.
ההרגשה היא יותר של אבן גדולה שירדה מהלב, הרבה אוויר שהצטבר בריאות והיום היה סוף סוף לשחרר את פוו הגדול ולהתחיל להסדיר נשימה ודופק.
העונה הזאת היא כישלון אחד גדול.
אני עדיין חושב שיש פה בסיס לא רע בכלל של שחקנים (לא חושב שמקום 6 זה מילה גסה, בטח אם היה מגיע חלוץ טוב) שבמשך העונה הציגו יכולת ירודה מאוד, פה האצבע המאשימה שלי היא כלפי אלישע שלא הצליח להוציא מאותם שחקנים שהוא בעצם בחר, את היכולת שאפיינה אותם בעונות קודמות.
אלונה תצטרך לעשות חושבים בצורה עמוקה ויסודית, לא יכול להיות שקבוצה כמו שלנו הולכת למותחני סיום עונה במקום לצעוד בדרכיהם של ק"ש ובני יהודה.
בידיעות הנגב פורסם שויקו צפוי לסיים את תפקידו, אני מקווה שזה אכן יתממש ויבוא מישהו רציני במקומו במשרה מלאה. זה יכול להיות כבר צעד אחד קטן קדימה בכיוון הנכון שאליו צריך לשאוף.